istedi canım 2 ay arayla yaptırdık fısh testini haploid hücre hiç cıkmadı 2 kere yaptırdık.1sene tedavideyiz bi sene içinde iğnlerle fsh 0 lara indi testesteron belli olmuyodu 1ay yükseliyodu 1 ay sonra düşüyo bu halde tese olduk bişey cıkmadı.teseden sonra artık hiç bi ilaç vermedim sadece klomen şimdi fsh 5 lerde ama psa denen tahlilimiz yüksek cıktı herşeyin birikimi prostat iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandık mayıs ta sperm testi vericez bakalım cıkış var mı
Peki hala kaan hocadami tedavudesiniz yoksa biraktinmiistedi canım 2 ay arayla yaptırdık fısh testini haploid hücre hiç cıkmadı 2 kere yaptırdık.1sene tedavideyiz bi sene içinde iğnlerle fsh 0 lara indi testesteron belli olmuyodu 1ay yükseliyodu 1 ay sonra düşüyo bu halde tese olduk bişey cıkmadı.teseden sonra artık hiç bi ilaç vermedim sadece klomen şimdi fsh 5 lerde ama psa denen tahlilimiz yüksek cıktı herşeyin birikimi prostat iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandık mayıs ta sperm testi vericez bakalım cıkış var mı
bıraktım gibi bişey kaan hoca konusunda uzman ama hasta ilişkileri zayıf biz mesela tese olduk pataloji sonuçu yok olduğumuz hastane yi begenmedim ilği yok kimsenin kimseden haberi yok hastaneyi arıyorum pataloji sonucu diye kaan hocaya söyleyin diyolar kaan hocaya söylüyorum sizde gerek görmedim diyo daha beni hatırlamıyo bile.bu hormon iğneleri takip edilmesi gerek hoca 2 ay 3 ay sonra tahlil istiyo bu kadar düşürüyo üretim tamamem bitmiş oluyo ugraş bidaha yükle hormon iğneleri yükselsin bu sefer başka şeyleri bozuyo ne bilim şaştım kaldım şimdi herşeyi kestim fsh normale gelmişPeki hala kaan hocadami tedavudesiniz yoksa biraktinmi
evrakları teslim ettik çıkmasını bekliyoruz.biz daha o aşamaya gelmedik canım ama olursa istanbulda yaptırcam.rapor işini nasıl hallettin
Saol canım benimmm.. İnşallah bizimde tesemizde sperm buunurda seviniriz..
ayy canım benim kaybolurmuyumm hiçç..sizlerinde anne olduğunuzu görene kadarrr hep burda olucam desteğimle dualarımla inşallah..
Kızlar ne yapıyorunuz yaa?
Hayalim77 hayırlı olsun ameliyat var galiba..hayırlısıyla bir sürü bulunsun inşh.
Flzask cimcime nasıl sen nasılsın?
Canim biz 2 yildir celalettin peruda tedavideyiz ve suanda baslari gorduk hamdolsun rabbime simdi sira kuyruklarda :))) umidimizi kaybetmemeye calisiyoruz ve inaniyoruz insaallah rabbim yuzumuze guler :)kaan aydosta tedavıdyız canm 6ay boyunca sız kımde tedavı oluysnz nekadar oldu bıze 1ay oldu hormon sonuclarnı göndrdk ılaclara devam
Kaan aydos doktorumuztedavi derken celaleddin perumu yoksa uzman androloglamı görüştünüz
Canim bence en kisa zamanda doktorunuza gosterin nerede oldu esin ameliyati tedavi oldunuzmu tese oncesiKizlar biz15gun once basarisiz bi tese amelyti oldk esimin,testislerinde kist varfi o da alindi yalnz bugun o kisttenbi tane daha olusmus sizve neden olmustur korkuyorum artik bi fikir verin lutfn
cnm izmirde oldu cok uxagz oraya be tedaviler gordk azfb axfc delasyn var bizde ama olmadi ohss oldum cok kotuyum bi de o kistten tektar gorunce 15 gunde nsl olmus tektarCanim bence en kisa zamanda doktorunuza gosterin nerede oldu esin ameliyati tedavi oldunuzmu tese oncesi
Bu konuda bi bilgim yok canim ama zaman kaybetmeyin ameliyattan kaynaklaniyor olabilir bizdede azfc delesyonu cikti esim suan igne ve hap kullaniyor senin esin nasil bi tedavi gordu bende izmirliyim ama yurtdisindayimcnm izmirde oldu cok uxagz oraya be tedaviler gordk azfb axfc delasyn var bizde ama olmadi ohss oldum cok kotuyum bi de o kistten tektar gorunce 15 gunde nsl olmus tektar
Aynen canim pgt yaparsak embriyoyu kaybetme riskimiz yuksek kaldiki pgtyi bayanda genetik sorun varsa yapiyoruz dediler arastirdim gercektende oyle.esim tasiyici bnde sukur bisi yok gerek yok dediler.dedigin gibi guven cok onemli ben sevdim bu merkezi kadin dogumcumu.valla rabbim hayirlisini verdin bitanem ya sonucta verecek olan guzel rabbim ,merkez doktor sadece vesileAnladım canım hangi hastane hangi doktor içine siniyorsa ona gidin bence. Güven duymakta önemli çünkü psikolojik olarak insanı rahatlatıyor.sende de genetik sorun çıkmadığı için embriyolara pgt yapılmasına gerek olmayabilir belki diye düşünüyorum.doktorda onu söylemiş herhalde.biraz da masraflı oluyor.
Aminnnnherkese gecmis olsun.simdiden.bu arada Allah yardimcimiz olsun
Ozel teli yok ama telrar attim mail benegim saollÖzel teline msj at geri döner yada tekrar mail at jarisiklik fln olmusduur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?