Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım sustanon çoçuk isteyenlere yapılmıyo diye biliyorum ben ,sustanon testesteron için.ısırgan çayı içir eşine o yükseltir hipogonadizm internetten bu sustanonu araştır canım.
Merhaba canım. Ya kafam yine karıştı Eşimde ileri hareket sorunu vardı, spermiogramdan bir süre sonra ciddi isteksizlik sorunu başladı. Varikosel falan var mı diye bakıldı fakat çıkmadı,sonra da hormon tahlili yapıldı. Testesteronu çok düşük çıktığı için sorunun testesteron hormonundan kaynaklandığını söyledi ve bunun için de sustanon,enfeksiyon için antibiyotik verdi. Biz de iğneyi vurdurduk. Yanlış bir şey mi yaptık ya!

Arkadaşlar günaydın aramızda Murat Başar a tedavi olan var mı nasıl bir tedavi uyguluyor ve muayene ücreti nedir biliyor musunuz

Napiyonuz kızlar size sorum var guzin abla bu aralar yok ortalarda neysem şimdi bizim fsh 45 di teststron 210 buğun test yaptırdık fsh 35 olmuş ama teststron iyice duşmuş 172 olmuş fsh düşünce teststron yukselmezmi

ms92 canım normal şartlarda fsh düşünce testesteron yükselir benim eşimin fsh 39 testesteron 2,5 çıkıyordu bizim sorun genetik olduğu için hormonlar bu şekildeydi dr testesteron için testojel önermedi çünkü ben çok ısrar ettim belki hormonlar düzene girer dedim emre bakırcıoğlu eğer dışarıdan testojel verirsem vücut azda olsa ürettiği testesteron hormonunu üretmeyecek dedi sonrada bazı hastalarda hormonlar hiç bir anlam ifade etmiyor dedi keza bizde bunun en açık örneğiyiz

Biz genetik test yaptırmadık bitkiler ile duştu fsh ama teststronda duştu anlamadım

Bizim demi genetik sorun var ki acaba

siz sebebini bilmiyormusunuz? benim eşimin sorunu kliniferter fsh ve lh yüksek testesteron düşük

Biz genetik test yaptırmadık bitkiler ile duştu fsh ama teststronda duştu anlamadım
genetik problemde hormonların yükselmesi veya düşmesi önemli değil zaten genetik sorunun en karakteristik özellikleri hormonların tavan yapmış olması

siz sebebini bilmiyormusunuz? benim eşimin sorunu kliniferter fsh ve lh yüksek testesteron düşük
Sebep olarak eşimin testislerinin atrofi oluşu ve altı yaşında testis indrme amaliyatı olmuş ondan dolayı biliyoduk Kaan hoca genetik test falan yaptırın dememişti bizimde aynı fsh 45di 35olmuş lh 19 du anlican tavan yapmiştı

Neyse artık bitkilerden fayda ğoremedik iğnelere başlarız Kaan hocaya genetik testi söylerim

Napiyonuz kızlar size sorum var guzin abla bu aralar yok ortalarda neysem şimdi bizim fsh 45 di teststron 210 buğun test yaptırdık fsh 35 olmuş ama teststron iyice duşmuş 172 olmuş fsh düşünce teststron yukselmezmi
testosteron yükselişe fsh düşer 35 olması ilaçtan değil oynuyor kendinden hormon o kadar her ay aynı çıkmıyor ilaçların düşürse idi baya düşer di malesef ise yaramamis

testosteron yükselişe fsh düşer 35 olması ilaçtan değil oynuyor kendinden hormon o kadar her ay aynı çıkmıyor ilaçların düşürse idi baya düşer di malesef ise yaramamis
Tamam kız ıyıce bozma morelimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…