Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar sizlere bakıncaa benim ve eski arkadaşlarımın 4-5 sene önceki hali geliyo gözümün önüne geliyo bizde burdaya ilk üye olduğumuzda bi umutla sürekli bi doktor ,hastane, kür ,ilaç arayıışındaydık...bazen seviniyoduk bazende hiç çoçuğumuz olmuycak herhalde diyip karamsar oluyoduk.tese ameliyatlarında arkadaşlarımızla birlikte sevinip birlikte ağlıyoduk..güzel sohbetlerimiz oluyodu güzel arkadaşlıklar dostluklar edindim..halada görüştüklerim varr ..sorunlar aynu olunca dostluklarda çok güzel oluyo...burda çok dualar okudukk birbirimizee çok kişinin duasını aldık çok şükür benim ve çoğu arkadaşımında çoçuğu oldu..bizimde sebebsiz azospermiydi..3. tesede ve 3. tüp bebekte kızıma kavuştum 10. senede ..hep mücadeleyle sabır ve duayla.detaylara girsekk neler yaşadık nelerr tabi bu senelerde..kızım şimdi 15 aylık oldu çok şükür.ama ben hala hergün buraya bakıyorumm diğer arkadaşlarımın ve sizlerin iyi haberlerini okurum diye..hep dua ediyorummmmm ne kadar olumsuzluklar olsada yorulsanızda yinede pes etmeyinn Allah hepinize güç kuvvet sabır versin.. inşallah Rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırsın.

Aminnn

yazınızı okuyunca gözlerim doldu demmekki olabiliyomuş, imkansız değilmiş. Allah kizinizi size bağışlasın ve bizlerede nasip etsin insallh. müsait bi zamanınizda bize hikayenizi anlatsanız neler yaptiniz neler kullandiniz nasil tedaviler gordunüz cok sevinirim. saygılar...

Aminn..
müsait bi zamanda yazarım inşallah bu yazıyı kızım uyurken yazmıştım..yoksa izin vermiyo bilgisayar başına geçmeme..
bizim uyguladığımız pek bi tedavi olmadı aslında ama yinede hikayemi yazarımm..sizlere umutt olur..

Cuma gunu sonuclari aldik 0.7 cikmis bu ay gecen ay 0.4 hocaya yolladim sonuclari sali gunu cevap gelcek bakalim nedicek tedaviye baslarken fsh 25 di
bu kadar düşmeside iyi değil canım kaan hoca bizede aynısını yaptı.bu haldeyken cıkış bile olmaz yani hiç üretim yok sizede aynısını yapacak testesteron yükselmiycek ve sizi tese ameliyatına alıcak.bu arada bu benim görüşüm sadece fikrimi yazdım canım inşallah size tersi olur ama bunlara hazırlıklı ol topikde bi arkadaş dedi dersin.

Canim peki nasil ilerledi tedavi kac ay oldu sizin tedaviye baslayali fisch testi falan istedemi bizim 4 ay oldu fsh 0.7 testestoron 11.5 cikti bu ayki teste

Kizlar test sonuclarimiz tedaviye baslayali 4 ay oldu haftada 2 kere choriomon 5000 ünite gunde birtane klomen FSH 0.7 TESTESTORON 11.5 AST 21 ALT 16 GT 25 yorumlarinizi bekliyorum

Ben başlattım canım eşim salı test verecek onun için bir arkadaşin eşi de test verecek di adını unuttum hayalimin eşi tese olacak salı hepimiz hayırlı sonuçlar alalım diye. .teşekkür ederim
Anladım bende okuyabildiğim kadar okurum inşallah.

Canim peki nasil ilerledi tedavi kac ay oldu sizin tedaviye baslayali fisch testi falan istedemi bizim 4 ay oldu fsh 0.7 testestoron 11.5 cikti bu ayki teste
Arkadaşım burada eskilerden birçoğu sonuç alanlar celalettin Peru hocada tedavi görüyor ... bence bi o hocayla gorusun bende arkadaşın görüşüne katılıyorum .. Birçok kişiye böyle yapıyorlar tedavisiz tese sonra tedavi ama vücut hırppalaniyör .. ama sen bilirsin çok zor bir süreç ... yasayanin bileceği zor süreç .. Rabbim en kisa zamani hayrlara çıkarıp bugünleri geccirsin. ..

Ben bu siteyle esimin azosperm oldugunu ogrendigimde tanistim 6 yildan fazla oldu simdi 5 aylik hamileyim insallah saglicakla kucagimiza aliriz kızımızı. Mikrotesedede bulunamamisti 3.5 yil sonra tesaduf eseri yapilan sperm testinde 3-5 tane cikti bunu daha oncede yazdim buraya tekrar yaziyorum asla umudunuzu kaybetmeyin diye ayrica bu durumdan ötürü hayatla baginizi koparmayin bebek zaten bir mucizedir ki bizim durumumuzdakiler icin ise duble mucize :) umarim hepiniz bu mucizeyi yasarsiniz ama şunuda soyleyeyim bu durum asla huzurunuzu bozmasin

Kizlar test sonuclarimiz tedaviye baslayali 4 ay oldu haftada 2 kere choriomon 5000 ünite gunde birtane klomen FSH 0.7 TESTESTORON 11.5 AST 21 ALT 16 GT 25 yorumlarinizi bekliyorum
Canim biz mufit hocaya gittgmzde 6ay pregnyl kullandgmizi soylemstik oda bize fsh yi cok fazla dusurmek.iyi degil. Cunku uretimi saglayan fsh simdi fsh yi yukseltmk gerekir tabi kaan hoca daha iyi biliyodr. Alt ve Ast normal deger araliklarndaysa sorun yok.

Canım benim en az senin kadar heyecanlıyım inan.Merakla bekliyorum çarşambayı .Allahım inşallah orda sevinç gözyaşları dökersinizz Allah yardımcınız olsun hep aklımda ve dualarımdasınızz..

Saol birtanemmmmm Allah razı olsun.. Desteğini hala omuzlarımda hissettiğim canımm arkadaşım benim.. Anne oldun ama kaybolmadınnnn Çok tşk ederim canımmmm

Saol birtanemmmmm Allah razı olsun.. Desteğini hala omuzlarımda hissettiğim canımm arkadaşım benim.. Anne oldun ama kaybolmadınnnn Çok tşk ederim canımmmm

ayy canım benim kaybolurmuyumm hiçç..sizlerinde anne olduğunuzu görene kadarrr hep burda olucam desteğimle dualarımla inşallah..

istedi canım 2 ay arayla yaptırdık fısh testini haploid hücre hiç cıkmadı 2 kere yaptırdık.1sene tedavideyiz bi sene içinde iğnlerle fsh 0 lara indi testesteron belli olmuyodu 1ay yükseliyodu 1 ay sonra düşüyo bu halde tese olduk bişey cıkmadı.teseden sonra artık hiç bi ilaç vermedim sadece klomen şimdi fsh 5 lerde ama psa denen tahlilimiz yüksek cıktı herşeyin birikimi prostat iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandık mayıs ta sperm testi vericez bakalım cıkış var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…