Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bişey olacağını sanmıyorum çünkü artık stresten bende geç oluyorum hep yapıyorum bunu günde bir kere iki güne felan oluyorum inşallah sende de ise yarar
Dun ictim bakalim canim ama valla olcektim icine kadar.normalde kokusunu falan cok sewerim yemeklerimde kullanirim ama icmesi bayaaa zordu yani:)) ins ise yarar tekrar saol canooo

İ
Dun ictim bakalimcanim ama valla olcektim icine kadar.normalde kokusunu falan cok sewerim yemeklerimde kullanirim ama icmesi bayaaa zordu yani:)) ins ise yarar tekrar saol canooo
inşallah canım ben tek seferde içmeye çalışıyorum nefesimi tutup ikinci güne oluym ben genelde inşallah sende olursun

kızlar eşim yarın test vercek, konyada ayrıntılı sperm testi yapan bir hastane yok mu,biz mi bilmiyoruz?yine devlet hastanesinde vercek ama ordada morfoloji hız falan bunlara bakmıyorlar heralde tabi inşallah sperm çıkarsa.bilgisi olan var mı,birde yatmadan önce bana bir amin derse msjımı gören arkadaşlarım sevinirim.Allah rahatlık versin herkese inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için

Aminnnnnn

Kizlar merhabalr bugun veysel karani hazretlerinin turbesine gittim dua ettim hepimiz icin... orda olmak iyi hissetirdi.. cok sukur bi kez daha gidip gormek nasil oldu.Rabbimm dualarimizi kabul eder insallahh mubarek zatlarin yuzu suyu hurmetine
Allah kabul etsin dualarini canim benim memleketim gecen sene gittigimde bende ziyaret ettim bu sene yine dusunuyorum insallah...

Canim aminnn insallahhh guzel haberler alirsiniz.

Kız sen hamikesin herhalde silikte çıksa gebelik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…