Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok artık o kadar zenğin değilim siz kırışırsınız aranızda iyisin hani ya gorumcenle
ne ıyısı görumcemı anlatıym mı allahın odunu beş on anlayacan konusmaz gırıdagın tekı boyayıp süsleyecen köseye otutturacan adetten ıste alncak kaynana alıverse bız verırızde oda almaz bize falan

Kız bu yazdiğini anladıysam arap olim

Arkadaşlar merhaba ben bayagidir göremiyorum tropige herkes iyidir inş. Benim eşim dede inmemis testis var sol tarafı ve doktorun dediği sperm 5 aşamada oluşuyor sizin ki 4. Aşamada kalıyor genetik testi yapıldı bisey çıkmadı bi sorun yok yani micro tese olmuştu onda da sonuç olumsuz....genetik testimiz çıktı doktor ardından iğne tedavisine başlayalım %20 ihtimal verdi sanirsam 1 sene kullanacağız iğne 5 güne bir yapılacak göbekten olacak rapor çıkardık daha yeni dun ilk defa yaptırdık iğnenin adi ovitrelle benim durumunda olan varmı sizler ne gibi tedavi görüyorsunuz

O nasıl bişeymiş beş aşamadan oluşuyo sizinki 4 aşamada kalıyo diye o zaman neden mikro tesede çıkmadı

kızlar merhaba, bende geldim.
Yok mu yakınlarda eşi tese olacak kimse yada bi umut test yaptıracak.
Biraz heyecan katalım neşe olsun topicte çok sıradanlaşmaya başladı kimse gelmiyor artık

kızlar merhaba, bende geldim.
Yok mu yakınlarda eşi tese olacak kimse yada bi umut test yaptıracak.
Biraz heyecan katalım neşe olsun topicte çok sıradanlaşmaya başladı kimse gelmiyor artık
Bi umut dedik dun test yaptık sıfırı gorduk geldik

napalım sonsuza kadar böyle gidecek değil ya, Allah duyuyor dualarımızı
Sonsuza kadar gıderse ben gıdemem sonsuza kadar baya Bi ağır geliyo beş sene olcak evleneli kimin duğunune gitdiysem yanında bi bebek karnında bi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…