Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadi
geçtiniz mi sizde tüp bebek aşamasına. bize mailinde direk ank. ünv. dedi, bence de sorun kafanız rahat olsun ancak bence kaan hocanın sözüne de güvenin belki sizde farklı bir durum görmüştür o nedenle oraya yönlendirmiştir.
Allah allah kizlar ya bu kaan hoca cogunlukla genarta yada ank.unv.sine yonlendirirken bizi niye hrs ye yonlendirdi ya kafayi yicem dusun dusun bulamiyorum.baska merkez onerin dedik donus falan yapmadi(
kaan aydosta tedavıdyız canm 6ay boyunca sız kımde tedavı oluysnz nekadar oldu bıze 1ay oldu hormon sonuclarnı göndrdk ılaclara devamcanım bizde sertolicell iz ve şuan durum iyiye gidiyor inşallah siz nerde tedavi görüyosunuz hangi aşamadasınızacaba ?
cnm opu ve tese gelmiş çatmış... rabbim güldürsün inşlh bol spermlerinizi görüp sende kuzu opuya gireceksin inşlh cnm dualarımdasın hep ......
insallah canımm insallah hersey ıstedıgın gıbı olur o karın sıslıgı bıle ınsana hıc bısey gelıyo yeterkı olsun herseye razıyım dıyo ınsan cok ıyı bılırım o duyguyu ne dıyım kuzummmm sana cok dua edıcem sen suraya gel bıze guzel haberler ver bıze umut olll
Canim rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.yuzunuzu guldursun insallah.
Sizinle ilgili icim cok rahat.Sali yada carsamba guzel haberlerini bekliyor olacagim.
Bol bol spermler bulunsun.gebe haberini alalim.dogumunu bekleyelim insallah.
Rabbim yardimciniz olsun.
Kocaman opuyorummm cnm
Gozlerim dolarak okudum.Çok teşekkür ederimmm canlarım.. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için.. İyi olmaya çalışıyorum sürekli gülüyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum.. Ama bi yanım hep düşünceli.. Bazen dalıp gidiyorum ama hemen annemler eşim uyarıyorlar ve toparlıyorum kendimi.. Ve çok dua ediyorum.. Bugün Eyüp Sultana gittim ve çikolata dağıttımm niyetimiz için.. Her biriniz için dua ettim Rabbime ve eyüp sultan hz.ne de dua ettim.. Ondan Rabbime bizim için dua etmesini istedim.. İnşallah Rabbim kabul etsin...
Gozlerim dolarak okudum.
Ne masum bir dilek bizimkisi.parayla olculemez.kimine gore cok kolay kimine gore bir savas.ne evlerde arabalarda gozumuz var.ne de baskasina ait olanda.
Tek dilegimiz anne olmak.en buyuk dualar saglik ve huzurdan sonra ona.
Rabbim hepimizi duyuyor.Dilerim hepimizin dualari kabul olur.
Kalbimiz dualarimiz seninle canim.
Sordum bebegim ya genelde genart diosunuz atastirdim orasindan kimse memnun degil bize nie orayi dediniz dedim baska merkez inerebilirmisiniz dedim 10 gun sonra cvp gelecek die mail geldi sonra cvp falan atmadi kuzum ya://Hocaya sor onu arastirdm cogu kisiye genarti öneriyosunuz bize niye hrs yi önerdiniz de ztn karari yine siz verceksiniz doktor sadece öneriyor ankarada degildi maillere gec cvp atti ama bidaha yaz olmadi teline msj at mutlaka dönüyo cünki ben kafama takilan hersoruyu mail atiyorum sagolsub hep cevapliyo
Arastirdim canim benim ya bes kisiden dordu memnun degil rapor karisikligi yalnis teshis falan olmus bide biz novaarta gidiyoruzya oranin urologuda mufit hocaydi ya ayrilmislar kaan hocanin bize dedigi ozel hrs hastanesinin urologuyla anlasmislar.bide ben bunu bilmiyodum adamin yaninda hastaneye gomdum biraz adamda dogru biraz kalitesi dustu laf aramisda falan dedi.oda ayrilmis ordan.valla bilmiyorum kuzum ya biz bu kistik fibrozis konusunuda sorduk ama ayrica bi inceleme demek bitane embriyonu cöpe atmak demek dedi doktorumuz.sonucta sadece tasiyicisiniz yuzde 4 tasiyici olur ama yuzde 96 saglikli olur bebeginiz dedi.bilemedim yani:)Sizde kistik fibrozis olduğu için belki oraya yönlendirmiş olabilir. Laboratuvarını hiç araştırdın mı
