Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar tulay arkadasimiz dua listesi yapiyodu. bildgm kadaryla umrede. Ben soyle dusundum. Dua listesi olustursam hergun bi kisiye hz.zekeriyanin duasin 7000 tane okusak.. katilmak isteyen olur mu
Çok iyi düşünmüş sün canım yer gök dua ben katılırım. 3 aylar duayla geçirebiliriz inşallah diğer arkadaşlarda katılır. .

Hayalimmm canim cok ama cok sewindimmm insallah hayurlisiyla minicik kalp atisini duyar ve kesesinide görürsunuz anneler gününde geldi meleğin cok mutlu oldum senin adina

Herkese iyi geceler....Uzun zamandır internet bağlantım yoktu...Çok nadir girebildiğim anlarda ZAMAN seni diğer topikten takip ediyordum....Çok ilginç ama seni geçen gün rüyamda gördüm...Kendi kendime zaman ın bebişi geldi heralde dedim...Şimdi de sırf sana bakmak için girdim ki düşük yaptığını öğrendim....Rabbimin mucizesi...Çok üzüldüm...Rabbim tekrar nasip etsin inşallah....Geriye dönük okuyamadım....Yeni hamile arkadaş varsa Allah tamamına erdirsin....Dualarımdasınız...

Aminnnn canim insallah((

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Ayyy canim masalĺah yavruna.cok sevindim inanki.rabbim saglikli bir hamilelik, hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin.
Esininde seninde gozu aydin olsun.cokkk tebrik ediyorum cnm.

dusuk olmasi cok kotu ama demekki normal yoldan hamile kalabiliyorsun insaalh rabbim tekrar nasip etsin
senin icin cok sevindim zaman cunki senin esindede hic sperm yoktu duzelmis demekki sperm leri ne mutlu size
Icinde tekrar bir umut yesertti rabbim ne guzel

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yavrularınızı kucaklayana kadar duacınızım Allahın izni ile... Biliyorum hepimizin içi yanardı anneler gününde.. Yavrunuzu kucağınızda değil yüreğinizde büyüten siz değerli anneler... Sizin için daha bi anlamlı bugün.. Damlalı arkadaşıma katılıyorumm... Hepinizin anneler günü kutlu olsunn güzel arkadaşlarımmm benimmmmm.. Geleceğin melek annelerisiniz siz...

feraheymen ben katılırımmm kuzummm sen yaz beni de dua listenize.. Canım benim ne güzel düşünmüşsün.. Rabbim Zekeriya kuluna nasıl lutfettiyse her birimize öyle lutfetsin hayırlı yavrularını inşallah...

Gozunuz aydin ne guzel bir haber
murat bey hangi hastanede calisiyor hangi sehirde?tupbebek dr umu tesemi?

Gozun aydin canim rabbim saglikli bir sekilde kavustursun bebegine ins

Bugün bugün bugün....ttakvimden yırtıp atmak istediğim .Bugün un hızlabitmesini iistediğim gün. Ben ki zamanında hamile arkadaşlarımın anne olan sevdiklerimi tek tek arayarak mutlulukları paylaşır bende anne olmuşum gibi sevinirim. Ama yüreğim yangınlar da bütün reklamlar sokaklar hepsi gözüme batıyor. Yine kendi içimde yine yalnizligimdayim.allahim sesimizi duy bizlerde eksik kalmayalim bu duygulardan sen büyüsün Rabbim. ..........

hayalim gözün aydın olsun rabbim hayırlı bir evlat eylesin darısı tüm isteyen arkadaşlara

sizin rahatsızlıgınız ne kardeş hangi doktora tedavi görüyorsun kac yıllık evlisin

zaman öncelikle geçmiş olsun senin adına hem çok sevindim hemde üzüldüm bizde sizle tedaviye başlamıştık bunu nasip eden rabbim inşallah yine nasip etsin bize çok umut oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…