Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla aklına ne gelıyorsa onu cok boslukta kaldım sankı
Tam dur soyleyim o zaman toparlanın biraz sonra ya bismillah diyin başlayın tedaviye bu doktorları bilmiyorum biz Kaan hocadayız ama kimininki 3 tesede cıkıyo belki tedaviye başlayınca cıkış olur teseye bıle gerek kalmaz benim fikrim bu

öyle dusunuyoruz ama hangı doktorda tedavı gorsek onu bılemedıkk yıne hata yapmak ıstemıyorummm

öyle dusunuyoruz ama hangı doktorda tedavı gorsek onu bılemedıkk yıne hata yapmak ıstemıyorummm
Bak bu topikte herkes farklı soyluyo farklı derken biri bi doktora gitmiş memnun diğeri hiç memnun değil her kafadan bi ses yani gonlun den kalbinden kim geciyo ona git en basiti istihareye yat söylemiştim ben sana benim kafamda karışıktı yolumuzu cizdik artik

Takip ettiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ikinci teseyi olalı fazla olmamış. Bence biraz dinlenin. Kafanızı dağıtın. Emin ol ara verip dinlenip zaman bazı şeylere ilaç olmaya başlayınca daha güçlü kalkıyorsun tekrardan. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.

amin cnm dogru dıyosun ama beklemek de yoruyo ınsanı durmak ıstemıyorum sankı her an her sanıye bıraz daha vakıt kaybı gıbı gelıyo bana

Vallahi ben topladım ve çok sevindim hemde uc ayların başladiği gün yağdı çok şukur
Ewet valla aynen oyle dun gunluk guneslik bugun yagmur yagdi rahmet iste ama burda biraz serpti bitti.ins bolca toplamissindir kuzucum

Ewet valla aynen oyle dun gunluk guneslik bugun yagmur yagdi rahmet iste ama burda biraz serpti bitti.ins bolca toplamissindir kuzucum
Mutfakta ne var ne yok koydum balkona komşular demiştir delimi bu ne demişlerdir balkon çarşamba pazarı gibiydi

Kizlar mrblar. Ben her aksam havuc suyu sıkıyorm 1 kac damla zeytinyagi damlatip Iciriyorm. Bir aksam bogurtlen koku cayi bir aksam isirgan cayi iciyo esim. Yesillik brokoli karnibahr. Nohut yemegi. Birde neofertil iciyo.

Kizlar mrblar. Ben her aksam havuc suyu sıkıyorm 1 kac damla zeytinyagi damlatip Iciriyorm. Bir aksam bogurtlen koku cayi bir aksam isirgan cayi iciyo esim. Yesillik brokoli karnibahr. Nohut yemegi. Birde neofertil iciyo.
bunlari azosperm icin.mi yoksa baska sorun icin mi canim cok merak ettim.neotertil ne oluyo canim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…