Yupi guzin apla gelmişHep hayal de kalmasin ya çınarim olsun benimde
Olsun olsunHep hayal de kalmasin ya çınarim olsun benimde
Bu gün nasılsin kizOlsun olsun
Insallah duy sesimizi rabbimOlsun olsun
iiiiiiiiiBu gün nasılsin kiz
sıze yakınlasmısız bzde 3sene oldu 4e gırecez mayısn sonunda ne guzel duygular yasıyoz seneden seneye gucumuzu yıtırıyoz Rabbım buyuk guc versınSonsuza kadar gıderse ben gıdemem sonsuza kadar baya Bi ağır geliyo beş sene olcak evleneli kimin duğunune gitdiysem yanında bi bebek karnında bi bebek
Çok iyisin belli hadi ama sıkma canını sana yakışmıyor bole olmakiiiiiiiii
Depresyondan çıkamadım dahaÇok iyisin belli hadi ama sıkma canını sana yakışmıyor bole olmak
Benim de evlenmeden önce isimleri vardı heralde hayallerde kalcak
Sen napion bakım bi iki bişey yazıp kayboluyonÇok iyisin belli hadi ama sıkma canını sana yakışmıyor bole olmak
Çıkarsın da yeniden yeniden giriyon o depresyono topiğin neşesi kaçtı yavDepresyondan çıkamadım daha
Kız bizde de ole bişi ğecmişti şimdi diyom olsun da o ismi koyayim ona bile razıyımsorma. ne büyük saçmalıkmış. bende hep düşünürdüm. bizde 3 yıllık evliyiz. benim kaynanam da daha ortalıkta olmayan torunlarının isimleri için benimle tartışıp dururdu bilmeden. neymiş onların isimlerini koyacakmışım. 5 nesil aynı şeyi yapmışlar yetmemiş doymamışlar
Temizlik yapiyom moralim bozuk kafa dağıtıyorum işteSen napion bakım bi iki bişey yazıp kayboluyon
Sıfırı dost dedik bağrımıza bastık iki ay misafir ederiz gider dedik gtmedi iyice yerleşti hayatimizaÇıkarsın da yeniden yeniden giriyon o depresyono topiğin neşesi kaçtı yav
Arkadaş herkesin moreli bozukTemizlik yapiyom moralim bozuk kafa dağıtıyorum işte
Derdimiz ayni da ondan kız sana teselli olduğuma bakma benim umudum bitmek üzereArkadaş herkesin moreli bozuk
Sıfırı dost dedik bağrımıza bastık iki ay misafir ederiz gider dedik gtmedi iyice yerleşti hayatimiza
Nereye bitiyomuşDerdimiz ayni da ondan kız sana teselli olduğuma bakma benim umudum bitmek üzere
Tedavi de yok neyle bu bela hormon düşecek iğne bile dusurmediNereye bitiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?