KIZLAR TEKRAR YAZIYORUM GÖRMEYENLER OLABILIR DIYE HER GÜN HZ.ZEKERIYANIN DUASINI BIR ARKADASIMIZA 7000 ADET OKUYALIM ISTIYORUM. İCIMDEN BU DUAYI OKUMAK GELDI....KATILMAK ISTEYEN VARSA YAZAR MISINIZ
İnşallah canım.. Darısını başınıza olsun inşallah..[/QUOTEınsallah canım ınsallah bızde murad beye gıdıcez ama sonu husranla bıterse dıye korkuyoruz yıne
İyi araştırmak lazım kuzum.. Tabiki bu karar çok önemli.. Bu sizin vermeniz gereken bir karar eksileri artıları oturup gözden geçirmeniz gerekiyor canım.. Hayırlı tedavileriniz olsun inşallah canım benimmm... Rabbim yardımcınız olsunnnnn...
KIZLAR TEKRAR YAZIYORUM GÖRMEYENLER OLABILIR DIYE HER GÜN HZ.ZEKERIYANIN DUASINI BIR ARKADASIMIZA 7000 ADET OKUYALIM ISTIYORUM. İCIMDEN BU DUAYI OKUMAK GELDI....KATILMAK ISTEYEN VARSA YAZAR MISINIZ
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yavrularınızı kucaklayana kadar duacınızım Allahın izni ile... Biliyorum hepimizin içi yanardı anneler gününde.. Yavrunuzu kucağınızda değil yüreğinizde büyüten siz değerli anneler... Sizin için daha bi anlamlı bugün.. Damlalı arkadaşıma katılıyorumm... Hepinizin anneler günü kutlu olsunn güzel arkadaşlarımmm benimmmmm.. Geleceğin melek annelerisiniz siz...
Ben uzun suredir yoktum topikte hatırlarsanız geçen yıl büyük bir yıkım yaşadık. kaan aydosta microtese olduk sonuç yine 0 cikti umutlarımız bitmişti. Dün bir haber okudum yeniden umutlandım. Olgunlaşmamış sperm kok hücreleri laboratuar ortamında 72 saatte olgun sperm haline getiriliyormuş önümüzdeki yıl klinik çalışmaları başlayacakmış. İnşallah bizde de bir an önce başlar. http://www.posta.com.tr/saglik/Habe...ik-son-mu-bulacak-.htm?ArticleID=281101281101