canım nerde yapıyolar kök hucreyı
Beni de ekleyebilir misin rica etsemŞUAN 22 KİŞİ OLDUK KIZLAR BEKLIYCM KATILMAK ISTEYEN OLUR DIYE. KATILMAK ISTYENLERI EKLEDIM
Canim kiyamam sana.cok uzuldum.2.tedavide geldi basima bunlar.cok iyi anliyorum seni.Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
kuzummm cok uzgunum ogrendigimden beri.Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Canim varikosel ameliyatindan sonra test yaptirdinizmi.fsh ne halde.Bu ay sonu tüp bebek içn tedaviye başlıyoruzbakalım Haziran'da artık her şey şekillenmiş olacak inşallahhh :)
Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Cnm yazini simdi okudum sok oldum ve inanilmaz derecede uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum suan ne desem ki ...ama genede umudun var evladina gene kavusursun bu sefer sonuna kadar devam eder gbeligin..yok senin elinde olacak veya olmayacak diye bisey yok sen elinden geleni yapmisindir muhakak ve halada yapiyorsun kader demek lazim zor durum ama inslh bi dahaki sefere bebegin seninle olacak.Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
Bende katılmak istiyorum dua listesine. Benide eklermisiniz.ŞUAN 22 KİŞİ OLDUK KIZLAR BEKLIYCM KATILMAK ISTEYEN OLUR DIYE. KATILMAK ISTYENLERI EKLEDIM
Allah sabır versin canım dayanmak çok zor. Bize şer gibi görünen bunda da bir hayır vardır.Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
canım ya cok uzuldum ınankı ne dıyeyım kı bılemıyorum nasıp deqılmıs ınsallah bır dahakıne guzel saglıklı hamılelıklerın bebıslerın sana sıkı sıkı tutunur annelerını bırakmazlarÜzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Ne diyosunn...Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Hayırlı olsun tedavin insallah guzel haberlerini alırız canim.. Hangi merkeze karar verdiniz?Bu ay sonu tüp bebek içn tedaviye başlıyoruzbakalım Haziran'da artık her şey şekillenmiş olacak inşallahhh :)
Cnm üzme kendini diğer seferde olur inş. Hakkımızda hayırlısı olur inş.Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Kuzum kac gundur basimdaki telasdan giremiyodum dun girmistim bi ama bugun bunu gormemistim.nasil sok oldum nasil uzgunum anlatamam.aglicam valla babama uzuldugumden cok yandi icim.allah buyuk ama bitanem be diyim bilmiorumki sadece uzgunum iste....Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Hayalim canımm sen umudu gösterdin belki bir mucize olur yeniden yükselir değerin inşaallah. .çok Üzgünüm rabbim acını dindirsin. .Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?