Canim Bizede gecen hafta gittik mufit beye Bizede iki ilaç verdi bir ay sonra kontrole çağırdı sizin sorununuz ney tam olarak önce bir gidin görüşün bakalım ne dicek sonra ona göre araştırırsınız hangi sehirdesin canimkizlar hepinize mrb oncelikle ne olursa olsun hepimiz birer anne adayi oldugumuz icin anneler gunumuz kutlu olsun..bizde yaklasik 1.5 ay once mufit beye muayene olduk 2 ilac verdi bitince tekrar spermiyogram testi istemisti ilaclar bitmek uzere ama bildigim kadariyla spermin olusmasi 3 ay suruyomus 1 ay da ne degisir ki.. benim icinde rahim filmi istedi.. ozel bi yer oldugu icin toplamda 7-8 bini bulacak tedavi belkide gececek..durumumuzda belki simdi bana akil verin nolur ilk tesemiz olacak ozele mi yoksa devlete mi gitmeliyim Rabbim herekese hayirlisini versin ama ya olmazsa birdaha o parayi bulup ozelde tedavi olamayiz yardim edin kizlar
kizlar hepinize mrb oncelikle ne olursa olsun hepimiz birer anne adayi oldugumuz icin anneler gunumuz kutlu olsun..bizde yaklasik 1.5 ay once mufit beye muayene olduk 2 ilac verdi bitince tekrar spermiyogram testi istemisti ilaclar bitmek uzere ama bildigim kadariyla spermin olusmasi 3 ay suruyomus 1 ay da ne degisir ki.. benim icinde rahim filmi istedi.. ozel bi yer oldugu icin toplamda 7-8 bini bulacak tedavi belkide gececek..durumumuzda belki simdi bana akil verin nolur ilk tesemiz olacak ozele mi yoksa devlete mi gitmeliyim Rabbim herekese hayirlisini versin ama ya olmazsa birdaha o parayi bulup ozelde tedavi olamayiz yardim edin canım özelde tecrübeli dr larda deneyin derim. .hakkınızda hayırlısı. .
Canim ilaclar nolvadex ve neofortil miCanim Bizede gecen hafta gittik mufit beye Bizede iki ilaç verdi bir ay sonra kontrole çağırdı sizin sorununuz ney tam olarak önce bir gidin görüşün bakalım ne dicek sonra ona göre araştırırsınız hangi sehirdesin canim
Canim devlete gunde onlarca kisi gidiyodur daha deneyimlidirler diye dusunuyorum tabi yaninda maddiyati da varCanım ne olursa olsun devlete gitme bizde iki tedavi devlettte olduk mahfettiler bizi bide negatif oldu zeynep kamilde yaptık
Evet canım o ilaclar aynısını verdi bizedeCanim ilaclar nolvadex ve neofortil mi
Sizinde azospermi degil mi peki buna neden olan tikaniklik mi degil mi arastirdiniz mi cnmEvet canım o ilaclar aynısını verdi bizede
Yok Canim tikaniklik yok fsh yuksek sizin sorun neSizinde azospermi degil mi peki buna neden olan tikaniklik mi degil mi arastirdiniz mi cnm
Kac ki fsh cnm eĺle muayene de mi soylediler tikaniklik olmadigini cnm anlat biraz ne zaman ogrendiniz nasil bi yol izliyosunuzYok Canim tikaniklik yok fsh yuksek sizin sorun ne
Prki kizlar kimse kullanmami istemiyo tesekkur ederim ilginiz icin cok saolun digerlerini deneyim bariMon ame bir çay kaşiği çörek otu ye birde ada çayı iç birde maydanoz suyu ama bence ilaç kullanma canım tedavi öncesi rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah
Fsh 22 canım ellede muayene etti ultrasonda baktılar daha önce biz başka doktorlarda gitmiştik ama hiç bir tedavi vermediler mikrotesa öneriler hemen olmak istemedik bakalım canım şimdide mufit beye gittikKac ki fsh cnm eĺle muayene de mi soylediler tikaniklik olmadigini cnm anlat biraz ne zaman ogrendiniz nasil bi yol izliyosunuz
Cnm bizde 3 dr gezdik ama hicbiri ultrasonla bakmadi.. bizim fsh 14 belki bi umut tikanikliktir diye dusunuyoruz size nerede baktilar ultrasonda cnmFsh 22 canım ellede muayene etti ultrasonda baktılar daha önce biz başka doktorlarda gitmiştik ama hiç bir tedavi vermediler mikrotesa öneriler hemen olmak istemedik bakalım canım şimdide mufit beye gittik
Evet haklısın ama protokol çok uzun oluyor çok uğraşıyorsun çokbekliyorsun ve değer saygı sıfır çok kötü tafsiye etmem yinede sen bilirsinCanim devlete gunde onlarca kisi gidiyodur daha deneyimlidirler diye dusunuyorum tabi yaninda maddiyati da var
Bende katılıyorum cnm inşKizlar tulay arkadasimiz dua listesi yapiyodu. bildgm kadaryla umrede. Ben soyle dusundum. Dua listesi olustursam hergun bi kisiye hz.zekeriyanin duasin 7000 tane okusak.. katilmak isteyen olur mu
O kadar çok sevindim ki anlatamammmm çok çok mutlu ol hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallaahhhh darısı isteyen herkesin başına olsun inşalllahhhKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Eşim de genetik bir sorun yokCanım hem güzel hemde üzücü bi haber ama hiç olmasa bi Umut var yine genetik bi problem varmiydi eşinde
İnşallah gün gelir tamamını da yaşamak kucağımıza almak hepimize nasip olurdusuk olmasi cok kotu ama demekki normal yoldan hamile kalabiliyorsun insaalh rabbim tekrar nasip etsin
senin icin cok sevindim zaman cunki senin esindede hic sperm yoktu duzelmis demekki sperm leri ne mutlu size
Icinde tekrar bir umut yesertti rabbim ne guzel
benıde ekleyın canımKIZLAR ŞUAN DA 10 KİŞİ OLDUK.KATILMAK ISTEYENLER YAZARSA SEVINIRIM :)
kalbime yumuruk yemiş gibi oldum yazdıklarını okuyunca allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere evlat nasip eder inşallah hepimiz kadın oalrak bir anne adayıyız her kadın annelik içgüdüsüyle doğar her kadın bir annedir aslında anneler günün anneler günümüz kutlu olsun rabbim hepimize biran önce anne diye peşimizde dolaşan evlatlar nasip etsin inşallhAllahim bizlerede annelik duygusunu yasat bugun anneler gunu canim cok yaniyor.yegenim bugun bana herkesin icinde dediki hala senin anneler gunun yok ne cevap vercemi sasirdim gozyaslarimi icime akittim insanlarin aciyarak bakmasi beni maffeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?