Dur be kız tedaviye basla iğneler düşürür takma kafana ben napim kaldım ortadaTamam kız ıyıce bozma morelimi
Hayat neden beni yoruyosun yavDur be kız tedaviye basla iğneler düşürür takma kafana ben napim kaldım ortada
Sen kendince doğru olanı yaptın denedin hata da olsa içinde kalmadı bundan sonrası güzel olsunHayat neden beni yoruyosun yav
Guzın aplam yaSen kendince doğru olanı yaptın denedin hata da olsa içinde kalmadı bundan sonrası güzel olsun
ıgne mı kullanıyorsunuz fsh bızımde dusmustu tekrar yukselmısNapiyonuz kızlar size sorum var guzin abla bu aralar yok ortalarda neysem şimdi bizim fsh 45 di teststron 210 buğun test yaptırdık fsh 35 olmuş ama teststron iyice duşmuş 172 olmuş fsh düşünce teststron yukselmezmi
Yok iğne değil ot cop işteıgne mı kullanıyorsunuz fsh bızımde dusmustu tekrar yukselmıs
Guldurermem ne güzel evimde oturuyorum ne işim var hastanede dışarda bol bol hamile bebek gördüm tüm devrelerim bozulduBu gün hiç gulmedin güldürmedin hadi ama
Ya batcaz ya cıkcaz bu olacakhımmm fshta ınıs cıkıslar olabılıomus cnm ben sadece nohut verıyorum artık bakalım ne olacak sonumuz
KıyamamGuldurermem ne güzel evimde oturuyorum ne işim var hastanede dışarda bol bol hamile bebek gördüm tüm devrelerim bozuldu
Sen kıyma mıllet güzel kıyıyoKıyamam
Toplina lim gidelim kızSen kıyma mıllet güzel kıyıyo
Tstoner kız sen hamikesin herhalde silikte çıksa gebelik var demektir
NÖBETÇİYİM DOKTOR EŞİNE BETA HCG YAPTIRDI HABER VERİR MİSİN DEDİ GİTTİ BAKTIM 1500 ARADIM ÖYLE SEVİÇLİLERDİ Kİ AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ
Bide hastanedesin buğun hastanedeydk heryer bebek hamile Allah yardımcın olsunNÖBETÇİYİM DOKTOR EŞİNE BETA HCG YAPTIRDI HABER VERİR MİSİN DEDİ GİTTİ BAKTIM 1500 ARADIM ÖYLE SEVİÇLİLERDİ Kİ AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ
Kartopu06 neydi şu kaynanandan cektiğinkaynanam saolsun butun hamıle kadınlar ondan soruluyo gelip anlatıyo gerek kalmıyo dısarı cıkıp görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?