Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm benimm dualarimiz seninle... hersry cok guzel olacak insallah. ..

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alıcaz ben inanıyorum cok dua ettim rabbim nasip etsin inşallah gülen yüzün solmasın çok öptüm allaha emanet ol.

Allah razı olsunnnn canımmmmmm.. Yavrularımıza kavuşma yolunda Rabbim dualarımızı kabull etsin canım benim.. Biliyorum ve inanıyorumm ard arda güzel haberler alıcazz topikte inşallah

Hayalim canim yazilanlarin bir kismini okudum cok sevindim sperm bulunmus saniyorum bugun de transferin olacak insallah teseden sonra verdigin guzel haber gibi 12 gun sonra da guzel haber verip HAMİLEYİM diye yazarsin tadini cikar bu 12gunun ve insallah hamileliginin;birak isleri 12 gun de temizlenmesin hic yorma kendini tamam mi canim :)

Bu arada burada evlat sahibi olmak isteyen diger arkadaslarim da tatsinlar bu guzel duygulari insallah Allaha emanet olun.

Canımmm bir dr ile kalma bence. Ayrica önceki doktorlar işinin ehli dr.lar bildigim kadarıyla. Hemen pes etmek yok. Yola devam. Başka dr.a da sor canım bu durumu. Bizde tedaviye başlayacağız sanırım. İgne tedavisine. Tahlil yaptirip sonuc gönderecegiz. Hakkımızda hayırlısı. Umudumuzu kaybetmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…