Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dolmuşlar kaynanalarına bulcan bunların kaynanalarını anlatcan herşeyi
Şimdi ben uzaktan bakarak her ne olursa olsun eşinin annesi nefret ediyorum falan denilmez derim düşünsene benim 10 sene sonra bir oğlum olacak nasıl bağlanırım ona kaç sene beklemişim yolunu evlenince gelin alıp gidiyor isterim her gün gelsin göreyim dertleşeyim paylaşamam ki ben çok kıskanç bir anne olurum...Ama arkadaşlar ne çekti ki böyle diyorlar vardır elbet bir sebebi vardır rabbim yardımcıları olsun. .sorunlar konuşulmadan çözülmez karşınıza alsanız anne çocuk konusunu açmayın biliyorum sizde torun istiyorsunuz ama biz sizden daha çok istiyoruz siz böyle yapınca daha çok stres oluyoruz gibi...

ewt cnm ben sızın yazdıklarınızı okuyorum anca dun kaynnana konusması vardı ben anca okuyup gulmekle kaldım
Bi benim kaynanam iyiymiş bıraksalar kaynanalarını bi kaşık suda boğacaklar korkulur bunlardan benim kızım olsun katnana olmak kotu bişey her zaman gelin kulaklarımı cınlatır mazallah

dogru dıosunda kaynana kaynana olsa nefrette edılmez cnm ınsanı cıleden cıkarıyolar bazen esımın annesı ama bende bır ınsanım benımde cnm yanıo sonucta bende ıstıyorum cocugum olsun kım ıstemezkı evlendıgım ılk gunden berı torunda torun olmuyo ne yapabılırım esım sorunuda anlatmıyo kaynanam onlarda benım uzerıme gelıo sorunu benden bılecekler bırde ne yapayım sızce

Ha işte bende bole dedim oğullarının gitmelerine bişey. Demiyolarmış kızlara dokinmicaklarmış aman kı bende bunların avukatı kesildim herkes kendi cvp versin GUZİN ABLA NERDESİN....

Hemen geldi bak kaynana düşmanı konuş kız

Bi benim kaynanam iyiymiş bıraksalar kaynanalarını bi kaşık suda boğacaklar korkulur bunlardan benim kızım olsun katnana olmak kotu bişey her zaman gelin kulaklarımı cınlatır mazallah
aynenn cnm valla benım kı de ıdare eder

Canım yspacağin tek şey var bizimde ilk bebeğimiz olmadığında dr git Gittin mı diye önce bana dediler bu her yerde böyledir maalesef. ..ilk önce eşinle konuş ya bu durumu annene sen söyle yada ben konuşacağım de..güzel bir şekilde sorunun eşinde olduğunu söyle. ..adım gibi eminim davranışları değişecek. .sorun eşimde ama bende de olabilirdi sonuçta bizim çocuğumuz olmuyor de...elimizden geleni yapıyoruz üzerimize gelip stres yapmayın tek ihtiyacımız dua deyin. .emin ol anne baba duası almak çok güzel birşey. .

soyleyecem dedı ama halen soylemedı annesıne bır daha cocuk mevzusunu acarsa soylecekmıs ewet sorun bızdede olabılırdı onda var dıye ustelemıyorum ama esım soylemeyınce sorunu bende arayacaklar bu her yerde ogle
esım soylesın ben soylemem cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…