Geçmiş olsun cnm fsh çok az yüksek testis agrısı varsa belki tıkanıklık vardır.merhaba kizlar eski uyelerdenim NMeltem di nickim. dugun hazirlaklari doneminde lburdaydim. 7bucuk ay oldu evleneli. bende bi problem yok sut hormonum.yuksek xikti biraz hap kullaniyorum. esim kasik ve testis agrisi sikayetiyle urologa gitmisti bende bebek durumunuda soyle dedim ve azosperm oldugunu ogrendik soklardayiz. ben ailemden uzaktayim sadece kayinvalidem ve kayinbabam biliyobkimseye aoyletmiyolar kafayi yemwk uzereyim. 2defa spermiogram testi verdi esim 2aide 0 fsh once 13 kusur sonra 12 kusur cikti. gen testi istedi dr onu verdik bekliyoruz suan. ve bugun nohut kurune baslattim esimi bu kuru yapip basarili olan var mi ? ve baska ne yapabilirim yardimlarinizi bekliyorum. ve drumuz burak sivaslioglu iskenderunda onunla tedavi olan var mi
amin canım bende gıtmıstım hatta adagım bıle var eger oglum olursa adını eyüp koyacagım demıstım canım orası muhtesem bı yer ınsana huzur verıyor orada ınsan kendınden gecıyorr gercektenÇok teşekkür ederimmm canlarım.. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için.. İyi olmaya çalışıyorum sürekli gülüyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum.. Ama bi yanım hep düşünceli.. Bazen dalıp gidiyorum ama hemen annemler eşim uyarıyorlar ve toparlıyorum kendimi.. Ve çok dua ediyorum.. Bugün Eyüp Sultana gittim ve çikolata dağıttımm niyetimiz için.. Her biriniz için dua ettim Rabbime ve eyüp sultan hz.ne de dua ettim.. Ondan Rabbime bizim için dua etmesini istedim.. İnşallah Rabbim kabul etsin...
Canim bize umut olursun insallah sabirsizlikla beklicem haberini dualarim seninle kacta ameliyatTesemiz çarşambaya ertelendi canlarım..
psikolojikdir cnm kesin yeni mi ogrendiniz durumu
Kizlar biz15gun once basarisiz bi tese amelyti oldk esimin,testislerinde kist varfi o da alindi yalnz bugun o kisttenbi tane daha olusmus sizve neden olmustur korkuyorum artik bi fikir verin lutfn
amın cnm allah baqıslasın allah analı babalı buyutsun ınsallah bırgun bızlerınde cocugu olurMerhaba arkadaşlar sizlere bakıncaa benim ve eski arkadaşlarımın 4-5 sene önceki hali geliyo gözümün önüne geliyo bizde burdaya ilk üye olduğumuzda bi umutla sürekli bi doktor ,hastane, kür ,ilaç arayıışındaydık...bazen seviniyoduk bazende hiç çoçuğumuz olmuycak herhalde diyip karamsar oluyoduk.tese ameliyatlarında arkadaşlarımızla birlikte sevinip birlikte ağlıyoduk..güzel sohbetlerimiz oluyodu güzel arkadaşlıklar dostluklar edindim..halada görüştüklerim varr ..sorunlar aynu olunca dostluklarda çok güzel oluyo...burda çok dualar okudukk birbirimizee çok kişinin duasını aldık çok şükür benim ve çoğu arkadaşımında çoçuğu oldu..bizimde sebebsiz azospermiydi..3. tesede ve 3. tüp bebekte kızıma kavuştum 10. senede ..hep mücadeleyle sabır ve duayla.detaylara girsekk neler yaşadık nelerr tabi bu senelerde..kızım şimdi 15 aylık oldu çok şükür.ama ben hala hergün buraya bakıyorumm diğer arkadaşlarımın ve sizlerin iyi haberlerini okurum diye..hep dua ediyorummmmm ne kadar olumsuzluklar olsada yorulsanızda yinede pes etmeyinn Allah hepinize güç kuvvet sabır versin.. inşallah Rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırsın.
