Mgeçmiş olsun canım sustanon çoçuk isteyenlere yapılmıyo diye biliyorum ben ,sustanon testesteron için.ısırgan çayı içir eşine o yükseltir hipogonadizm internetten bu sustanonu araştır canım.
Merhaba canım. Ya kafam yine karıştıgeçmiş olsun canım sustanon çoçuk isteyenlere yapılmıyo diye biliyorum ben ,sustanon testesteron için.ısırgan çayı içir eşine o yükseltir hipogonadizm internetten bu sustanonu araştır canım.
testere dişli aslan pençesii saraçoğlunun tavsiyesi canımKizlar erkekte fsh i dusuren bitki hangisiydi
canım cok sevındım senın adına insallah hamıle haberlerınıde duyarızzTek embriyo transferi yapıldı canım..
yok cnm ne hamılelıgı keske olsa ama adet oldum benKız sen hamikesin herhalde silikte çıksa gebelik oluyor
Biz genetik test yaptırmadık bitkiler ile duştu fsh ama teststronda duştu anlamadımms92 canım normal şartlarda fsh düşünce testesteron yükselir benim eşimin fsh 39 testesteron 2,5 çıkıyordu bizim sorun genetik olduğu için hormonlar bu şekildeydi dr testesteron için testojel önermedi çünkü ben çok ısrar ettim belki hormonlar düzene girer dedim emre bakırcıoğlu eğer dışarıdan testojel verirsem vücut azda olsa ürettiği testesteron hormonunu üretmeyecek dedi sonrada bazı hastalarda hormonlar hiç bir anlam ifade etmiyor dedi keza bizde bunun en açık örneğiyiz
Bizim demi genetik sorun var ki acabams92 canım normal şartlarda fsh düşünce testesteron yükselir benim eşimin fsh 39 testesteron 2,5 çıkıyordu bizim sorun genetik olduğu için hormonlar bu şekildeydi dr testesteron için testojel önermedi çünkü ben çok ısrar ettim belki hormonlar düzene girer dedim emre bakırcıoğlu eğer dışarıdan testojel verirsem vücut azda olsa ürettiği testesteron hormonunu üretmeyecek dedi sonrada bazı hastalarda hormonlar hiç bir anlam ifade etmiyor dedi keza bizde bunun en açık örneğiyiz
genetik problemde hormonların yükselmesi veya düşmesi önemli değil zaten genetik sorunun en karakteristik özellikleri hormonların tavan yapmış olmasıBiz genetik test yaptırmadık bitkiler ile duştu fsh ama teststronda duştu anlamadım
Sebep olarak eşimin testislerinin atrofi oluşu ve altı yaşında testis indrme amaliyatı olmuş ondan dolayı biliyoduk Kaan hoca genetik test falan yaptırın dememişti bizimde aynı fsh 45di 35olmuş lh 19 du anlican tavan yapmiştısiz sebebini bilmiyormusunuz? benim eşimin sorunu kliniferter fsh ve lh yüksek testesteron düşük
testosteron yükselişe fsh düşer 35 olması ilaçtan değil oynuyor kendinden hormon o kadar her ay aynı çıkmıyor ilaçların düşürse idi baya düşer di malesef ise yaramamisNapiyonuz kızlar size sorum var guzin abla bu aralar yok ortalarda neysem şimdi bizim fsh 45 di teststron 210 buğun test yaptırdık fsh 35 olmuş ama teststron iyice duşmuş 172 olmuş fsh düşünce teststron yukselmezmi
Tamam kız ıyıce bozma morelimitestosteron yükselişe fsh düşer 35 olması ilaçtan değil oynuyor kendinden hormon o kadar her ay aynı çıkmıyor ilaçların düşürse idi baya düşer di malesef ise yaramamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?