Dun ictim bakalim canim ama valla olcektim icine kadar.normalde kokusunu falan cok sewerim yemeklerimde kullanirim ama icmesi bayaaa zordu yani:)) ins ise yarar tekrar saol canoooBişey olacağını sanmıyorum çünkü artık stresten bende geç oluyorum hep yapıyorum bunu günde bir kere iki güne felan oluyorum inşallah sende de ise yarar
inşallah canım ben tek seferde içmeye çalışıyorum nefesimi tutup ikinci güne oluym ben genelde inşallah sende olursunDun ictim bakalimcanim ama valla olcektim icine kadar.normalde kokusunu falan cok sewerim yemeklerimde kullanirim ama icmesi bayaaa zordu yani:)) ins ise yarar tekrar saol canooo
Kuzuu bugunde ictim bekliom olmazsam artik bidaha icemem onu yaaaİ
inşallah canım ben tek seferde içmeye çalışıyorum nefesimi tutup ikinci güne oluym ben genelde inşallah sende olursun
İnşallah olursun cnm yaa hiç belirti yok muuKuzuu bugunde ictim bekliom olmazsam artik bidaha icemem onu yaaa
Canim adetinmi gecikti. Acaba :)))Kuzuu bugunde ictim bekliom olmazsam artik bidaha icemem onu yaaa
Ayy yok yaa cildircam 4-5 gundur agrim var heryerim sivilce doldu bi 4 gun once cok az kahve leke geldi gerisi yok yaaİnşallah olursun cnm yaa hiç belirti yok muu
Ayy yok yaa cildircam 4-5 gundur agrim var heryerim sivilce doldu bi 4 gun once cok az kahve leke geldi gerisi yok yaa(
Ahhh nerdee hic sanmam kuzucum ya hic yok umudum.olsamda baslasak tedaviye belji o zaman iste sperm cikarsa yumurtam cok olursa embriyom tutunursa....... Falan isteCanim adetinmi gecikti. Acaba :)))
Esimin kanallari dogustan gelismemis bu yuzden hic sperm yok tatlim yaSizde sorun neydi aceba
Aminnnnnnkızlar eşim yarın test vercek, konyada ayrıntılı sperm testi yapan bir hastane yok mu,biz mi bilmiyoruz?yine devlet hastanesinde vercek ama ordada morfoloji hız falan bunlara bakmıyorlar heralde tabi inşallah sperm çıkarsa.bilgisi olan var mı,birde yatmadan önce bana bir amin derse msjımı gören arkadaşlarım sevinirim.Allah rahatlık versin herkese inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için
Allah kabul etsin dualarini canim benim memleketim gecen sene gittigimde bende ziyaret ettim bu sene yine dusunuyorum insallah...Kizlar merhabalr bugun veysel karani hazretlerinin turbesine gittim dua ettim hepimiz icin... orda olmak iyi hissetirdi.. cok sukur bi kez daha gidip gormek nasil oldu.Rabbimm dualarimizi kabul eder insallahh mubarek zatlarin yuzu suyu hurmetine
aminnn canimmm inşallah Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimizin...Allah kabul etsin dualarini canim benim memleketim gecen sene gittigimde bende ziyaret ettim bu sene yine dusunuyorum insallah...
Canim aminnn insallahhh guzel haberler alirsiniz.kızlar eşim yarın test vercek, konyada ayrıntılı sperm testi yapan bir hastane yok mu,biz mi bilmiyoruz?yine devlet hastanesinde vercek ama ordada morfoloji hız falan bunlara bakmıyorlar heralde tabi inşallah sperm çıkarsa.bilgisi olan var mı,birde yatmadan önce bana bir amin derse msjımı gören arkadaşlarım sevinirim.Allah rahatlık versin herkese inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için
dedim bir an aceba olabilir mi diyede kafana takma olursun stres hormonları alt üst ediyor zaten biraz rahatlaEsimin kanallari dogustan gelismemis bu yuzden hic sperm yok tatlim ya
Kız sen hamikesin herhalde silikte çıksa gebelik oluyorkaynatıp ıcıyorsunuz canım adet gecıkınce hep bır umut acaba mı dıyoruz ama malesef ben gecen ay o kadar umıtlendım kı doktor rahım kalınlıgı var dedı ve tahlıle gonderdı hamılelıkten suphelenıp ama sonuc husran tup bebekten basak sansımız yok ne yazıkkı ondan artık test yapmıyorum cunku olmayacagını bılıyorum
GunaaaydiinnHerkese gunaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?