İnşallah mucize olur gebesindirYok canım bi an bende heyecanlandım silik çıkınca 3 gün sonra yine yaptım hiçbişe çıkmadı anlıyacağın test mağduriyeti. bi de o heyecanla kan testi bile yaptırdım yok tabi, hala adet olamadım stresten galiba ya da mevsimsel.
htstoner inşallah hamilesindir kuzummmm... Dur bakalımmm belki erkendir tüm testler için.. Hadi hayırlı haberler ver inşallahhhh
iyi akşamlar kızlarr
hayalim77 evde testyaptınmıiyi akşamlar kızlarr
H
h
hayalim77 evde testyaptınmı
AMİN İNŞALLAHHİnşallah Allah hepimize versin hayırlı , sağlıklı yavrular, ağla rahatla böle durumlarda başka türlü rahatlanamıyo, sonra da gül ve pozitifliğini kaybetme ama canım
GERÇEKTEN ÇOK ZOR RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNBide hastanedesin buğun hastanedeydk heryer bebek hamile Allah yardımcın olsun
İnşallah mucize olur gebesindir
tstoner inşallah hamilesindir kuzummmm... Dur bakalımmm belki erkendir tüm testler için.. Hadi hayırlı haberler ver inşallahhhh
Hayalim mm hissediyorum sen hamilesin müjdemi isterim haaa 1 gün kaldıtstoner inşallah hamilesindir kuzummmm... Dur bakalımmm belki erkendir tüm testler için.. Hadi hayırlı haberler ver inşallahhhh
Canım o mutlu haberi inşallah senden alırız , güzel Allahım mükafatını yavrun olarak versin inşallah sana , verdiği ömrüde hep şükürle geçirtsin amin.
Hayalim mm hissediyorum sen hamilesin müjdemi isterim haaa 1 gün kaldı
cektıren yansınKartopu06 neydi şu kaynanandan cektiğin
cnm test gunun yarındı deqıl mı ınsallah guzel haberler verırsın bıze ama bence oldumu bu ısCanım inşallah öyle olur.. Güzel yüreğine doğmuş olur inşallah.. Müjdeler senin olsunnnnnn
Ay bu kadar strese niye giriyon sole gitsincektıren yansın
karı kendınce sorunu bende bılıyo gelınler hep kaynanalaryla hastaneye gdıyomus senıde ben göturuym dıye basımın etını yıyo her gelısınde görecem dıye kacym artk yuzunu seytan görsun en ıyı hastaneye gttıgmızı bılıyo daha ne beklıyo elın adamı dese zoruma gtmez bu dıyınce adamın gucunu gdyo
Hmmben söyleyecemde oglu söylemıyo uzulurler diye kafam bozuk valla 2gundur bebe konusu acip morelmı bozuyo bu karı
aynen cnm benımde oyle ama ben bgn kaynanayı arayaıp soyleyecemben söyleyecemde oglu söylemıyo uzulurler diye kafam bozuk valla 2gundur bebe konusu acip morelmı bozuyo bu karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?