- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
ayyy cnm bnm ne guzell bırsey yazmıssın rabbım sana bagıslasın kızını omrude bahtıda guzel olsun ınsallah rabbım bızede nasıp etsın benım esım de 2 kez tese oldu ama sonuc hala aynı tabı kı bız evlenelı daha 3 sene oldu ama 3 sene degıl sankı 13 sene gıbı geldı bana rabbım bızlerıde gorsun bızlerınde dualarını kabul etsın o kadar cok ıstıyorum kı bı gun su topıge guzel ve mutlu haberler yazmayı butun arkadasların mutlu haberler yazmasını allah buyukk ınsallah bızı gorecektırr
Çarşamba sabah 9 da canım.. Benim yumurtalar biraz hızlı büyümüşler erken opu.ya almaya çalışıyorlar o yüzden.. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu..
canımm senden nasıl haber alıcaz çatlarımm ben ..
olmazsa sana bi mesaj atarımm inşallah hayırlı haberlerr duyarızz..
Allah cc daha iyi etsin benimde biraz moralim bozuk dün bir tüpbebek toplantısına gittim yani face grubunda tüpbebek tedavisi görenlerin bir toplantısı tanışma maksatlı oraya çoğu kişininde dr u olan bir dr davet edilmişti bende kendisine durumumuzu anlattım gel bir göreyim dedi peki gelirken yanımda getirmemi istediğiniz bir evrak varmı dedim neye bakacaksınız dedim oda hsg ni getir gel dedi .benim hsg min görüntüsünü videoya almıştım ve kendisine gösterdim bu rahimle 100 kerede tüpbebek yapsan hamile kalamazsın dedi .rahim dar dedi bende hocam ben kaç tane dr a gittim onlar hiç birşeyin yok dedi siz hemen bakar bakmaz kesinlikle olmaz histereskopi olman lazım dediniz dedim.rahim filmimi çeken dr serdar koç,ilk tüpbebek dr um ulun uluğ,şimdiki dr um süleyman tosun ve tüpbebek raporumu veren süleymaniye hastanesi sorun yok dedi bu dr bir saniyede teşhis koydu inan artık ne yapacağımı kime inanacağımı bilemiyorum zaten elimizde dondurulmuş sperm kalmadı aslında eve mikroskop almayı düşünüyorum bu gidişle kafayı yiycem
biz daha yeni sayilir gen testi sonucunu bekliyoruz cnmEvet gecicidir duye düsünüorum insallaah eveg baya oldu tedavideyiz smdi
Canım anneme aç derim ben telefonu.. Msj a cvp verebilirmiyim bilmiyorum ama annem falan bakarlar tele inşallah ii olursa.. Zaten sonuç kötü olursa ben bakarım tele muhtemelen.. Allah yaşatmasın kötü şeyleri inşallah.. Bugün Semra hn gördü beni.. İi gidiyoruz çok şükür.. Spermde buluruz inşallah dert etmeyin bulabiliyorz dedi.. Rahatlattı bizi saolsun..
@hayalim77 inş tese ameliyatınizda bol bol kaliteli spermler bulunur bu mübarek 3 aylar yüzü suyu hurmetine Rabbim yardımcınız olsun bize mutlu haberler ver inş canım
bizde bi tedaviye baslasydik.beklemek.cok sikici ve uzucu
insallah canimBaslarsnzz caniim gec olsunda güc olmasin insallaah
ne guzel.cnm insallah guzel.sonuclar alirsinizKizlar eger nasipse eylül ayında tupbebege baslmayi düşünüyoruz
bizde ayni cnm gecmis olsunArkadaşlar eşim azospermi ne yapmalıyız kaan hocaya verilen iletişim hattından ulaşanıyrm bildiğiniz iyi doktorlar varsa yardmcı oln lütfn
biz hataydayiz canm bende ne yapacami hic bilmiyom hatay dortyolTeşekkür ederm ne yapalm hasret aaraştryrm sonuç yk nerdesiniz siz
Arkadaşlar eşim azospermi ne yapmalıyız kaan hocaya verilen iletişim hattından ulaşanıyrm bildiğiniz iyi doktorlar varsa yardmcı oln lütfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?