Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar esimin suanki fsh 10.8 ignelerle düstü sizce nasil normalmi 12.4 e kadar olani normal diye biliyorum fakat hoca bizden daha fish testi istemedi 3 ay bitti 4 aya girdiikk sizce nasil yardim edin

canım nerde yapıyolar kök hucreyı

Canım ben de okudum bu haberi. Fransada Spermatogenez üzerine özelleşmiş bir firmada çalışan bilim adamları yapıyorlarmış. Makalesine henüz ulaşamadım. Ama olay kısaca aşağıda resimde görüldüğü gibi. Ama ne zaman başlarlar ne kadar sürer ne zaman nihayete erer henüz bir bilgi bulamadım bu konuda. Dedikleri bu tekniği ergenlik öncesinde inmemiş testis ya da kanser tedavisi ya da anemi gibi hastalıklara maruz kalmış kişilerde, ya da germ hücresi olan ancak olgunlaşma sürecinini tamamlayamamış kişilerde kullanmak üzerine geliştiriyorlarmış.

Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..

Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..

Canim kiyamam sana.cok uzuldum.2.tedavide geldi basima bunlar.cok iyi anliyorum seni.
Ama doktorunla gorustunmu. Ne diyor.sakin gorusmeden ilaclarini birakma canim.insallah kuzucugun birakmaz seni.

canımm benim çok üzüldümm mesajını gördüm .
ya ne güzel bizi merakta bıraktı ilk testte sonra değer ne güzel yükselmişti..
gerçektende çabalamış miniğin ama nasip değilmiş cnm en azından geride umudun varr..Rabbim en iyisini bilir tekrardan nasip olur inşallahh ki inanıyorum olucakk..

kuzummm cok uzgunum ogrendigimden beri. kiyamamm yaaa... Ama olacak insallahh bitanemm Rabbim buyukkk.. senin kalbin cok temiz Nasip edecek Allahh.

Bu ay sonu tüp bebek içn tedaviye başlıyoruz bakalım Haziran'da artık her şey şekillenmiş olacak inşallahhh :)
Canim varikosel ameliyatindan sonra test yaptirdinizmi.fsh ne halde.
Hayirli olsun insallah tedavin.bebegine kavus insallah.nerde basliyor tedavi bu arada.

Canim cok üzüldüm nedesem allahım sabır versin.guc versin sana için nasıl yaniyordur. Allahtan sabır ıste canim.allaha Sığın. Herşeyin hayırlısı vardır bir hikmet bunda da kendini suçlama sakin.demek ki zamanı gelmemiş tatlım.eger tutunacak olsaydı sen ne yaparsan yap dusmezdi.allah yardımcınız olsun

Cnm yazini simdi okudum sok oldum ve inanilmaz derecede uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum suan ne desem ki ...ama genede umudun var evladina gene kavusursun bu sefer sonuna kadar devam eder gbeligin..yok senin elinde olacak veya olmayacak diye bisey yok sen elinden geleni yapmisindir muhakak ve halada yapiyorsun kader demek lazim zor durum ama inslh bi dahaki sefere bebegin seninle olacak.

ŞUAN 22 KİŞİ OLDUK KIZLAR BEKLIYCM KATILMAK ISTEYEN OLUR DIYE. KATILMAK ISTYENLERI EKLEDIM
Bende katılmak istiyorum dua listesine. Benide eklermisiniz.

Allah sabır versin canım dayanmak çok zor. Bize şer gibi görünen bunda da bir hayır vardır.

canım ya cok uzuldum ınankı ne dıyeyım kı bılemıyorum nasıp deqılmıs ınsallah bır dahakıne guzel saglıklı hamılelıklerın bebıslerın sana sıkı sıkı tutunur annelerını bırakmazlar

Ne diyosunn... mesajini okurken cız etti icim ne kadar da sevindirmistin hepimizi.. Hayırlısı buymus deyip dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden.. Rabbim kolaylik versin canim cok uzgunum

Cnm üzme kendini diğer seferde olur inş. Hakkımızda hayırlısı olur inş.

Kuzum kac gundur basimdaki telasdan giremiyodum dun girmistim bi ama bugun bunu gormemistim.nasil sok oldum nasil uzgunum anlatamam.aglicam valla babama uzuldugumden cok yandi icim.allah buyuk ama bitanem be diyim bilmiorumki sadece uzgunum iste....

Hayalim canımm sen umudu gösterdin belki bir mucize olur yeniden yükselir değerin inşaallah. .çok Üzgünüm rabbim acını dindirsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…