Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 hafta civarında idi
İnşallah tamamını yaşayıp kucağımıza almak da nasip olur

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
hep merak ediyordum düzel haber ver diye çok dua ettim.,
gözün aydın tatlım.seni ve eşini tebrik ederim.değerin tavan yapmış maşallah.
senin bıdık bunda bile nazlı çıktı.hemen sevindirmedi annesini babasını ve teyzelerini.
darısı kalp atışını ve keseyi görmeye olsun canım.

bende aynı çıkmazlardayım.kendimi çok aciz ve hedefsiz hissediyorum.
hayatta mucizelere inanıyorum ve beklentimi yüksek tutup bu mucizeyi yaşamayı beklerken dibe dönmek beni mahvetti.
birinci teseden sonra kendimi şanslı görürken 2.teseden sonra kendimi yorgun bıkkın hissediyorum.artık durumumu kabullenmekten başka elimden hiçbirşeyin gelmemesi........bilmiyorum ama dediğin gibi sadece anı yaşıyorum.yarınım yok...ben evliliğimi bile sorgulamaya hakkım olmadığını biliyorum.bu durumu bilerek isteyerek kabul ettim.eşim benden gizlemedi.tercihime saygı duyacağını söyledi.ama ben ne olacak ki doğal olmazsa tüpbebek olur dedim.bilmiyordum ki tüp bebek bile herkese nasip olmuyor.tüpbebek bile herkesin korkulu rüyası olan sürecin benim için mucize olacağını.ve bu duruma bile bu kadar uzak kalacağımı....

Canim fsh istenilen düzeye geldi demissin bizm fsh 30.5 suan ignelerle 10.8 oldu sence nasil gecen ay 9.4 dü bu ay yükselmis üzüliymmiseviniymmi anlamad

Bacım çok sancı çektim yerleri kazıdım ama kanama yoktu sonra çişim geldi sandım gittim Bir anda kan boşaldı ve parça düştü ondan sonra biraz azaldı Sancılarım yaklaşık 4_5 saat civarında sancı çektim ben regli sanıyorum annem kızdı hemen dra git dedi düşük yapmışsın dedi akşam dra gittim ultrason da kürtaja gerek yok dedi Kan tahlili yaptırdı orada hep sıfır çıkan değer 2 ye yakın çıktı
O kadar sancı çekerken gitseydim belki durduruldu
Bir de ben sancı çekerken sıcak su torbası koydum soğudu geçmedi diye bidaha ısıtıp koydum buda çok yanlış mış düşüğü hızlandırır mış annem dedi
Bilemedim işte
Birçok hata yaptım
Hemen dra gitcektim sıcak su koymucaktım günüm geçince de aman olmaz psikolojik demicektim
Ben bilmeden yaptım aman sizler yapmayın
Olmaz demeyin Rabbim oldurdumu oluyor

esın azospermmıydi canım tese falan oldunuzmuydu

Canım hem güzel hemde üzücü bi haber ama hiç olmasa bi Umut var yine genetik bi problem varmiydi eşinde

Zaman sperm testi yaptırmayı düşünüyomusunuz?

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Cok sukur cok sukur ohhh rabbim kucagina almayida nasip etsin ins canim.bnde bugun adet oldum pazartesi basliyoruz ins rabbim senin darini versin bana bizlere.hos bukadar uzgun stresliylen nasil olcak bilmiorum ama hayirlisi iste.herbeyse cok mutlu oldum senin adina guzel arkadasim

Canım Murat Başar iki farklı hastanede mi Çalışıyor biliyor musun nette sanki öyle gördüm

Hayalimmmm canım tebrikler gözlerin aydın olsun,ne kadar yürekten istemişsin ki Rabbim anneler gününde sana hediye gönderdi,kazasız kavuş yavruna çok ama çok mutlu oldum.

En sabırlı,en azimli değerli anne adayları kardeşlerim Rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin hepinizin anneler günü kutlu olsun.her çocuk karında büyümez siz bebeklerinizi yüreklerinizde gözyaşlarınızda büyütüyorsunuz o yüzden en değerli annelersiniz.Rabbim şifa kapılarını açıverrrrr

Değerim 138 e çıkmış...

Canım ne kadar sevindiğimi anlatamam sanki kendim yaşamış gibi , sen bize büyük umut oldun , Güzel Allahım sana yavrunu sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin , eşini de tebrik ederim, kendine ve yavruna iyi bak

Anneler gününü cok severdim..Anneme hediye almak onu sevindirmek çok hoşuma giderdi.. Anne olan arkadaşlarımı arayıp kutlardım.. İlk defa bu Anneler Günü canımı yakıyor biran önce bitsin gitsin istiyorum..Anneme hediyeyi bile isteksizce almış olmak için aldım..Yarın minicik yavruların annelerine aldıkları çiçekler yaptıkları resimleri sosyal medyada görmek zorunda kalıcam herbiri canımı acıtacak ve eşime hiçbirşey belli etmicem herzamanki gibi..
İlerde bir anneler gününde bize de elinde çiçeklerle annnneee diye koşarak sarılcak yavrular nasip etsin Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…