Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Emre bey umut tüp bebekte adresi ve telefonu var. İstersen gitmeden önce ara ama bence bir anlamı yok buraya gelip yüzyüze görüşmeniz lazım ondan sonra telefonla görüşmeye devam edersiniz.

umut tüp bebek iletişim

Telefon: 0 216 545 55 55
Faks: 0 216 340 80 00
Adres: Koşuyolu Cad. No: 26-28
Koşuyolu 34718
Kadiköy / İstanbul

çok teşekkür ederim bu telefonlardan önce randeumu alıyoruz bir de emre bey ürolog mu emre beyin soyadı nedir

İlginç bir değişim olmuş. FSH üç kattan fazla artmış. LH önceden kaçtı? o da biraz yüksek gibi ve est de. Benim eşimin 45 çıkmıştı. kiloya da bağlı olabiliyormuş senin eşin de kilolu mu. est/tes oranı 7 10 ve üzerinde Klomen kullanılıyor dei bize son görüştüğümüz ürolog. eşimin est bir kere ölçüldü test ise şubatta 2,90, martta 7,3 nisanda 8, mayısta ise 4,3 çıktı. aslında bazen 10 un üzerine çıkıyor bazen çıkmıyor çok dalgalı. ne yapsak bilmiyorum. aynı labdada yapmadık hepsini hangisini ucuz yakın bulursak oralarda yaptık çok değişken. FSH pek oynamadı ama 7-10 arası seyretti hep. LH 9-7,9-7,3 diye gitti. Kaan hoca ya göre kullandığımız ilaç ve bitkiseller mükemmel ama sonuçta değişen bir şey yok Bir türlü sperm görülmüyorbenneyaptımki

teşekkür ederim belgincim sizde emrebeye mi gidiyorsunuz tavsiye edermisiniz
zaten bu konuda kaan bey ve emre bey ikiside iyi canım teseyide biz emrede olacağız galiba
inşallah birgün sperm çkışınıda görürsünüz canım:Saruboceq:
kızlar yarın test günüm inşallah yerleşme kanamsıdır

kanaman devam ediyormu canım inşallah yarın halaylar çekeriz:Saruboceq:

slm kızlar opuyorumnanaktan ben geldim ama kimse yok galiba boshayallersmile 1haftadır pek giremedim hatta hiç giremedim sayılır ama olsun napalım temizlik bitti ya bunada şükür ama bende bittim artık dinlenme vaktiiiii zemuszemus

a.s.hoşgeldin canım evet bu yaz işleri insanı biraz yoruyor ama yapılıncada temiz oluyor:hulya:bizde bi ara başlıyacagız bakalım ne zamanCADIARZU

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.. eryasu ne guzel temizlikten kurtulmussun darisida bizlere boya olcak bizim evde esimin izin gunu bekliyoruz bi bitseydi rahatlardik

kızlar ıyı aksamlar!umutolsun ınsaalh canım yerlesme belırtısıdr ya ben de merakla senın guzel haberının beklıcem yarın arkadasım.allahım yar ve yardımcını olsun

sagol canim iyiyim bugun temizlik yaptim yoruldum biraz
sen nasilsin meliscim?

iyiyim canım bende.benimde yapılıcak ama dr vücudun dinlenik olsun dedi bende serdim herşeyi 1 haftadan az kaldı artık.bugün kontrolüm vardı pazartesi olucak büyük ihtimalle dedi cumartesi günü gidince karar varcekmiş ilaçların dozunu arttırdı.heyecan sardı sanki yavaştan yavaştan.pazar günü eşimin annesine gittik kardeşleride hepsi ordaydı bahsetmişimdir ailesinden kimseyle görüşmüyodum düğünden beri.kırgınlığım geçmicek belki ama eşim için yapmak zorundaydım.paylaşmak istedim seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…