Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçmiş olsun hem sevinip hem üzüldüm.
ama hamile kalabilmek nasıl güzel bir duygudur hemde kendiliğinden
nasıl olmuş bize detayda anlatırsan çok seviniriz, en son teseye karar vermiştiniz,
neler kullandınızda bu aşamaya geldi çok merak ettimm

bide canım eğer yarın tam belli olcaksa ayatelkürsü okuyalım hep beraber sizin için.

kızlar okumak isteyen yazarmı buraya. hayalimin bebeğinin sağlıcakla tutunması için niyet edip okuyalım elimizden anca bu gelir bu sekilde destek olalım..

Çok iyi düşünmüssün canım,ben okurum,Rabbim Arkadaşımızın değerinin artmasının bebeğinin sıkıca tutunmasını nasib etsinnnn

hayalımm77@ canımmmmm önce tebrik ederim sperm bulunmuş inş bebeğinde hep seninle olur bırakmaz seni.

Çok iyi düşünmüssün canım,ben okurum,Rabbim Arkadaşımızın değerinin artmasının bebeğinin sıkıca tutunmasını nasib etsinnnn

Yarın belli olacak canlarım hayırlısı Rabbimden.. İnşallah tutunmuştur bebeğim değerimiz artmıştır.. Düşünmeniz bile yeter Allah razı olsun canlarımm benimm.. Duygulandımmmmm vallahi

zaman canım hem sevindim hem üzüldüm. Ama bu iyiye gidiyor demek. İnşallah sen farketmeden yeniden hamilelik olur ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur :) bize özet olarak geçmişinizi vaktin olunca yazarmısın canım

Bende okurum inşallah hayırlı haberler verir yarın hayalim

Rabbim şifa versin ve buda belki vesile olur inşallah birbirinize tutunmanıza yeniden aile olmanıza.

Ben okudum canim Rabbim kabul etsin insallah

Allah şifa versin canım. Allah sevdiğin insanları sana bağışlasın.

Kuzum teşekkür ederim ii dileklerin için.. Bekliyoruz bakalım yarın belli olacak herşey..
İnşallah değerin artar canım rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin.

Yarın belli olacak canlarım hayırlısı Rabbimden.. İnşallah tutunmuştur bebeğim değerimiz artmıştır.. Düşünmeniz bile yeter Allah razı olsun canlarımm benimm.. Duygulandımmmmm vallahi
canım okuduk senın için buraya yazmayan eski arkadaşlardanda okuyanlar oldu senın için ayetel kürsi hatta tulay kabede senin ve beğin için dua da etmiş.. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.. güzel haberlerini bekliyoruz

Hamile kalmak şüphesiz güzel bir duygudur
Ben kanama ile dra gidince öğrendim
Düşük olduğunu aslında hissettim de işte olmaz diye psikolojik diye imkan vermedim
Biz bişey kullanmadık
Öyle Rabbim lutfetti
Evet yeniden deneyelim diye düşündük
Bu sadece düşüncede kaldı
Yani sonuçta ne dra gittik ne ilaç kullandık

Canim peki esin doktora gitmedimi cikis varsa sayi kac

Yok Bacım uzun süredir hiçbir dra gitmedi
Biz iki kere Mtese olduk sperm çıkmadı
ZAMAN
bana ne kadar umut oldun anlatamam.
gönül isterdiki devamı gelsin yaşadığının.ama bu bile sevindiricidir herhalde.
ne kadarlıktı.yeni oluşan birşeymiydi.
benimde başıma kimyasal gebelik geldi.
umutlarım yeşermişti.ama daha sonra tesede bile bulunmadı.

tam artık bebek ve hamilelik duygularını attım kafamdan derken tekrar deli gibi bebek kokusu alıyorum.
ya rabb bu kokuyu içime çekmemi nasip et.
kendimi çocuksuz bir hayata alıştıramıyorum.beynim ve kalbim asla kabullenmiyor.
bu kokudan ve duygudan mahrum kalmak istemiyorum.ne olur nasip et allahım.
beni evlatsızlıkla imtihan etme ne olur allahım.bu yükü kaldırmaya hazır değilim allahım.
kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezsin ve ben bu yükü artık kaldıramıyorum allahım.

merhaba canımmmm.
bende seni çok özledim.biraz yoğunum canım.hem çalışıyorum hemde okuyorum.sınavlarım yakın.
bu günlerimize hamd olsun.bu günlerimizi rabbim elimizden almasın.
eşim için tedirgin ve telaşlıyım.endişeliyim
buralardan biraz uzak kalmaya ihtiyacım vardı.hiç birşey başaramamanın verdiği üzüntüyü derinden yaşıyorum.
kaan beyden randevu aldık ama niye aldık onuda bilmiyorum.çünkü artık kesinlikle iğne kullanmak istemiyoruz.zaten bize hiç etkisi olmadı.sadece zararı kaldı.
zaten herşeyi bıraktık.ben artık dua bile edemiyorum.herşeye hayata kırgınım.
bunca uğraştan sonra bu halde olmak beni çok sarstı.ne bileyim canım ya sağlığımız elimizde olsun.
artık sağlıktan başka birşeyde düşünemez olduk.
temennin için teşekür ederim bir tanem.
sen nasılsın neler yapıyorsun.tedaiveye başladınızmı.
dilerim sende rabbimin sevgili kullarından olursun.bir an önce hayaline kavuşursun birtanem.
duaların seninle.

evet canım işe başladım.bedenim işte ama kafam hep aynı şeyle meşgul canım.duan işin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…