Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ben.kati meyve sikacagi alip taze meyve suyu sikip icirmeyi dusunuyorum esime neler icirebilirim nasil karisimlar olabilir yapan var mi bide. benim kocam biraz cinsde herseyi yemiyo nohut kurunede 2. gunden mizmizlanmaya basladi....

kizlar ben.kati meyve sikacagi alip taze meyve suyu sikip icirmeyi dusunuyorum esime neler icirebilirim nasil karisimlar olabilir yapan var mi bide. benim kocam biraz cinsde herseyi yemiyo nohut kurunede 2. gunden mizmizlanmaya basladi....
Valla canım meyve suyu nun hangisi azoyo iyi geliyo hiç bilmiyorum az olup hareketsiz olanlar havuc suyu iciriyolar azoya iyi gelen varsa bizde yapalım

Memorial demi semra kahramanmi?

memorial şişli hastesinden Dr Murad Başer işinde çok iyi bir doktor...Bizim ilk tese sıfır çıktı başka bir hastanede...Nurad bey sağolsun burda bulundu..
Canim neler yaptiniz ilk teseyi kim yapti bilgi verirmisin doktorunuz kimdi

Canim tebrik ederim
İlk teseyi Antalya Tüp bebek merkezinde olduk 2 teseyide açmasına rağmen sonuç sıfır.Murad Bey sadece bir tanesi açarak yeterince buldu.
Canim hangi ilaclari kullandiniz nekadar surdu tedaviniz teseye girmeden once hormonlar nasldi fsh

hayır cnm ıkı kere olduk bırını kocaelıde unı. hastanesınde hem cift taraflı testis indirme hemde tese yaptırdık bırını de emre bakırcıoglu yaptı ama cıkmadı cnm malesef suan hıc bı tedavımız yok esım ıkı hafta once olmustu ıkıncı mıkro teseyı sızın sorun neydı hangı asamalardan gectınız doktorunuz kımdı acaba bıraz anlatırmısın

kızlarr bugunlerde yıne cok kotuyum umudumu yıtırmıs durumdayımm ne yapacagımı hangı doktora gıdecegımı bılmıyorumm beklemekten yoruldum ıkı arada kaldık celalettın perumu murad basar mı hangısıne gıtsek bılemedım yoksa bıraz dınlenmelımıyız lutfen yorumlarınızı beklıyorummm

Valla canım meyve suyu nun hangisi azoyo iyi geliyo hiç bilmiyorum az olup hareketsiz olanlar havuc suyu iciriyolar azoya iyi gelen varsa bizde yapalım
bende bilmiyorum ama avakado suyu falan vericem ben yemezse diye.. zate. nohutu bugun itibari ile biraktik cikardi icemedi bugunkini

Şimdi nedenir bilemedim ki

portakal.suyunu iciririm ben onu icsin barii. avakado iyi geliyo diye okudum bendecsuyunu icse ayni etki olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…