Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ha işte bende bole dedim oğullarının gitmelerine bişey. Demiyolarmış kızlara dokinmicaklarmış aman kı bende bunların avukatı kesildim herkes kendi cvp versin GUZİN ABLA NERDESİN....
geldim herkez kendi yerini bilcek eslerimize annelerini kötulemi yoruz anneleri tabi gitçek ama bizi de el kızı diye hor görmüyçekler

Kimin söylediği önemli değil yeter ki bilsinler. .o nerden bilsin senin içinin yandığını göz yaşi döktüğünü. .belki korunuyorsun sanıyordur sorun sende saklıyorsun sanıyordur. .Eşini çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim 9 senedir hiç kimse bilmesin o bir eksiklik olarak görüyor. .ve erkekler bizim gibi gelip içini dökmüyor birileriyle paylaşmıyor. .o bir anne evladının bebeğini sevmek istiyor konuşmadıkça içine attıkça hiç bir sorun çözülmez inannn bir anlat çokkk şey değişecek. ..rabbim yardımcın olsun canım benim. .

Eşin söylesin neyi saklıyor ki benim eşim hemen diledi ailesi değil mi zaten öğrenmek hemen arada Kaliyön sıkıştır söylesin yazık değil mi sana insan eşini düşünür birazda

aynen oyle cnm dogru dıosun ben esıme bıraktım o anlatsı anlatmazsa artık uygun bır dılle ben anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…