- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canım ya cok üzüldüm. Ama benimde ilk denememde öyle oldu. Ama ara vermeden hemen tekrar yaptim. Cok şükür hamileyim. İnşallah seninde öyle olur.Üzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
Canim sizin sorunda azosperm miCanım ya cok üzüldüm. Ama benimde ilk denememde öyle oldu. Ama ara vermeden hemen tekrar yaptim. Cok şükür hamileyim. İnşallah seninde öyle olur.
Evet başlıyalım canım ben ve diğer çalışanlar için akşamdan dua paylaşimi yapsak haberimiz olsa güzel olur. Rabbim dualarımızı 3 ayların yüzü suyu hürmetine kabul eylesin insaaallahKIZLAR 29 KISI OLDUK SUANDA DUA LISTESINDE.. CUMA GUNU BASLAYALIM DIYORUM
Evet canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu gecensene. Cok şükür bulundu. Sorunu inmemiş testis.Canim sizin sorunda azosperm mi
Canim listeyi hazirlayip size yolliycmz ztn hangi arkadasa hangi tarihtr okunckssa yazicam. Siz ordan takip edersnz sirasi geleni yazarim o gun burdan. Siz okuduklrnizi bana yazarsnz not.alicam cunku karismasin diye. RABBIM KABUL EDER INSALLAHHEvet başlıyalım canım ben ve diğer çalışanlar için akşamdan dua paylaşimi yapsak haberimiz olsa güzel olur. Rabbim dualarımızı 3 ayların yüzü suyu hürmetine kabul eylesin insaaallah
Canimm masallahhhh Rabbim evladnizi bagislasin.. darisi bizlere olsun.Evet canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu gecensene. Cok şükür bulundu. Sorunu inmemiş testis.
inmemiş testis sorunu olanların çoğunda bulunuyor sanırım. Allah devamında da yardımcınız olsun. Bizim ne olduğu belli değil Fsh yüksek sadece, Murad bey bakalım ne diyecek..Evet canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu gecensene. Cok şükür bulundu. Sorunu inmemiş testis.
Bu duada bulunmayı canı gönülden çok isterdim ama cekemicem için üzgünüm :-( toplu yapılan duayı seviyorumEvet başlıyalım canım ben ve diğer çalışanlar için akşamdan dua paylaşimi yapsak haberimiz olsa güzel olur. Rabbim dualarımızı 3 ayların yüzü suyu hürmetine kabul eylesin insaaallah
Toplu yapilan dua derken canimBu duada bulunmayı canı gönülden çok isterdim ama cekemicem için üzgünüm :-( toplu yapılan duayı seviyorum
Herkes okuyo onu demek istedimToplu yapilan dua derken canim
Canim hep giremiyorum bn benim siram geldiginde rica etsem ozelden atarmisin cunku orayi hep takip ediyorumdaCanim listeyi hazirlayip size yolliycmz ztn hangi arkadasa hangi tarihtr okunckssa yazicam. Siz ordan takip edersnz sirasi geleni yazarim o gun burdan. Siz okuduklrnizi bana yazarsnz not.alicam cunku karismasin diye. RABBIM KABUL EDER INSALLAHH
Ben mi yanlış anladım gece gece bilemedim şimdik neysemToplu yapilan dua derken canim
Canim biz maalesef sonuc alamadik. Birde celalettin hocaya gidelim diye konusuyoruz ama henuz karar veremedik. Eger bir sonuc alirsan lutfen banada yaz.canm bızde sertolı cellız 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız bunun tedavısı yokmukı
Canimm yanlis anlamadin degil mi listeye gore sirasi gelene hepimiz 7bin sayida okuncak duayi okuycak ben 7bini kisi sayimiza gore bolucem hergun birine herkes payina dusen kadar okuyck tamamliycaz. Zaten ben listeyi aticam hepinize ok canimCanim hep giremiyorum bn benim siram geldiginde rica etsem ozelden atarmisin cunku orayi hep takip ediyorumda
Biz hergun biri icin okuycaz canim bi nevi toplu dua :)Ben mi yanlış anladım gece gece bilemedim şimdik neysem
Hmm anladım jeton koşeli geç duşuyoBiz hergun biri icin okuycaz canim bi nevi toplu dua :)
Canim bizimde problemimiz ayni once emre beye gitmistik microtese oldu esim onda 2. Kez ve bize yapacak bisey yok dedi. Oyle konustu diye cok kizmistim bende sonra kaan hocaya gittik 2 yila yakin araliksiz igne kullandi esim yaninda benim yedirip icirdiklerimde cabadi. 2 ay once tekrar micro tese oldu esim 3. Kez ama maalesef hic degisiklik yoktu. Pataloji raporunda yine certoly cell only cikti. Moralini bozmak istemem ama galiba bizim durumumuzda olanlarda yapacak bisey yok gibi gorunuyor. Bizde bir de celalettin hocaya hitsek mi diye dusunuyoruz insan bir umit diyor ama iste bakalim hakkimizda hayirlisi olsunSu anda bi tedavi olmuyoruz cnm emre bey sagolsun esime yapicak bisey yok dedigi icin esim tedaviye sicak bakmiyo yapsakta bosaymis gibi ama ben yinede sansimizi denemek istiyorum ama bu sefer cok iyi dusunmek lazm diye dusunuyorum
Canım çok üzüldüm ama Herşeyde bir hayır aramak lazım Allah'ım en iyisini bilir spermleriniz var yine denersiniz inşallah kısa zamanda kavuşursun özlemineBir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?