ayyy cnm bnm ne guzell bırsey yazmıssın rabbım sana bagıslasın kızını omrude bahtıda guzel olsun ınsallah rabbım bızede nasıp etsın benım esım de 2 kez tese oldu ama sonuc hala aynı tabı kı bız evlenelı daha 3 sene oldu ama 3 sene degıl sankı 13 sene gıbı geldı bana rabbım bızlerıde gorsun bızlerınde dualarını kabul etsın o kadar cok ıstıyorum kı bı gun su topıge guzel ve mutlu haberler yazmayı butun arkadasların mutlu haberler yazmasını allah buyukk ınsallah bızı gorecektırrMerhaba arkadaşlar sizlere bakıncaa benim ve eski arkadaşlarımın 4-5 sene önceki hali geliyo gözümün önüne geliyo bizde burdaya ilk üye olduğumuzda bi umutla sürekli bi doktor ,hastane, kür ,ilaç arayıışındaydık...bazen seviniyoduk bazende hiç çoçuğumuz olmuycak herhalde diyip karamsar oluyoduk.tese ameliyatlarında arkadaşlarımızla birlikte sevinip birlikte ağlıyoduk..güzel sohbetlerimiz oluyodu güzel arkadaşlıklar dostluklar edindim..halada görüştüklerim varr ..sorunlar aynu olunca dostluklarda çok güzel oluyo...burda çok dualar okudukk birbirimizee çok kişinin duasını aldık çok şükür benim ve çoğu arkadaşımında çoçuğu oldu..bizimde sebebsiz azospermiydi..3. tesede ve 3. tüp bebekte kızıma kavuştum 10. senede ..hep mücadeleyle sabır ve duayla.detaylara girsekk neler yaşadık nelerr tabi bu senelerde..kızım şimdi 15 aylık oldu çok şükür.ama ben hala hergün buraya bakıyorumm diğer arkadaşlarımın ve sizlerin iyi haberlerini okurum diye..hep dua ediyorummmmm ne kadar olumsuzluklar olsada yorulsanızda yinede pes etmeyinn Allah hepinize güç kuvvet sabır versin.. inşallah Rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırsın.
bendede bazen oyle oluyo ama yapaccak bırsey yok bende ısteksız ısteksız yapıyorumKizlaaar günaydiinnn bi sorunum var esimle iliskiye girmeyi hic istemiyorummn bu aralar artk esim kizmaya basladi kizinca istiyomus gibi yapiyorum ama hic istemiyoruummm napmam lazmmm doktorda randevum var persembe
bendede bazen oyle oluyo ama yapaccak bırsey yok bende ısteksız ısteksız yapıyorum
cnm belkı kafaya cok takıyoruz ondan odaklanamıyoruzEsim anliyo isteksiz yapincaaüzülüyo niye böle oluyo diye
Sanirim öyle bu tamana kadar her gün bile yapdigimiz oluodj sanirm psikolojil bnimkicnm belkı kafaya cok takıyoruz ondan odaklanamıyoruz
Bu konuda bi bilgim yok canim ama zaman kaybetmeyin ameliyattan kaynaklaniyor olabilir bizdede azfc delesyonu cikti esim suan igne ve hap kullaniyor senin esin nasil bi tedavi gordu bende izmirliyim ama yurtdisindayim
aynen cnm kafana takmamaya calıs unut herseyı duzelır kendı kendını motıve etSanirim öyle bu tamana kadar her gün bile yapdigimiz oluodj sanirm psikolojil bnimki
bilmiyorum ki ne olduguu cnm ins oyledir. hepimize gecmis olsunGeçmiş olsun cnm fsh çok az yüksek testis agrısı varsa belki tıkanıklık vardır.
himm baya olmus ama.isteksizlik.oluyo evet kendimden biliyorumYok canim kasimda ögrendikk
himm baya olmus ama.isteksizlik.oluyo evet kendimden biliyorum
Canim bize umut olursun insallah sabirsizlikla beklicem haberini dualarim seninle kacta ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?