canım geçmiş olsun hem sevinip hem üzüldüm.Bacılar öncelikle bu üzüntülü günüm de hemen soran flzask a teşekkür ederim
Umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum
Yıllarca tedavi olduk olmadı yıllar sonra bugün Rabbimin lutfu ile hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim
Çok üzülüyorum
Asla Umudunuzu kaybetmeyin
Kim duysa şok oldu
Ömrü bukadar mış napalım
Olmaz demeyin ben öyle dedim
Psikolojik dir dedim
Yıllarca her ay acaba bu ay hamilemiyim ile geçti olmadık halleri hamileyim diye zorla ona yordum
Bu ay da gene aman psikolojik dir dedim geçtim
Onca yıl tedavi olduk olmadı dedim
Meğer varmış
Olmaz olmaz demeyin
Rabbim büyük verdi mi veriyor işte
Çok iyi düşünmüssün canım,ben okurum,Rabbim Arkadaşımızın değerinin artmasının bebeğinin sıkıca tutunmasını nasib etsinnnnbide canım eğer yarın tam belli olcaksa ayatelkürsü okuyalım hep beraber sizin için.
kızlar okumak isteyen yazarmı buraya. hayalimin bebeğinin sağlıcakla tutunması için niyet edip okuyalım elimizden anca bu gelir bu sekilde destek olalım..
hayalımm77@ canımmmmm önce tebrik ederim sperm bulunmuş inş bebeğinde hep seninle olur bırakmaz seni.
bide canım eğer yarın tam belli olcaksa ayatelkürsü okuyalım hep beraber sizin için.
kızlar okumak isteyen yazarmı buraya. hayalimin bebeğinin sağlıcakla tutunması için niyet edip okuyalım elimizden anca bu gelir bu sekilde destek olalım..
Çok iyi düşünmüssün canım,ben okurum,Rabbim Arkadaşımızın değerinin artmasının bebeğinin sıkıca tutunmasını nasib etsinnnn
Canım benim benim eminim güzel haberler alacaksın topiğimize yeni bi umut güneş doğacakYarın belli olacak canlarım hayırlısı Rabbimden.. İnşallah tutunmuştur bebeğim değerimiz artmıştır.. Düşünmeniz bile yeter Allah razı olsun canlarımm benimm.. Duygulandımmmmm vallahi
Bende okurum inşallah hayırlı haberler verir yarın hayalimbide canım eğer yarın tam belli olcaksa ayatelkürsü okuyalım hep beraber sizin için.
Rabbim şifa versin ve buda belki vesile olur inşallah birbirinize tutunmanıza yeniden aile olmanıza.Kizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde
Ben okudum canim Rabbim kabul etsin insallahbide canım eğer yarın tam belli olcaksa ayatelkürsü okuyalım hep beraber sizin için.
Allah şifa versin canım. Allah sevdiğin insanları sana bağışlasın.Kizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde
İnşallah değerin artar canım rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin.Kuzum teşekkür ederim ii dileklerin için.. Bekliyoruz bakalım yarın belli olacak herşey..
canım okuduk senın için buraya yazmayan eski arkadaşlardanda okuyanlar oldu senın için ayetel kürsi hatta tulay kabede senin ve beğin için dua da etmiş.. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.. güzel haberlerini bekliyoruzYarın belli olacak canlarım hayırlısı Rabbimden.. İnşallah tutunmuştur bebeğim değerimiz artmıştır.. Düşünmeniz bile yeter Allah razı olsun canlarımm benimm.. Duygulandımmmmm vallahi
Hamile kalmak şüphesiz güzel bir duygudur
canım geçmiş olsun hem sevinip hem üzüldüm.
ama hamile kalabilmek nasıl güzel bir duygudur hemde kendiliğinden
nasıl olmuş bize detayda anlatırsan çok seviniriz, en son teseye karar vermiştiniz,
neler kullandınızda bu aşamaya geldi çok merak ettimm
Canim peki esin doktora gitmedimi cikis varsa sayi kacHamile kalmak şüphesiz güzel bir duygudur
Ben kanama ile dra gidince öğrendim
Düşük olduğunu aslında hissettim de işte olmaz diye psikolojik diye imkan vermedim
Biz bişey kullanmadık
Öyle Rabbim lutfetti
Evet yeniden deneyelim diye düşündük
Bu sadece düşüncede kaldı
Yani sonuçta ne dra gittik ne ilaç kullandık
Yok Bacım uzun süredir hiçbir dra gitmediCanim peki esin doktora gitmedimi cikis varsa sayi kac
Hamile kalmak şüphesiz güzel bir duygudur
Ben kanama ile dra gidince öğrendim
Düşük olduğunu aslında hissettim de işte olmaz diye psikolojik diye imkan vermedim
Biz bişey kullanmadık
Öyle Rabbim lutfetti
Evet yeniden deneyelim diye düşündük
Bu sadece düşüncede kaldı
Yani sonuçta ne dra gittik ne ilaç kullandık[/QUOT
ZAMANYok Bacım uzun süredir hiçbir dra gitmedi
Biz iki kere Mtese olduk sperm çıkmadı
merhaba canımmmm.Canimmm
Merhaba.ozledim seni yaa nerelerdesin.
Ayy okudum uzuldum.rabbim esine sifa versin.ikinizde guzel gunler gostersin.
Sen nasilsin iyimisin canim.
Bende aktif olarak yazamiyorum.ama hergun bakip cikiyorum.ozletme kendini gel arada.
Bu arada kaan beyden randevu almissiniz.hayirli olsun canim.kaan bey size sifa olsun umut olsun insallah.rabbim yardim etsin tatlim.
evet canım işe başladım.bedenim işte ama kafam hep aynı şeyle meşgul canım.duan işin amin.eyinas işe başlamışsın sevindim biraz da olsa aklın başka işlerle meşgul olur hiç değilse az da olsa..
umarım eşinin meme patalojisi temiz çıkar..
ttalım babana geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?