Goruruz benim oğlum yakışıklı olur)))))))))))))))))))))))) bende vermem kızımı senın ogluna )))))))))))
geldimHa işte bende bole dedim oğullarının gitmelerine bişey. Demiyolarmış kızlara dokinmicaklarmış aman kı bende bunların avukatı kesildim herkes kendi cvp versin GUZİN ABLA NERDESİN....
Ne yaparsan yap oğlun beğeneçek senin istediğin bosssOğlum olursa gelini cımbızla seccem belki sizin kızlarınız olur iki azolunun cocuğ evlenir güzelde olur ha
ayy sen cok yasa emııOğlum olursa gelini cımbızla seccem belki sizin kızlarınız olur iki azolunun cocuğ evlenir güzelde olur ha
Kimin söylediği önemli değil yeter ki bilsinler. .o nerden bilsin senin içinin yandığını göz yaşi döktüğünü. .belki korunuyorsun sanıyordur sorun sende saklıyorsun sanıyordur. .Eşini çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim 9 senedir hiç kimse bilmesin o bir eksiklik olarak görüyor. .ve erkekler bizim gibi gelip içini dökmüyor birileriyle paylaşmıyor. .o bir anne evladının bebeğini sevmek istiyor konuşmadıkça içine attıkça hiç bir sorun çözülmez inannn bir anlat çokkk şey değişecek. ..rabbim yardımcın olsun canım benim. .soyleyecem dedı ama halen soylemedı annesıne bır daha cocuk mevzusunu acarsa soylecekmıs ewet sorun bızdede olabılırdı onda var dıye ustelemıyorum ama esım soylemeyınce sorunu bende arayacaklar bu her yerde ogle
esım soylesın ben soylemem cnm
Eşin söylesin neyi saklıyor ki benim eşim hemen diledi ailesi değil mi zaten öğrenmek hemen arada Kaliyön sıkıştır söylesin yazık değil mi sana insan eşini düşünür birazdasoyleyecem dedı ama halen soylemedı annesıne bır daha cocuk mevzusunu acarsa soylecekmıs ewet sorun bızdede olabılırdı onda var dıye ustelemıyorum ama esım soylemeyınce sorunu bende arayacaklar bu her yerde ogle
esım soylesın ben soylemem cnm
aynen oyle cnm dogru dıosun ben esıme bıraktım o anlatsı anlatmazsa artık uygun bır dılle ben anlatırımKimin söylediği önemli değil yeter ki bilsinler. .o nerden bilsin senin içinin yandığını göz yaşi döktüğünü. .belki korunuyorsun sanıyordur sorun sende saklıyorsun sanıyordur. .Eşini çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim 9 senedir hiç kimse bilmesin o bir eksiklik olarak görüyor. .ve erkekler bizim gibi gelip içini dökmüyor birileriyle paylaşmıyor. .o bir anne evladının bebeğini sevmek istiyor konuşmadıkça içine attıkça hiç bir sorun çözülmez inannn bir anlat çokkk şey değişecek. ..rabbim yardımcın olsun canım benim. .
annesı uzulur dıye soyleyemıo cnm sankı bende burda uzulmuyorumEşin söylesin neyi saklıyor ki benim eşim hemen diledi ailesi değil mi zaten öğrenmek hemen arada Kaliyön sıkıştır söylesin yazık değil mi sana insan eşini düşünür birazda
Verme hıhbenımde kızım dunya guzelı olur daha oonu ne doktorlar ne muhendısler ogretmenler ısteyecek kımseye vermem valla kızımı
Nasıl benim istediğim boşmuş ben onun için uğraşıyım sonra boşmu olimNe yaparsan yap oğlun beğeneçek senin istediğin bosss
aynen öyle yap tepkiyi çok merak ediyorum köklü değişim olacak ahanda buraya yazıyorum hepiniz rabbime emanetsıniz ms92 ortalığı karıştırmaaaaynen oyle cnm dogru dıosun ben esıme bıraktım o anlatsı anlatmazsa artık uygun bır dılle ben anlatırım
Bak peşini bırakmam oğlumla ğelir alırızayy sen cok yasa emııoglun olsun kızım olursa sana vercem
Kiiiiiimmmm beeeennnnn miiiiiiiaynen öyle yap tepkiyi çok merak ediyorum köklü değişim olacak ahanda buraya yazıyorum hepiniz rabbime emanetsıniz ms92 ortalığı karıştırmaaa
Üzülsun senin ki de can elinde sonunda öğrençek emin ol senin kadar Üzülmez benim ki hiç takmiyor torun çok nasılsa bizden de olmasa ne olcakannesı uzulur dıye soyleyemıo cnm sankı bende burda uzulmuyorum
artık bılsınler ıstıyorum ama esımede fazla baskı yapıp uzmek ıstemıyorum tedavı oncesıaynen öyle yap tepkiyi çok merak ediyorum köklü değişim olacak ahanda buraya yazıyorum hepiniz rabbime emanetsıniz ms92 ortalığı karıştırmaaa
Benim arkadaşım hiyi iç yapmaz ole şeylerKiiiiiimmmm beeeennnnn miiiiiii
aynen cnm uzulmez sanmıyorumÜzülsun senin ki de can elinde sonunda öğrençek emin ol senin kadar Üzülmez benim ki hiç takmiyor torun çok nasılsa bizden de olmasa ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?