Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama rapor alınıyormuş özelde yaptırsan bile 1.000 tl yardım ediyrmuş devlet ama yaklaşık 1 ayı buluyormuş raporun çıkması tam detaylı bilmiyorum...
Bize bir hafta içinde verdiler. Rapor ünv hastanesinden aldık. Bi faydası olacakmı bilmiyorum ama

Doğru söylüyorsun kuzumm.. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi sürekli arkadaşlarımızla görüşüp stres atıyoruz.. Dediğin gibi zaten mucizeydi çıkması çıktı Rabbim o kapıyı bize araladı çok şükür.. Binlerce kez şükür bu günlerimize.. İnşallah topic.teki tüm arkadaşlarımın başına darısı..

Ahh canim benimm bu nasil tatli bir telastir iyi bilirim... bu bekleyisler guzel bekleyis umutlu kaygili mutlu hatta sapsal bir bekleyistir.... indallah herseyin cok cok iyi gider... Rabbim yardimcimiz olsun.

Ahh canim benimm bu nasil tatli bir telastir iyi bilirim... bu bekleyisler guzel bekleyis umutlu kaygili mutlu hatta sapsal bir bekleyistir.... indallah herseyin cok cok iyi gider... Rabbim yardimcimiz olsun.

Ayyyy canımmm benimmm saol aynen öyle.. Sonu güzel olsun inşallah..

sizin esiniz iki defa mi m.tese oldu? anladigim kadariyla ikincide bulunmus peki ilkinde bulunmadimi iki tese arasinda tedavi gördunuz mu hic??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…