Çok iyi düşünmüş sün canım yer gök dua ben katılırım. 3 aylar duayla geçirebiliriz inşallah diğer arkadaşlarda katılır. .Kizlar tulay arkadasimiz dua listesi yapiyodu. bildgm kadaryla umrede. Ben soyle dusundum. Dua listesi olustursam hergun bi kisiye hz.zekeriyanin duasin 7000 tane okusak.. katilmak isteyen olur mu
Kizlar tulay arkadasimiz dua listesi yapiyodu. bildgm kadaryla umrede. Ben soyle dusundum. Dua listesi olustursam hergun bi kisiye hz.zekeriyanin duasin 7000 tane okusak.. katilmak isteyen olur mu
Aminnnn canim insallahAnneler gününü cok severdim..Anneme hediye almak onu sevindirmek çok hoşuma giderdi.. Anne olan arkadaşlarımı arayıp kutlardım.. İlk defa bu Anneler Günü canımı yakıyor biran önce bitsin gitsin istiyorum..Anneme hediyeyi bile isteksizce almış olmak için aldım..Yarın minicik yavruların annelerine aldıkları çiçekler yaptıkları resimleri sosyal medyada görmek zorunda kalıcam herbiri canımı acıtacak ve eşime hiçbirşey belli etmicem herzamanki gibi..
İlerde bir anneler gününde bize de elinde çiçeklerle annnneee diye koşarak sarılcak yavrular nasip etsin Allahım...
Ayyy canim masalĺah yavruna.cok sevindim inanki.rabbim saglikli bir hamilelik, hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin.Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Kizlar tulay arkadasimiz dua listesi yapiyodu. bildgm kadaryla umrede. Ben soyle dusundum. Dua listesi olustursam hergun bi kisiye hz.zekeriyanin duasin 7000 tane okusak.. katilmak isteyen olur mu
dusuk olmasi cok kotu ama demekki normal yoldan hamile kalabiliyorsun insaalh rabbim tekrar nasip etsinBacılar öncelikle bu üzüntülü günüm de hemen soran flzask a teşekkür ederim
Umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum
Yıllarca tedavi olduk olmadı yıllar sonra bugün Rabbimin lutfu ile hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim
Çok üzülüyorum
Asla Umudunuzu kaybetmeyin
Kim duysa şok oldu
Ömrü bukadar mış napalım
Olmaz demeyin ben öyle dedim
Psikolojik dir dedim
Yıllarca her ay acaba bu ay hamilemiyim ile geçti olmadık halleri hamileyim diye zorla ona yordum
Bu ay da gene aman psikolojik dir dedim geçtim
Onca yıl tedavi olduk olmadı dedim
Meğer varmış
Olmaz olmaz demeyin
Rabbim büyük verdi mi veriyor işte
Gozunuz aydin ne guzel bir haber2 doktora aynı anda gözükmek bence hata.Doktorlarla kuaförler hep aynı birbirini beğenmezler :) Fsh çok yüksekti.Ancak fsh istenilen düzeye geldi.İlk tesemizde sıfır çıkınca dr ne derse uyduk.Son şansımızdı Murad bey ne derse harfiyen yaptık :) Murad beyle Kaan Bey bu konuda en iyileri çok araştırdık.Murad Beyde karar kıldık ekipte çok iyi olduğu için... Hastane çalışanları güler yüzlü ve pozitifler...
Gozun aydin canim rabbim saglikli bir sekilde kavustursun bebegine insTüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yavrularınızı kucaklayana kadar duacınızım Allahın izni ile... Biliyorum hepimizin içi yanardı anneler gününde.. Yavrunuzu kucağınızda değil yüreğinizde büyüten siz değerli anneler... Sizin için daha bi anlamlı bugün.. Damlalı arkadaşıma katılıyorumm... Hepinizin anneler günü kutlu olsunn güzel arkadaşlarımmm benimmmmm.. Geleceğin melek annelerisiniz siz...
sizin rahatsızlıgınız ne kardeş hangi doktora tedavi görüyorsun kac yıllık evlisinBugün bugün bugün....ttakvimden yırtıp atmak istediğim .Bugün un hızlabitmesini iistediğim gün. Ben ki zamanında hamile arkadaşlarımın anne olan sevdiklerimi tek tek arayarak mutlulukları paylaşır bende anne olmuşum gibi sevinirim. Ama yüreğim yangınlar da bütün reklamlar sokaklar hepsi gözüme batıyor. Yine kendi içimde yine yalnizligimdayim.allahim sesimizi duy bizlerde eksik kalmayalim bu duygulardan sen büyüsün Rabbim. ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?