umutsuz arkadaşım peki bu emre beyin yeri yok mu telefonla ulaştığımızda ne diyeceğiz daha yolun çok başındayız hiç bir şey bilmiyorum bir de teseyi yaptırabileceğimiz bir doktor yada hastane önerebilirmisin ya kusura bakma başını ağırtıyorum ama
Emre bey umut tüp bebekte adresi ve telefonu var. İstersen gitmeden önce ara ama bence bir anlamı yok buraya gelip yüzyüze görüşmeniz lazım ondan sonra telefonla görüşmeye devam edersiniz.
umut tüp bebek iletişim
Telefon: 0 216 545 55 55
Faks: 0 216 340 80 00
Adres: Koşuyolu Cad. No: 26-28
Koşuyolu 34718
Kadiköy / İstanbul
emre bakırcıoğlu ürolog evet canım
DEMMİ...canım eşimin sonuçlar çıktı eski fsh 2.98 iken 1 aydır yarım tb klomen kullandık şu an...fsh 10.64 lh 13.45 est 47 ve testesteron 6.92 ....yani hormonlarda çok artış oldu birden anlayamadım...akşam emre beyi arıcam bu sonuçlar normalmi yoksa bozdukmu??belkide klomeni kesicek....
zaten bu konuda kaan bey ve emre bey ikiside iyi canım teseyide biz emrede olacağız galibateşekkür ederim belgincim sizde emrebeye mi gidiyorsunuz tavsiye edermisiniz
inşallah birgün sperm çkışınıda görürsünüz canım:Saruboceq:İlginç bir değişim olmuş. FSH üç kattan fazla artmış. LH önceden kaçtı? o da biraz yüksek gibi ve est de. Benim eşimin 45 çıkmıştı. kiloya da bağlı olabiliyormuş senin eşin de kilolu mu. est/tes oranı 7 10 ve üzerinde Klomen kullanılıyor dei bize son görüştüğümüz ürolog. eşimin est bir kere ölçüldü test ise şubatta 2,90, martta 7,3 nisanda 8, mayısta ise 4,3 çıktı. aslında bazen 10 un üzerine çıkıyor bazen çıkmıyor çok dalgalı. ne yapsak bilmiyorum. aynı labdada yapmadık hepsini hangisini ucuz yakın bulursak oralarda yaptık çok değişken. FSH pek oynamadı ama 7-10 arası seyretti hep. LH 9-7,9-7,3 diye gitti. Kaan hoca ya göre kullandığımız ilaç ve bitkiseller mükemmel ama sonuçta değişen bir şey yok Bir türlü sperm görülmüyorbenneyaptımki
kızlar yarın test günüm inşallah yerleşme kanamsıdır
slm kızlar opuyorumnanaktan ben geldim ama kimse yok galiba boshayallersmile 1haftadır pek giremedim hatta hiç giremedim sayılırama olsun napalım temizlik bitti ya bunada şükür ama bende bittim artık dinlenme vaktiiiii zemuszemus
merhaba kizlar
bende giremiyorum
yeni evimize ancak yerlestik
merhaba kizlar
bende giremiyorum
yeni evimize ancak yerlestik
iyi aksamlar kizlar
iyi akşamlar çiçek nasılsın canım?
sagol canim iyiyim bugun temizlik yaptim yoruldum biraz
sen nasilsin meliscim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?