Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim tesekkur ederim cevabin icin. Oncelinle hayirli cumalar hepinize. Hormonlara bakildi ama hormon tedavisi yokmus gibi davranildi.herkese yapilmiyomu tedaviler?? Siz kac zamandir bu durumdasiniz.
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.
biz 7yılı agustosda doldurcaz ama 3yıldır tedaviye başladık.sizin kaç hormonlar fsh? testesteron?herkese yapılıyo canım eger fsh testesteron normal seviyedeyse başka tedavi şekli varikosele bakıyolar

Merhaba Arkadaşlar ,
Hayalimm inş güzel haberlerle gelirsin cnm Rabbim meleklerine tutunma gücü versin hiç bırakmasınlar seni...
Zaman cnm bu gerçekten bir mucize inşallah tekrar yaşarsın ve mutlu sonla biter .Eşin mutlaka test yaptırsın ve sonuçlarını lğtfen paylaş bizimle...

Eyinas cnm seni çok iyi Anlıyorum . Inan bende uyuşmuş gibiyim artık ağlayamıyorum bile, dua edemiyorum sonra buna üzülüyorum benim inancım bu kadar mı diye bu imtihan çok zor çaresizlik çok zor hani bir şey olsa da umut edebilsem inan hiç birşey iyi gitmiyor . Burda ki güçlü arkadaşlarımı bütün gönlüyle şükreden arkadaşlarımı Yürekten kutluyorum . Ben ilk teseye kadar çok inançlıydım aslında sonrasında da ama Murat Başar ile tedaviye başladık ve iğneler bize hiç bir şekilde etki etmedi . Emre beyin de en önemsediği şey hep testesterondu bizim de tek testis olmasına rağmen teseyi kadar 4 civarıydı ve bu hep umut vericiydi. Iğnelere Başladıktan sonra yükselmesi gereken testo 1.5 Lara düştü sonra Emre beye gittik tekrar o da bırakın bir vücudun kendi haline bakalım dedi 3 e Yükseldi iğneleri bıraktıktan sonra. 1.5 aydır birşey kullanmıyordu eşim dün memoriala gitti test vermeye bir bakalım hormonlar ne durumda diye testi yine 1.7 ye düşmüş fsh 25 dün o kadar dua ettim ki Rabbim mutlu olacağımız bir haber olsun sonuç olsun diye ama maalesef .
Eşimin psikolojisi alt üst oldu . Iğneler bile yaramıyor bana diye ona üzülüyorum kendime üzülüyorum çaresizliğimize lanet ediyorum. Temmuz gibi mikrotese düşünüyorduk ama bu testo seviyesi ile olmaz . Ne yapacağımızı bile bilmiyoruz . Murat Başar Kızmış niye bıraktınız ilaçları diye. .. Böyle işte cnm bir romanın kahramanı gibi hissediyorum kendimi sonumu bilmiyorum Yaşadıkça Günümü öğreniyorum. Yarınım yok hedefim yok planım yok sanki bitti herşey .
Doğduk büyüdük aman okul kazanalım kazandık meslek sahibi olalım olduk evlenelim evlendik hemen çocuğa gerek yok gezelim tozalım yeni yerler Görelim dibine kadar eğlenelim onu da yaptık. Her şey tamdı güzeldi şimdi hayatımıza bir melek girsin dedik ve zincir koptu .... Hepimiz gibi o kadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi aile olabilmeyi o kokuyu içime çekebilmeli hormonlarımında benle arası iyi değil inadına inadına tavan yapıyor anne olmalısın diyor saçımdan tırnağıma kadar heryerim istiyor. Beynim kendini kaybetme bu bir imtihan diyor ama gönlüme de laf Geçmiyor .. Sorguluyorum kendimi evliliğimi Hayatımı .... Çıkmazlardayım ....
Rabbim inşallah hepimize bir çıkış yolu göstersin...

Sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek. Ama mucizeler var inanki var bakk .zaman iki microteseden sonra hamile kalmış. .Hayırlı zamanda gelecek inşaallah. .rabbim gönlüne ferahlık versin hüzün değdirmesin yüreğine. .

Hayalimmmmm sonuç çıktımı canımmm güzel haberler ver inşallahhhh. ..gün aydınnn kızlar yeni bir gün yeni umutlar...

Ben uzun suredir yoktum topikte hatırlarsanız geçen yıl büyük bir yıkım yaşadık. kaan aydosta microtese olduk sonuç yine 0 cikti umutlarımız bitmişti. Dün bir haber okudum yeniden umutlandım. Olgunlaşmamış sperm kok hücreleri laboratuar ortamında 72 saatte olgun sperm haline getiriliyormuş önümüzdeki yıl klinik çalışmaları başlayacakmış. İnşallah bizde de bir an önce başlar.
http://www.posta.com.tr/saglik/Habe...ik-son-mu-bulacak-.htm?ArticleID=281101281101

Ayyy canim benim yaa nasil üzdün beni bu kadar karamsar olma Rabbim öyle büyükki vardir bi bildigi umudunu kaybetme benimde 12 sene bitti herzaman sükür ediyom dua ediyorum

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...

canımm benim yaaaaa çokk şükürrrrr ağzım kulaklarımdaaa halaaaaaaaa
Hayırlıı olsunn tekrardannnn Rabbim sağlıkla güzel bi hamilelik geçirip sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin..

merhaba yazdıklarından çok etkilendim.İlk tesemizi olduk sonuç sıfır çıktı.Bütün umudumuzu yitirdik hatta yetiştirme yurdundan bebek almaya karar verdik biraz daha bekleyelim acele etmeyelim dedik.Bu arada 5,5 senelik evliyim.Murad beyi önerdiler Tam 9 ay boyunca verdiği iğne ve ilaçları kullandık.Tabi ben yine umutsuzum ilk sonuç sıfır çıkınca.Mikro-tese oldu eşim ve şükürler olsun bulundu.Şuan 2 aylık hamileyim umudunuzu yitirmeyin.Allah yeter ki ol desin sürekli dua ettim özellikle meryem suresi.Mucize diye adlandırabilirz durumumuzu..allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…