- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Canimm cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah..Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
insallah canım insallah Rabbım cumlemıze ısteyen dıleyenlere yasatsın bu güzel duyguları ınsallahArkadaşım burda bazı arkadaşların yaşadıklarından görüyoruz ki imkansız diye bir şey yok. Sende umudunu yitirme sakın rabbim bir gün sanada yaşatır inşallah.
Canımm hayırlı olsun çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
çok sevindimm canımm maşallahhh,Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasib etsinnKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
eşim azospermi pregnyl kullanırken testosteron normaldi ilaçtan öncede sınırın altında değildiMerhaba canım,inşallah eşinin sorunu bir an önce hallolur ve kucağına bebişini alırsın. Benim eşim azosperm değil ama sperm hareketsizliği mevcut,birkaç dr a gittikten sonra sorunun testesteron düşüklüğünden kaynaklandığını öğrendik. Eşimin testesteronu 104Size ne gibi ilaçlar vermişti. testesteron seviyesi ne kadar sürede düzeldi?
hayırlı olsun Allah kucağına almanı nasip etsinKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Cnm masalllah subhanallh seni bicirik siki siki tutunmus rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gostersin nasil sevindim anlatamam aman allahim degerinde harika cnm ya duygulandim bak simdi...sonuna kadar hep ii gitsin inslhh dualarim seninle herdaim...Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
gozun aydın cnm allahım saglıkla kucaqına almayıda nasıp etsınKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inş.Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Merhaba cnm maşşalah RAbbim korusun Bebeğini . Teşekkür ederim desteğin için Biz de 5,5 yıllık Evliyiz geçen yaz ilk m.tese oldu Emre bakırcıoğlunda 15 tane sperm bulundu ancak maalesef negatif sonuç aldık şimdi ise bu testesteron çok canımı sıkıyor. Siz neden 9 ay trdavi oldunuz murat bey bize 6 aydan fazla iğne tedavisi önermiyorum dedi , iki iki buçuk ay kadar tedavi olduk testo düşünce Emre beyin yönlendirmesiyle bıraktık iğneleri belki hata ettik belki etmedik.merhaba yazdıklarından çok etkilendim.İlk tesemizi olduk sonuç sıfır çıktı.Bütün umudumuzu yitirdik hatta yetiştirme yurdundan bebek almaya karar verdik biraz daha bekleyelim acele etmeyelim dedik.Bu arada 5,5 senelik evliyim.Murad beyi önerdiler Tam 9 ay boyunca verdiği iğne ve ilaçları kullandık.Tabi ben yine umutsuzum ilk sonuç sıfır çıkınca.Mikro-tese oldu eşim ve şükürler olsun bulundu.Şuan 2 aylık hamileyim umudunuzu yitirmeyin.Allah yeter ki ol desin sürekli dua ettim özellikle meryem suresi.Mucize diye adlandırabilirz durumumuzu..allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim cnm inş hepimiz mutlu sona ulaşırız..Sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek. Ama mucizeler var inanki var bakk .zaman iki microteseden sonra hamile kalmış. .Hayırlı zamanda gelecek inşaallah. .rabbim gönlüne ferahlık versin hüzün değdirmesin yüreğine. .
Maşşalah cnm ben niye böyle oldum niye dua edemiyorum bilmiyorum içimden gelmiyor kolumu kaldırmak istemiyorum bir de buna üzülüyorum Rabbim yardım eder inşAyyy canim benim yaa nasil üzdün beni bu kadar karamsar olma Rabbim öyle büyükki vardir bi bildigi umudunu kaybetme benimde 12 sene bitti herzaman sükür ediyom dua ediyorum
Cnm çok sevindim burdan da yazayım böyle haberlere çok ihtiyacı var topiğin Rabbim sizi korusun..Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Merhaba cnm maşşalah RAbbim korusun Bebeğini . Teşekkür ederim desteğin için Biz de 5,5 yıllık Evliyiz geçen yaz ilk m.tese oldu Emre bakırcıoğlunda 15 tane sperm bulundu ancak maalesef negatif sonuç aldık şimdi ise bu testesteron çok canımı sıkıyor. Siz neden 9 ay trdavi oldunuz murat bey bize 6 aydan fazla iğne tedavisi önermiyorum dedi , iki iki buçuk ay kadar tedavi olduk testo düşünce Emre beyin yönlendirmesiyle bıraktık iğneleri belki hata ettik belki etmedik.
Aslında böyle iki doktorla götürmeye çalışmak büyük hata çünkü farklı şeyleri savunuyorlar biz de kararsız kaldık kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik
Siz tedavi okurken hormonlarınız nasıl değişim gösterdi zahmet olmazsa yazarmısın
Değerim 138 e çıkmış...
Ayy yaaa çok guzelll bizede dua ett lutfennn bol boll çok mutlu oldukkkKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?