Buğun mu arıcanaynen cnm benımde oyle ama ben bgn kaynanayı arayaıp soyleyecem
Bari yuz yuze söyleseydin kadının kalbine falan inerevet bugun arayaacam valla yeter artık sıktı yanı bebekte bebek sankı oluyoda bız yapmıyoruz yaaaaaaaaa
İlla bi dominatlığını ğostercen kadınaaman banane ınerse ıner bende ogrendıgımde az daha ınıyodu
ınsede görsek yamyamlara bıze ınerde onlara yıne ınmez senınkıdmı bır evın 1tane oglu sankı onlar ıstıyoda bız ıstemıyoz gbıaman banane ınerse ıner bende ogrendıgımde az daha ınıyodu
canım arayıp söylersen ne tepkı verecek banada söylede hazırlıklı oluyumaynen cnm benımde oyle ama ben bgn kaynanayı arayaıp soyleyecem
Yine bir oldunuz kaynana duşmanları sizi kartopu06 birinciliği bırakmıyon yınecanım arayıp söylersen ne tepkı verecek banada söylede hazırlıklı oluyum
bırıncıye ne verıyosunuz cekılıste ama dusunsena canım ogluda ben kadar tepkı verıyosa anasına ben haksızmı oluyorum kendı oglu bıle tepkı gösteryo anasna kari bos bos konusuyo ıste baglar gazelı türkusunu okuyoYine bir oldunuz kaynana duşmanları sizi kartopu06 birinciliği bırakmıyon yıne
Altın takıyom birinciyebırıncıye ne verıyosunuz cekılıste ama dusunsena canım ogluda ben kadar tepkı verıyosa anasına ben haksızmı oluyorum kendı oglu bıle tepkı gösteryo anasna kari bos bos konusuyo ıste baglar gazelı türkusunu okuyo
Neyse ben bişi demiyim sonra ms92 açtı kaynana konusunu deniliyobırıncıye ne verıyosunuz cekılıste ama dusunsena canım ogluda ben kadar tepkı verıyosa anasına ben haksızmı oluyorum kendı oglu bıle tepkı gösteryo anasna kari bos bos konusuyo ıste baglar gazelı türkusunu okuyo
Yeride hazırmiş altının yok vaz geçtim ben alcam iğneye başlicazhe gı tak tak altında pahalı zatı bozdurupta klomenle choromon ılaclarından alırz
Yok artık o kadar zenğin değilim siz kırışırsınız aranızda iyisin hani ya gorumcenleıkı tane tak gı bırnde görumceme takarz ıyı olur
Hoşğeldiinnnnben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?