Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR ŞUANDA 16 KİŞİ OLDUK LISTEYE KATILMAK ISTEYENLER VARSA ISIMLERNI EKLIYIM.. KONTROL VE YAKIN ZAMANDA TESE TUP TEDAVISI OLAN VARSA LISTENIN USTUNE EKLIYIM.

KIZLAR ŞUANDA 16 KİŞİ OLDUK LISTEYE KATILMAK ISTEYENLER VARSA ISIMLERNI EKLIYIM.. KONTROL VE YAKIN ZAMANDA TESE TUP TEDAVISI OLAN VARSA LISTENIN USTUNE EKLIYIM.
ferahymen ben de katılmak istiyorum ama çalıştığım için çok uzun bir dua ise yetiştiremem mi diye de korkuyorum. bu dua "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" mı acaba ? eğer bu ise ben de katılabilirim

Evet canim bu dua.

Senide ekliyorum cnm listeye

Aminnnn canim insallah

Merhaba canim beni de ekleyebilir misin ? Ve ozelden nasil okuyacagimizi da yazarsan sevinirim

Canim bu duayi okrken abdestli olmak sartmi 1 bucuk hafta sora ameliyat oluyorum abdest almam zor olabilir emin olmak istedim
Canim oncellikle Rabbim sifa versin insallah ameliyatin iyi gecer. Abdestli okumak daha iyidr tabi cnm ama biz dua ayetlerni zikir gibi okuyoruz o yuzden sıkinti olcgni sanmiyor.m

Cnm bizde 3 dr gezdik ama hicbiri ultrasonla bakmadi.. bizim fsh 14 belki bi umut tikanikliktir diye dusunuyoruz size nerede baktilar ultrasonda cnm
canım geçmiş olsun tıkanıklığı genelde fsh normal testesteron normal seviyede olduğu zaman bide sperm testinde volum düşüklüğü varsa daha çok bunlar olunca düşünüyolar sizin fsh 14 yüksek canım onun normale inmesi lazım yani 5.00lere

Anladim cnm bize ilk bakan dr fsh icin normal demisti ondan umutlanmistik bu kadar

Canim oncellikle Rabbim sifa versin insallah ameliyatin iyi gecer. Abdestli okumak daha iyidr tabi cnm ama biz dua ayetlerni zikir gibi okuyoruz o yuzden sıkinti olcgni sanmiyor.m

Amin canim sagol bende elimde. Geldigi kadar okuurum insallaah okuyabilirsem sen beni yinede listeye ekle ben okuyamassam esime okuturuum kesin okunur yani

Arkadaşlar merhaba,
bu hafta eşim Celalettin Hoca ya gidecek ama randevü nasıl alacağımızı bilmiyorum.
Telefonunu bilen arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…