3 hafta civarında idiZAMAN
bana ne kadar umut oldun anlatamam.
gönül isterdiki devamı gelsin yaşadığının.ama bu bile sevindiricidir herhalde.
ne kadarlıktı.yeni oluşan birşeymiydi.
benimde başıma kimyasal gebelik geldi.
umutlarım yeşermişti.ama daha sonra tesede bile bulunmadı.
3 hafta civarında idi
İnşallah tamamını yaşayıp kucağımıza almak da nasip olur
zamancığım neyden şüphelenip gittin doktora.
çünkü biz azolu eşler olarak önemsemiyoruz.
bu kanamayı diğer adet döngüsünden ayıran neydi.
anlatabildim mi bilmiyorum ama durumun beni heyecanlandır.
çünkü ben hiç dikkat etmiyorum adet dönemlerime
hep merak ediyordum düzel haber ver diye çok dua ettim.,Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
bende aynı çıkmazlardayım.kendimi çok aciz ve hedefsiz hissediyorum.Merhaba Arkadaşlar ,
Hayalimm inş güzel haberlerle gelirsin cnm Rabbim meleklerine tutunma gücü versin hiç bırakmasınlar seni...
Zaman cnm bu gerçekten bir mucize inşallah tekrar yaşarsın ve mutlu sonla biter .Eşin mutlaka test yaptırsın ve sonuçlarını lğtfen paylaş bizimle...
Eyinas cnm seni çok iyi Anlıyorum . Inan bende uyuşmuş gibiyim artık ağlayamıyorum bile, dua edemiyorumsonra buna üzülüyorum benim inancım bu kadar mı diye bu imtihan çok zor çaresizlik çok zor hani bir şey olsa da umut edebilsem inan hiç birşey iyi gitmiyor . Burda ki güçlü arkadaşlarımı bütün gönlüyle şükreden arkadaşlarımı Yürekten kutluyorum . Ben ilk teseye kadar çok inançlıydım aslında sonrasında da ama Murat Başar ile tedaviye başladık ve iğneler bize hiç bir şekilde etki etmedi . Emre beyin de en önemsediği şey hep testesterondu bizim de tek testis olmasına rağmen teseyi kadar 4 civarıydı ve bu hep umut vericiydi. Iğnelere Başladıktan sonra yükselmesi gereken testo 1.5 Lara düştü sonra Emre beye gittik tekrar o da bırakın bir vücudun kendi haline bakalım dedi 3 e Yükseldi iğneleri bıraktıktan sonra. 1.5 aydır birşey kullanmıyordu eşim dün memoriala gitti test vermeye bir bakalım hormonlar ne durumda diye testi yine 1.7 ye düşmüş fsh 25 dün o kadar dua ettim ki Rabbim mutlu olacağımız bir haber olsun sonuç olsun diye ama maalesef .
Eşimin psikolojisi alt üst oldu . Iğneler bile yaramıyor bana diyeona üzülüyorum kendime üzülüyorum çaresizliğimize lanet ediyorum. Temmuz gibi mikrotese düşünüyorduk ama bu testo seviyesi ile olmaz . Ne yapacağımızı bile bilmiyoruz . Murat Başar Kızmış niye bıraktınız ilaçları diye. .. Böyle işte cnm bir romanın kahramanı gibi hissediyorum kendimi sonumu bilmiyorum Yaşadıkça Günümü öğreniyorum. Yarınım yok hedefim yok planım yok sanki bitti herşey .
Doğduk büyüdük aman okul kazanalım kazandık meslek sahibi olalım olduk evlenelim evlendik hemen çocuğa gerek yok gezelim tozalım yeni yerler Görelim dibine kadar eğlenelim onu da yaptık. Her şey tamdı güzeldi şimdi hayatımıza bir melek girsin dedik ve zincir koptu .... Hepimiz gibi o kadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi aile olabilmeyi o kokuyu içime çekebilmelihormonlarımında benle arası iyi değil inadına inadına tavan yapıyor anne olmalısın diyor saçımdan tırnağıma kadar heryerim istiyor. Beynim kendini kaybetme bu bir imtihan diyor ama gönlüme de laf Geçmiyor .. Sorguluyorum kendimi evliliğimi Hayatımı .... Çıkmazlardayım ....
Rabbim inşallah hepimize bir çıkış yolu göstersin...
2 doktora aynı anda gözükmek bence hata.Doktorlarla kuaförler hep aynı birbirini beğenmezler :) Fsh çok yüksekti.Ancak fsh istenilen düzeye geldi.İlk tesemizde sıfır çıkınca dr ne derse uyduk.Son şansımızdı Murad bey ne derse harfiyen yaptık :) Murad beyle Kaan Bey bu konuda en iyileri çok araştırdık.Murad Beyde karar kıldık ekipte çok iyi olduğu için... Hastane çalışanları güler yüzlü ve pozitifler...
