Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim Bizede gecen hafta gittik mufit beye Bizede iki ilaç verdi bir ay sonra kontrole çağırdı sizin sorununuz ney tam olarak önce bir gidin görüşün bakalım ne dicek sonra ona göre araştırırsınız hangi sehirdesin canim

Canim ilaclar nolvadex ve neofortil mi

Canım ne olursa olsun devlete gitme bizde iki tedavi devlettte olduk mahfettiler bizi bide negatif oldu zeynep kamilde yaptık
Canim devlete gunde onlarca kisi gidiyodur daha deneyimlidirler diye dusunuyorum tabi yaninda maddiyati da var

Mon ame bir çay kaşiği çörek otu ye birde ada çayı iç birde maydanoz suyu ama bence ilaç kullanma canım tedavi öncesi rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah
Prki kizlar kimse kullanmami istemiyo tesekkur ederim ilginiz icin cok saolun digerlerini deneyim bari

Anneciğim seni ben
Çiçeklerden yemişten
Sarı Saçlı bebekten
Canımdan çok severim
Gitme hep Yanımda kal
Beni kollarına al
Pembe Gülden daha al
Yanağından öperim !!!

Bu şiiri beş altı yaşlarındayken annem öğretmişti anneler günü olmasa bile her gün okurdum anneme. Baharda papatyalar toplayıp bunu okuyup anneme verirdim. Annem o kadar mutlu olurdu ki hala Aklımda yüzü... Evlenirken de hayallerimden biri bana bu şiiri okuyan babasının kucağına atlayan minik bir kız çocuğuydu... Annem de beni geç bulmuş ben de inşallah meleğime hayalime geç de olsa kavuşurum burdaki herkesle beraber

Kac ki fsh cnm eĺle muayene de mi soylediler tikaniklik olmadigini cnm anlat biraz ne zaman ogrendiniz nasil bi yol izliyosunuz
Fsh 22 canım ellede muayene etti ultrasonda baktılar daha önce biz başka doktorlarda gitmiştik ama hiç bir tedavi vermediler mikrotesa öneriler hemen olmak istemedik bakalım canım şimdide mufit beye gittik

Fsh 22 canım ellede muayene etti ultrasonda baktılar daha önce biz başka doktorlarda gitmiştik ama hiç bir tedavi vermediler mikrotesa öneriler hemen olmak istemedik bakalım canım şimdide mufit beye gittik
Cnm bizde 3 dr gezdik ama hicbiri ultrasonla bakmadi.. bizim fsh 14 belki bi umut tikanikliktir diye dusunuyoruz size nerede baktilar ultrasonda cnm

Canim devlete gunde onlarca kisi gidiyodur daha deneyimlidirler diye dusunuyorum tabi yaninda maddiyati da var
Evet haklısın ama protokol çok uzun oluyor çok uğraşıyorsun çokbekliyorsun ve değer saygı sıfır çok kötü tafsiye etmem yinede sen bilirsin

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
O kadar çok sevindim ki anlatamammmm çok çok mutlu ol hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallaahhhh darısı isteyen herkesin başına olsun inşalllahhh

İnşallah gün gelir tamamını da yaşamak kucağımıza almak hepimize nasip olur

Allahim bizlerede annelik duygusunu yasat bugun anneler gunu canim cok yaniyor.yegenim bugun bana herkesin icinde dediki hala senin anneler gunun yok ne cevap vercemi sasirdim gozyaslarimi icime akittim insanlarin aciyarak bakmasi beni maffeti
kalbime yumuruk yemiş gibi oldum yazdıklarını okuyunca allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere evlat nasip eder inşallah hepimiz kadın oalrak bir anne adayıyız her kadın annelik içgüdüsüyle doğar her kadın bir annedir aslında anneler günün anneler günümüz kutlu olsun rabbim hepimize biran önce anne diye peşimizde dolaşan evlatlar nasip etsin inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…