Bize bir hafta içinde verdiler. Rapor ünv hastanesinden aldık. Bi faydası olacakmı bilmiyorum amaama rapor alınıyormuş özelde yaptırsan bile 1.000 tl yardım ediyrmuş devlet ama yaklaşık 1 ayı buluyormuş raporun çıkması tam detaylı bilmiyorum...
Canım benim. sonuç nasıl olursa olsun bulundu ya o da çok önemli birşey. Allahımıza çok şükür. İnşallah olacak. ama sen de kendini strese sokma ki iyi olsun herşey. biliyorsun çoğu şey psikolojik. vücut herşeye tepki veriyor.
Ahh canim benimm bu nasil tatli bir telastir iyi bilirim... bu bekleyisler guzel bekleyis umutlu kaygili mutlu hatta sapsal bir bekleyistir.... indallah herseyin cok cok iyi gider... Rabbim yardimcimiz olsun.Canım belli değil ama büyük ihtimalle p.tesi olacakk.. Rabbim hayırlı evladı hayırlısı ile versin bize inşallah.. Kurban olduğum bilir ne olacağını dua ediyoruzz.. Ama tabiki hala inanamıyorummm ve çok heyecanlıyımmm tedirginimmmm :)
Ahh canim benimm bu nasil tatli bir telastir iyi bilirim... bu bekleyisler guzel bekleyis umutlu kaygili mutlu hatta sapsal bir bekleyistir.... indallah herseyin cok cok iyi gider... Rabbim yardimcimiz olsun.
Amiiin canimm valla bende seninle sayiyorum transfer gununu rabbim ol desin tutunsun ins kuzum rabbim bizede versin mucizesiniAyyyy canımmm benimmm saol aynen öyle.. Sonu güzel olsun inşallah..
Vee ben:)
Sizde bulundu mu tesedeVee ben:)
sizin esiniz iki defa mi m.tese oldu? anladigim kadariyla ikincide bulunmus peki ilkinde bulunmadimi iki tese arasinda tedavi gördunuz mu hic??Bide murad hoca yeterince sperm bulunca diğerini açmıyor bile..Bizim tekini açtı diğeri dursun dedi .Başka bir zaman ihtiyaç duyarsanız o zaman dondurmadan direk transfer yaparız dedi.Dondurulmuş sperm ne kadar olsada biraz kayıp olabiliyormuş biz yaşadık...
Daha olmadikki tatlim ya adetimi beklioruz iste.eger nsip olurda esimle ayrilmk zorunda kalmazsak bakicaz isteSizde bulundu mu tesede
Nasıl yaniDaha olmadikki tatlim ya adetimi beklioruz iste.eger nsip olurda esimle ayrilmk zorunda kalmazsak bakicaz iste
HmmKocası bi yere gitçek heralde
Herkez uykudaHu hu nerdsiniz kızlar
burdayız kuzumHu hu nerdsiniz kızlar
Tembel bunlarHerkez uykuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?