Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Canımm hayırlı olsun çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.9 ay boyunca bebişinle sağlıklı sıhhati rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım.

eşim azospermi pregnyl kullanırken testosteron normaldi ilaçtan öncede sınırın altında değildi

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Cnm masalllah subhanallh seni bicirik siki siki tutunmus rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gostersin nasil sevindim anlatamam aman allahim degerinde harika cnm ya duygulandim bak simdi...sonuna kadar hep ii gitsin inslhh dualarim seninle herdaim...

Hayalim hayırlı olsun darısı doğuma inşallah sesin adına çok sevindim kısaca eşindeki sorunu ve tedavini anlatırmısın sevgilerimle

Değerim 138 e çıkmış...

Hayalım hayırlı olsun gozunuz aydın allahım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın
Darısı burdakı arkadaslara olsun allahım herkesın yuzunu guldursun ıns

Merhaba cnm maşşalah RAbbim korusun Bebeğini . Teşekkür ederim desteğin için Biz de 5,5 yıllık Evliyiz geçen yaz ilk m.tese oldu Emre bakırcıoğlunda 15 tane sperm bulundu ancak maalesef negatif sonuç aldık şimdi ise bu testesteron çok canımı sıkıyor. Siz neden 9 ay trdavi oldunuz murat bey bize 6 aydan fazla iğne tedavisi önermiyorum dedi , iki iki buçuk ay kadar tedavi olduk testo düşünce Emre beyin yönlendirmesiyle bıraktık iğneleri belki hata ettik belki etmedik.
Aslında böyle iki doktorla götürmeye çalışmak büyük hata çünkü farklı şeyleri savunuyorlar biz de kararsız kaldık kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik
Siz tedavi okurken hormonlarınız nasıl değişim gösterdi zahmet olmazsa yazarmısın

Ayyy canim benim yaa nasil üzdün beni bu kadar karamsar olma Rabbim öyle büyükki vardir bi bildigi umudunu kaybetme benimde 12 sene bitti herzaman sükür ediyom dua ediyorum
Maşşalah cnm ben niye böyle oldum niye dua edemiyorum bilmiyorum içimden gelmiyor kolumu kaldırmak istemiyorum bir de buna üzülüyorum Rabbim yardım eder inş

2 doktora aynı anda gözükmek bence hata.Doktorlarla kuaförler hep aynı birbirini beğenmezler :) Fsh çok yüksekti.Ancak fsh istenilen düzeye geldi.İlk tesemizde sıfır çıkınca dr ne derse uyduk.Son şansımızdı Murad bey ne derse harfiyen yaptık :) Murad beyle Kaan Bey bu konuda en iyileri çok araştırdık.Murad Beyde karar kıldık ekipte çok iyi olduğu için... Hastane çalışanları güler yüzlü ve pozitifler...

Değerim 138 e çıkmış...

Ayyyy canım çok sevindim. Allah anali babali buyuysun canim
Cooookkk guzel ya tamda annneler gunune denk gelmesi superrrrtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…