Kizlar eger nasipse eylül ayında tupbebege baslmayi düşünüyoruz
Valla canım meyve suyu nun hangisi azoyo iyi geliyo hiç bilmiyorum az olup hareketsiz olanlar havuc suyu iciriyolar azoya iyi gelen varsa bizde yapalımkizlar ben.kati meyve sikacagi alip taze meyve suyu sikip icirmeyi dusunuyorum esime neler icirebilirim nasil karisimlar olabilir yapan var mi bide. benim kocam biraz cinsde herseyi yemiyo nohut kurunede 2. gunden mizmizlanmaya basladi....
Memorial demi semra kahramanmi?Canım anneme aç derim ben telefonu.. Msj a cvp verebilirmiyim bilmiyorum ama annem falan bakarlar tele inşallah ii olursa.. Zaten sonuç kötü olursa ben bakarım tele muhtemelen.. Allah yaşatmasın kötü şeyleri inşallah.. Bugün Semra hn gördü beni.. İi gidiyoruz çok şükür.. Spermde buluruz inşallah dert etmeyin bulabiliyorz dedi.. Rahatlattı bizi saolsun..
Canim neler yaptiniz ilk teseyi kim yapti bilgi verirmisin doktorunuz kimdimemorial şişli hastesinden Dr Murad Başer işinde çok iyi bir doktor...Bizim ilk tese sıfır çıktı başka bir hastanede...Nurad bey sağolsun burda bulundu..
Canim neler yaptiniz ilk teseyi kim yapti bilgi verirmisin doktorunuz kimdi
portakal suyu ıyı gelıyomus ınternetten arastırdım ama gunluk sıkılıp ıcılecekValla canım meyve suyu nun hangisi azoyo iyi geliyo hiç bilmiyorum az olup hareketsiz olanlar havuc suyu iciriyolar azoya iyi gelen varsa bizde yapalım
Hıımmmmportakal suyu ıyı gelıyomus ınternetten arastırdım ama gunluk sıkılıp ıcılecek
Bende antalyadayım inanın bende öyleyim ama doğru hekim önemli
Canim tebrik ederimBiz varız Murad Bey'de mikro tese olduk.%30 ihtimal verdi.3 sene önce başka bir hastanede mikrotese oldu ama sıfır çıktı.Tabi hiç bir iğne ilaç kullanmadan direk ameliyata aldırlar eşimi sonuç sıfır.2014 şubatından Kasıma kadar iğne ve ilaç tedavisi oldu. Murad Bey kasımda ameliyatı yaptı.Şükürler olsun ki buldu ve Donduruldu...Mart ayında da bana transfer yapıldı. :)
Canim hangi ilaclari kullandiniz nekadar surdu tedaviniz teseye girmeden once hormonlar nasldi fshİlk teseyi Antalya Tüp bebek merkezinde olduk 2 teseyide açmasına rağmen sonuç sıfır.Murad Bey sadece bir tanesi açarak yeterince buldu.
hayır cnm ıkı kere olduk bırını kocaelıde unı. hastanesınde hem cift taraflı testis indirme hemde tese yaptırdık bırını de emre bakırcıoglu yaptı ama cıkmadı cnm malesef suan hıc bı tedavımız yok esım ıkı hafta once olmustu ıkıncı mıkro teseyı sızın sorun neydı hangı asamalardan gectınız doktorunuz kımdı acaba bıraz anlatırmısınAminn cnm sağol..çokk çok iyi anlıyorumm sizi..Rabbim hiç ummadığınız bi anda inşallahh mucizenizi gönderir..sizde mutlu haberlerinizi yazarsınız..bende düşünürdüm acaba bende hamilemiyim diye yazabilicekmiyim diye..çok şükür nasip oldu..Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin şu mübarek günlerde.
teselerde sperm çıkmışmıydı peki..
cnm esının tam olarak problemı nedırArkadaşlar eşim azospermi ne yapmalıyız kaan hocaya verilen iletişim hattından ulaşanıyrm bildiğiniz iyi doktorlar varsa yardmcı oln lütfn
bende bilmiyorum ama avakado suyu falan vericem ben yemezse diye.. zate. nohutu bugun itibari ile biraktikValla canım meyve suyu nun hangisi azoyo iyi geliyo hiç bilmiyorum az olup hareketsiz olanlar havuc suyu iciriyolar azoya iyi gelen varsa bizde yapalım
Hmm benimki bir yudum aldı ben bunu icmem dedi seninki icmiş yinebende bilmiyorum ama avakado suyu falan vericem ben yemezse diye.. zate. nohutu bugun itibari ile biraktikcikardi icemedi bugunkini
Şimdi nedenir bilemedim kikızlarr bugunlerde yıne cok kotuyum umudumu yıtırmıs durumdayımm ne yapacagımı hangı doktora gıdecegımı bılmıyorumm beklemekten yoruldum ıkı arada kaldık celalettın perumu murad basar mı hangısıne gıtsek bılemedım yoksa bıraz dınlenmelımıyız lutfen yorumlarınızı beklıyorummm
valla aklına ne gelıyorsa onu cok boslukta kaldım sankıŞimdi nedenir bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?