Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR TEKRAR YAZIYORUM GÖRMEYENLER OLABILIR DIYE HER GÜN HZ.ZEKERIYANIN DUASINI BIR ARKADASIMIZA 7000 ADET OKUYALIM ISTIYORUM. İCIMDEN BU DUAYI OKUMAK GELDI....KATILMAK ISTEYEN VARSA YAZAR MISINIZ
BENDE KATILIRIM GEREKLİ BİLGİLERİ ÖZELDN YAZARSANIZ TAKİP EDERİM

Kizlar cok acil yardim edin lutfen.dun azcik kanamam basladi aradim pazartesi icin randevu aldim tup benege baslicaktik ama baska olmadi kanama bugunde azzzcicik kahve leke geldi sadece.sokturucu ilac kullanamayimmi bi yardim edin nolur

Kizlar cok acil yardim edin lutfen.dun azcik kanamam basladi aradim pazartesi icin randevu aldim tup benege baslicaktik ama baska olmadi kanama bugunde azzzcicik kahve leke geldi sadece.sokturucu ilac kullanamayimmi bi yardim edin nolur
Cnm mrb adetin baslamis bence ilac filan icme hem tedaviye baslicakmissin belki zarari olur durduk yere hormon yukleme kendine..kendiliginden sokulur bence

kizlar hepinize mrb oncelikle ne olursa olsun hepimiz birer anne adayi oldugumuz icin anneler gunumuz kutlu olsun..bizde yaklasik 1.5 ay once mufit beye muayene olduk 2 ilac verdi bitince tekrar spermiyogram testi istemisti ilaclar bitmek uzere ama bildigim kadariyla spermin olusmasi 3 ay suruyomus 1 ay da ne degisir ki.. benim icinde rahim filmi istedi.. ozel bi yer oldugu icin toplamda 7-8 bini bulacak tedavi belkide gececek..durumumuzda belki simdi bana akil verin nolur ilk tesemiz olacak ozele mi yoksa devlete mi gitmeliyim Rabbim herekese hayirlisini versin ama ya olmazsa birdaha o parayi bulup ozelde tedavi olamayiz yardim edin kizlar

Cnm mrb adetin baslamis bence ilac filan icme hem tedaviye baslicakmissin belki zarari olur durduk yere hormon yukleme kendine..kendiliginden sokulur bence
Ya iste olmuyo tatlim zaten on gun falan gecikmisti agrim falan var ama olmuyo. Bu ara cok zor zamanlar geciriyorum stresten sanirim ama baslamak istiyorum ben yarin.ama dedigin gibi tereddutte ediyorum offf karmakarisigim

Ya iste olmuyo tatlim zaten on gun falan gecikmisti agrim falan var ama olmuyo. Bu ara cok zor zamanlar geciriyorum stresten sanirim ama baslamak istiyorum ben yarin.ama dedigin gibi tereddutte ediyorum offf karmakarisigim
Mon ame bir çay kaşiği çörek otu ye birde ada çayı iç birde maydanoz suyu ama bence ilaç kullanma canım tedavi öncesi rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah

Canım ne olursa olsun devlete gitme bizde iki tedavi devlettte olduk mahfettiler bizi bide negatif oldu zeynep kamilde yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…