Cnmmm çok sevindim gözün aydınnn Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli inşKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
esın azospermmıydi canım tese falan oldunuzmuyduBacım çok sancı çektim yerleri kazıdım ama kanama yoktu sonra çişim geldi sandım gittim Bir anda kan boşaldı ve parça düştü ondan sonra biraz azaldı Sancılarım yaklaşık 4_5 saat civarında sancı çektim ben regli sanıyorum annem kızdı hemen dra git dedi düşük yapmışsın dedi akşam dra gittim ultrason da kürtaja gerek yok dedi Kan tahlili yaptırdı orada hep sıfır çıkan değer 2 ye yakın çıktı
O kadar sancı çekerken gitseydim belki durduruldu
Bir de ben sancı çekerken sıcak su torbası koydum soğudu geçmedi diye bidaha ısıtıp koydum buda çok yanlış mış düşüğü hızlandırır mış annem dedi
Bilemedim işte
Birçok hata yaptım
Hemen dra gitcektim sıcak su koymucaktım günüm geçince de aman olmaz psikolojik demicektim
Ben bilmeden yaptım aman sizler yapmayın
Olmaz demeyin Rabbim oldurdumu oluyor
Çok mutlu olduk canım. Ümit oldun bizlereDarısı topikteki bütün arkadaşlarımın başına inşallah.. Sizin dualarınızla bu günlere geldim.. İnşallah hep duacınızıö her zamannn canlarım benimmmmm
Canım hem güzel hemde üzücü bi haber ama hiç olmasa bi Umut var yine genetik bi problem varmiydi eşindeBacım çok sancı çektim yerleri kazıdım ama kanama yoktu sonra çişim geldi sandım gittim Bir anda kan boşaldı ve parça düştü ondan sonra biraz azaldı Sancılarım yaklaşık 4_5 saat civarında sancı çektim ben regli sanıyorum annem kızdı hemen dra git dedi düşük yapmışsın dedi akşam dra gittim ultrason da kürtaja gerek yok dedi Kan tahlili yaptırdı orada hep sıfır çıkan değer 2 ye yakın çıktı
Bir de ben sancı çekerken sıcak su torbası koydum soğudu geçmedi diye bidaha ısıtıp koydum buda çok yanlış mış düşüğü hızlandırır mış annem dedi
Bilemedim işte
Birçok hata yaptım
Hemen dra gitcektim sıcak su koymucaktım günüm geçince de aman olmaz psikolojik demicektim
Zaman sperm testi yaptırmayı düşünüyomusunuz?Bacım çok sancı çektim yerleri kazıdım ama kanama yoktu sonra çişim geldi sandım gittim Bir anda kan boşaldı ve parça düştü ondan sonra biraz azaldı Sancılarım yaklaşık 4_5 saat civarında sancı çektim ben regli sanıyorum annem kızdı hemen dra git dedi düşük yapmışsın dedi akşam dra gittim ultrason da kürtaja gerek yok dedi Kan tahlili yaptırdı orada hep sıfır çıkan değer 2 ye yakın çıktı
Bilemedim işte
Birçok hata yaptım
canım bızm genetıkte sorun cıkmadı ama sertolı cell cıktı tedavıyle sperm cıkıyomu bu gbı durumlardaCanım hem güzel hemde üzücü bi haber ama hiç olmasa bi Umut var yine genetik bi problem varmiydi eşinde
Cok sukur cok sukur ohhh rabbim kucagina almayida nasip etsin ins canim.bnde bugun adet oldum pazartesi basliyoruz ins rabbim senin darini versin bana bizlere.hos bukadar uzgun stresliylen nasil olcak bilmiorum ama hayirlisi iste.herbeyse cok mutlu oldum senin adina guzel arkadasimKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Canım Murat Başar iki farklı hastanede mi Çalışıyor biliyor musun nette sanki öyle gördüm2 doktora aynı anda gözükmek bence hata.Doktorlarla kuaförler hep aynı birbirini beğenmezler :) Fsh çok yüksekti.Ancak fsh istenilen düzeye geldi.İlk tesemizde sıfır çıkınca dr ne derse uyduk.Son şansımızdı Murad bey ne derse harfiyen yaptık :) Murad beyle Kaan Bey bu konuda en iyileri çok araştırdık.Murad Beyde karar kıldık ekipte çok iyi olduğu için... Hastane çalışanları güler yüzlü ve pozitifler...
Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?