Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayalimm77 canım bize çok dua et bizde sana inş 12 gün sonunda hamileyim dersin bizde burda çok mutlu oluruz canım Rabbim sağlıkla tutunmayi nasip etsin canım benim

Hayalimmmmm cnm galiba su saatte transferin gercceklesmistir bebe ve anne bulusmasi harika insl 12 gun sonra hamile haberini vermek nasip olur bu gunlerin tadini cikar bak brbrgini sev dua et ve anin tadini cikkarrr tamm mi seker......

Canim benim esim ayni igneyi yaklasik 1.5 yil kullandi hafta 2 kere. Ama onda hic ise yaramadi. Biz hicbir sonuc alamadik ama sonuc alanlarda var sen benim dediklerime bakip canini sikma sadece 2-3 ayda bir karaciger enzimlerine baktirin esinin ignelerin ya etkileri var. Zaten kaan hoca bu tahliliri istiyor.

Allah tamamina erdirsin canim.

Fsh 8,5 civarı çıkınca tıkanıklıktan şüphelenilmedi canım tıkanıklık için fsh 2-3 civarı olmalıymış sanırım
Tıkanıklığı fsh ilemi anlıyolrmiş Kaan hoca hiç fsh bakmadan testisler sperm uretmiyo dedi hormon testi yaptırınca adam haklı çıktı fsh 45 di

Merhaba arkadaslar transferim bugün yapıldı.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin buralara kadar gelmeyi inşallah
Aklımda kalbimde dualarımdasınız...
insallah canim hepimize nasip eder bugunleri. peki transfer nasil oldu canim agri esigi dusuk olan biriyim ben igneden bile korkarim cok. bebegim icin herseye deger tabi ki ama merak ettim

Sertoly cell only sendromu cikti pataloji socunda. Suan icin yapilabilecek herseyi denedik olmadi. İgnelerin ilaclarin uzun donemde ne yan etkiler yapacagi belli degil. Esim sagligindan olmasin istedim.

bu sendrom ne oluyormus canim peki allah yardimciniz olsun insaallah bir mucize gerceklesir. hepimizin mucizelere ihtiyaci var zaten

Tıkanıklığı fsh ilemi anlıyolrmiş Kaan hoca hiç fsh bakmadan testisler sperm uretmiyo dedi hormon testi yaptırınca adam haklı çıktı fsh 45 di

Fsh seviyesinden tıkanıklıkla ilgili yorum yapıyolar bize direk tıkanıklık olamaz denmişti 8,5 olunca, testiste üretimde sorun var dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…