Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hadi canim insallah iyi cikar bakalim hoca nedicek biz hic test yaptirmadik daha bende merak icindeyim fsh kac gibi olursa iyimis burada doktor tahlilde yaziyor fsh 0.8 ile 12 arasi iyimis

Peki hala kaan hocadami tedavudesiniz yoksa biraktinmi

Peki hala kaan hocadami tedavudesiniz yoksa biraktinmi
bıraktım gibi bişey kaan hoca konusunda uzman ama hasta ilişkileri zayıf biz mesela tese olduk pataloji sonuçu yok olduğumuz hastane yi begenmedim ilği yok kimsenin kimseden haberi yok hastaneyi arıyorum pataloji sonucu diye kaan hocaya söyleyin diyolar kaan hocaya söylüyorum sizde gerek görmedim diyo daha beni hatırlamıyo bile.bu hormon iğneleri takip edilmesi gerek hoca 2 ay 3 ay sonra tahlil istiyo bu kadar düşürüyo üretim tamamem bitmiş oluyo ugraş bidaha yükle hormon iğneleri yükselsin bu sefer başka şeyleri bozuyo ne bilim şaştım kaldım şimdi herşeyi kestim fsh normale gelmiş

Saol canım benimmm.. İnşallah bizimde tesemizde sperm buunurda seviniriz..

ayy canım benim kaybolurmuyumm hiçç..sizlerinde anne olduğunuzu görene kadarrr hep burda olucam desteğimle dualarımla inşallah..

Kızlar ne yapıyorunuz yaa?
Hayalim77 hayırlı olsun ameliyat var galiba..hayırlısıyla bir sürü bulunsun inşh.

Flzask cimcime nasıl sen nasılsın?

merhaba kizlar eski uyelerdenim NMeltem di nickim. dugun hazirlaklari doneminde lburdaydim. 7bucuk ay oldu evleneli. bende bi problem yok sut hormonum.yuksek xikti biraz hap kullaniyorum. esim kasik ve testis agrisi sikayetiyle urologa gitmisti bende bebek durumunuda soyle dedim ve azosperm oldugunu ogrendik soklardayiz. ben ailemden uzaktayim sadece kayinvalidem ve kayinbabam biliyobkimseye aoyletmiyolar kafayi yemwk uzereyim. 2defa spermiogram testi verdi esim 2aide 0 fsh once 13 kusur sonra 12 kusur cikti. gen testi istedi dr onu verdik bekliyoruz suan. ve bugun nohut kurune baslattim esimi bu kuru yapip basarili olan var mi ? ve baska ne yapabilirim yardimlarinizi bekliyorum. ve drumuz burak sivaslioglu iskenderunda onunla tedavi olan var mi

Kızlar ne yapıyorunuz yaa?
Hayalim77 hayırlı olsun ameliyat var galiba..hayırlısıyla bir sürü bulunsun inşh.

Flzask cimcime nasıl sen nasılsın?

iyiyim cnm seni gördüm daha iyi oldumm .cimcimede iyi çok şükür..
yaramazlık yapıyoo teyzesi büyüdükçe daha zor oluyo heryeri keşfetme peşinde
sen nasılsınn

kaan aydosta tedavıdyız canm 6ay boyunca sız kımde tedavı oluysnz nekadar oldu bıze 1ay oldu hormon sonuclarnı göndrdk ılaclara devam
Canim biz 2 yildir celalettin peruda tedavideyiz ve suanda baslari gorduk hamdolsun rabbime simdi sira kuyruklarda :))) umidimizi kaybetmemeye calisiyoruz ve inaniyoruz insaallah rabbim yuzumuze guler :)

Kizlar biz15gun once basarisiz bi tese amelyti oldk esimin,testislerinde kist varfi o da alindi yalnz bugun o kisttenbi tane daha olusmus sizve neden olmustur korkuyorum artik bi fikir verin lutfn

Kizlar biz15gun once basarisiz bi tese amelyti oldk esimin,testislerinde kist varfi o da alindi yalnz bugun o kisttenbi tane daha olusmus sizve neden olmustur korkuyorum artik bi fikir verin lutfn
Canim bence en kisa zamanda doktorunuza gosterin nerede oldu esin ameliyati tedavi oldunuzmu tese oncesi

cnm izmirde oldu cok uxagz oraya be tedaviler gordk azfb axfc delasyn var bizde ama olmadi ohss oldum cok kotuyum bi de o kistten tektar gorunce 15 gunde nsl olmus tektar
Bu konuda bi bilgim yok canim ama zaman kaybetmeyin ameliyattan kaynaklaniyor olabilir bizdede azfc delesyonu cikti esim suan igne ve hap kullaniyor senin esin nasil bi tedavi gordu bende izmirliyim ama yurtdisindayim

Aynen canim pgt yaparsak embriyoyu kaybetme riskimiz yuksek kaldiki pgtyi bayanda genetik sorun varsa yapiyoruz dediler arastirdim gercektende oyle.esim tasiyici bnde sukur bisi yok gerek yok dediler.dedigin gibi guven cok onemli ben sevdim bu merkezi kadin dogumcumu.valla rabbim hayirlisini verdin bitanem ya sonucta verecek olan guzel rabbim ,merkez doktor sadece vesile

bizde gen testi yaptirdik bundan sonra nasil ilerleniyo a ve b bolgesinde sorun varsa ne oluyo yada cde

Kizlaaar günaydiinnn bi sorunum var esimle iliskiye girmeyi hic istemiyorummn bu aralar artk esim kizmaya basladi kizinca istiyomus gibi yapiyorum ama hic istemiyoruummm napmam lazmmm doktorda randevum var persembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…