Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aminn cnm sağol..çokk çok iyi anlıyorumm sizi..Rabbim hiç ummadığınız bi anda inşallahh mucizenizi gönderir..sizde mutlu haberlerinizi yazarsınız..bende düşünürdüm acaba bende hamilemiyim diye yazabilicekmiyim diye..çok şükür nasip oldu..Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin şu mübarek günlerde.
teselerde sperm çıkmışmıydı peki..

Çarşamba sabah 9 da canım.. Benim yumurtalar biraz hızlı büyümüşler erken opu.ya almaya çalışıyorlar o yüzden.. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu..

canımm senden nasıl haber alıcaz çatlarımm ben ..
olmazsa sana bi mesaj atarımm inşallah hayırlı haberlerr duyarızz..

canımm senden nasıl haber alıcaz çatlarımm ben ..
olmazsa sana bi mesaj atarımm inşallah hayırlı haberlerr duyarızz..

Canım anneme aç derim ben telefonu.. Msj a cvp verebilirmiyim bilmiyorum ama annem falan bakarlar tele inşallah ii olursa.. Zaten sonuç kötü olursa ben bakarım tele muhtemelen.. Allah yaşatmasın kötü şeyleri inşallah.. Bugün Semra hn gördü beni.. İi gidiyoruz çok şükür.. Spermde buluruz inşallah dert etmeyin bulabiliyorz dedi.. Rahatlattı bizi saolsun..

O face grubuna bende üyeyim Dr mustafa Acet mi dedi

Tamam cnm benim duruma göre ararım seni inş

Arkadaşlar eşim azospermi ne yapmalıyız kaan hocaya verilen iletişim hattından ulaşanıyrm bildiğiniz iyi doktorlar varsa yardmcı oln lütfn

Arkadaşlar eşim azospermi ne yapmalıyız kaan hocaya verilen iletişim hattından ulaşanıyrm bildiğiniz iyi doktorlar varsa yardmcı oln lütfn

memorial şişli hastesinden Dr Murad Başer işinde çok iyi bir doktor...Bizim ilk tese sıfır çıktı başka bir hastanede...Nurad bey sağolsun burda bulundu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…