Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah mubarek uc aylarin basinda canim arkadasimin tedavisi olumlu sonuclanacak. Rabbim yuzlerini guldurecek

Canimmm iyiyiz sen nasilsin? Basladin mi tekrar tedaviye canim?
Allah cc daha iyi etsin benimde biraz moralim bozuk dün bir tüpbebek toplantısına gittim yani face grubunda tüpbebek tedavisi görenlerin bir toplantısı tanışma maksatlı oraya çoğu kişininde dr u olan bir dr davet edilmişti bende kendisine durumumuzu anlattım gel bir göreyim dedi peki gelirken yanımda getirmemi istediğiniz bir evrak varmı dedim neye bakacaksınız dedim oda hsg ni getir gel dedi .benim hsg min görüntüsünü videoya almıştım ve kendisine gösterdim bu rahimle 100 kerede tüpbebek yapsan hamile kalamazsın dedi .rahim dar dedi bende hocam ben kaç tane dr a gittim onlar hiç birşeyin yok dedi siz hemen bakar bakmaz kesinlikle olmaz histereskopi olman lazım dediniz dedim.rahim filmimi çeken dr serdar koç,ilk tüpbebek dr um ulun uluğ,şimdiki dr um süleyman tosun ve tüpbebek raporumu veren süleymaniye hastanesi sorun yok dedi bu dr bir saniyede teşhis koydu inan artık ne yapacağımı kime inanacağımı bilemiyorum zaten elimizde dondurulmuş sperm kalmadı aslında eve mikroskop almayı düşünüyorum bu gidişle kafayı yiycem

Katılan arkadaşlara teşekkür ederim bugün akşama kadar da diğer arkadaşlarda biraz alırsa en kısa sürede bitirırız inşaallah. .

Rabbim yardımcın olsun. .bir kendi Dr nu arasan sorsan böyle bir durum var mı diye. .

Arkadaşlar bu dua kimin için ve ne için kaçırdım orayı.bugün değilde yarın okurum inşallah Bende

Kızlar bende dua edebilirsem edicem.. Benimde dualarım var.. Kendiminkileri yetiştirmeye çalışıyorum.. Tefriciyelerimm bitti saolsun arkadaşlarım da yardım ettiler.. Allah hepsinden razı olsun.. Eğer kendi tesbihlerimi bitirirsem tefriciyeye katılacağım.. Akşama doğru haber veririm canlarım olur mu..

Canim hic kafana takma bir kere bakmayla nasil anliyorki??ve ilk gittigin dr lar bildigim kadariyla uzman dalinda onlar bir problem gormediyse yoktur ins
Bizde esimle diger azolular gibi bir suru dr a gittik hepsi ayni seyi soyluyo kesinlikle olmaz
ama burdada defalarca sahit olduk imkansiz diye birsey yok

Hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel haberlerini alırız, salı günü eşinde hücre bulunmuş olsun ve yumurtaların toplasın sonrası transfer dileğimiz bu yönde. Allah yardımcınız olsun.

Saol canım.. Bugün çarşamba günü olsun dediler.. Salıyı çarşamba olarak değiştirdiler.. İnşallah güzel sonuçlanır.. Rüyalarıma giriyor artık.. Çok tedirginim... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canımm çok saol.. İnşallah hayırlı sonuçlanır.. İlk tesemiz olacak canım.. Bu bizim ilk tedavimiz..

Arkadaşlar bu dua kimin için ve ne için kaçırdım orayı.bugün değilde yarın okurum inşallah Bende
Ben başlattım canım eşim salı test verecek onun için bir arkadaşin eşi de test verecek di adını unuttum hayalimin eşi tese olacak salı hepimiz hayırlı sonuçlar alalım diye. .teşekkür ederim

Olur canım senin içinde çok dua edicem yarın 3 aylar başlıyor oruç tutacaklar ilk duada adımızı unutmayın ne olur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…