Sordum bebegim ya genelde genart diosunuz atastirdim orasindan kimse memnun degil bize nie orayi dediniz dedim baska merkez inerebilirmisiniz dedim 10 gun sonra cvp gelecek die mail geldi sonra cvp falan atmadi kuzum ya://
Anladım canım hangi hastane hangi doktor içine siniyorsa ona gidin bence. Güven duymakta önemli çünkü psikolojik olarak insanı rahatlatıyor.sende de genetik sorun çıkmadığı için embriyolara pgt yapılmasına gerek olmayabilir belki diye düşünüyorum.doktorda onu söylemiş herhalde.biraz da masraflı oluyor.Arastirdim canim benim ya bes kisiden dordu memnun degil rapor karisikligi yalnis teshis falan olmus bide biz novaarta gidiyoruzya oranin urologuda mufit hocaydi ya ayrilmislar kaan hocanin bize dedigi ozel hrs hastanesinin urologuyla anlasmislar.bide ben bunu bilmiyodum adamin yaninda hastaneye gomdum biraz adamda dogru biraz kalitesi dustu laf aramisda falan dedi.oda ayrilmis ordan.valla bilmiyorum kuzum ya biz bu kistik fibrozis konusunuda sorduk ama ayrica bi inceleme demek bitane embriyonu cöpe atmak demek dedi doktorumuz.sonucta sadece tasiyicisiniz yuzde 4 tasiyici olur ama yuzde 96 saglikli olur bebeginiz dedi.bilemedim yani:)
Hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel haberlerini alırız, salı günü eşinde hücre bulunmuş olsun ve yumurtaların toplasın sonrası transfer dileğimiz bu yönde. Allah yardımcınız olsun.Kızlar benim yumy.ler büyümüşler.. Ve salı günü bi aksilik olmazsa tese olacağız.. Bi ihtimal çarşambaya da kalabilir.. Ancak şimdilik salı günü gibi gözüküyor.. Tese günü geldide çattı bile.. Bende opu.ya gireceğim.. Rabbime dua ediyorummm ve uyuyorum sürekli.. Sanırım kaçış sendromu bu süreç zor geçiyor atlatmak güç.. Hayırlısı herşeyinnn bizimde yüzümüz güler inşallah.. Yüzü gülenlerden oluruz.. birazdan yürüyüşe çıkacağım.. Karnım şiş bazen de ağrım oluyor.. Ama iğne olurken mutluyummm ağrı çekerken mutluyumm kan verirken keza öyle.. Şükürler olsun bu günlerede geldik.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek.. O ne uygun görürse en güzeli odur.. Elhamdülillah rabbil alemin..
Cnm sertolly cell ne oluyodu tesede hic bir hucrwye rastlanmamasiydi sanirim dimi ayni bizim gibiarkadaslar burda hıc sertolı cell olan yokmu bı tane vardı heralde hangı asamada bılen varmı
evet canım hıc hucrenın olmaması sızdemı sertolı cellsnz ve tedavı goruymusunuzCnm sertolly cell ne oluyodu tesede hic bir hucrwye rastlanmamasiydi sanirim dimi ayni bizim gibi
Canim biz kaan hocada tedavigörüyoruz igne ve hap kullaniyor esimBenim eşimin fsh degeride 25 nasıl düşürdunuz ne kullandınız
canım sızn fsh kaca dustu doktor cvp atmısta ıyı gıdıyor dıye ılaclara devam edın dıyoCanim biz kaan hocada tedavigörüyoruz igne ve hap kullaniyor esim
yarın 3 aylarin başlangıci mübarek aylara giriyoruz senin icin bol bol dua edicez arkadasım inssllah Rabbim yüzünü güldürür bizede umut olursun. ben bisy merak ettim sizin ilk m.tese mi olucak? daha önce yazmissindir ama unutmuşum kusura bakmaCanımm benimmmm sizi yanımda hissetmek öyle güçlü yapıyor ki beni.. Tşk ederimmmmm
Allah kabul etsin insallah. Ben katilirim arkadaslar 444 gecti gonlumden. 444 tane okurum ben. Rabbim kaldiramayacagimiz yukler yuklemesin bizlere. Kabul buyursun dualarimizi. Guldursun herbirimizin yüzünü insallahTefriciye salavatı na katılmak isteyen var mı kızlar eğer varsa kaç tane alıyorsunuz sayısını yazarmısınız rabbim dualarımızı kabul eylesin insaaallah. .
Bi 444 çıktı kızTefriciye salavatı na katılmak isteyen var mı kızlar eğer varsa kaç tane alıyorsunuz sayısını yazarmısınız rabbim dualarımızı kabul eylesin insaaallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?