- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
o kadar üzüldüm ki anlatamam bu ay sobu başlayacak olan tedavime umut olmustun adeta..nundada vardır bir hayır asla üzülme canım Rabbim yardimicimiz olur inşallahÜzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
valla süper bi haber ama ınsallah gerceklesir cnm yaaCanım ben de okudum bu haberi. Fransada Spermatogenez üzerine özelleşmiş bir firmada çalışan bilim adamları yapıyorlarmış. Makalesine henüz ulaşamadım. Ama olay kısaca aşağıda resimde görüldüğü gibi. Ama ne zaman başlarlar ne kadar sürer ne zaman nihayete erer henüz bir bilgi bulamadım bu konuda. Dedikleri bu tekniği ergenlik öncesinde inmemiş testis ya da kanser tedavisi ya da anemi gibi hastalıklara maruz kalmış kişilerde, ya da germ hücresi olan ancak olgunlaşma sürecinini tamamlayamamış kişilerde kullanmak üzerine geliştiriyorlarmış.
Eki Görüntüle 1523864
aaaaaaaaaa canımmm benım cok uzuldummm yaaaÜzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
cnm bızımde ınmemıs testıs ındırme ıslemını kac yasında oldu esın ve kım yaptı ındırme ve mıcrotesenızı acabaEvet canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu gecensene. Cok şükür bulundu. Sorunu inmemiş testis.
bızdede ınmemıs testıs ama doktor %20 sans verıo ındırme ıslemı cocukken yapılanda bulunuyo daha cok sanırıminmemiş testis sorunu olanların çoğunda bulunuyor sanırım. Allah devamında da yardımcınız olsun. Bizim ne olduğu belli değil Fsh yüksek sadece, Murad bey bakalım ne diyecek..
Canim cok gecmis olsun hepimiz cok uzulduk vardir rabbimin bi bildigi sonucta elinizde saglikli spermler var tekrar denersin üzülmeÜzgünüm.. Bebeğimi kaybediyorum.. Bugün sabah test yapmıştık daha sonucunu beklemeden hamilelik takvimi eklemiştim korka korka.. Meğer nasip olmayacakmış yavrum.. Değerim 53 e düşmüş.. Yani düşüyor bebeğim... Tutamadım kaydı gitti elimden yavrum çok üzgünüm..
tamam canım yazarım bugun hormon sonuclarını almaya gıdecez hastaneye doktorada maıl atacz sonucları Rabbım cumlemızın yardımcısı olsunCanim biz maalesef sonuc alamadik. Birde celalettin hocaya gidelim diye konusuyoruz ama henuz karar veremedik. Eger bir sonuc alirsan lutfen banada yaz.
amın cnm ... olur mu oyle sey bız aynı sorunu yasayan kader arkadaslarıyız ınsallah rabbım yenıden nasıp eder cnm kısmet deqılmıs ne dıyem kı zor allah sabır versın bızımde ınmemıs testıs ama amelıyat cok gec yapıldı hakkımızda hayırlısı artık cnmmerhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.
rabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavdamerhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.
Tmm canim dogru anlamisim saol kuzuCanimm yanlis anlamadin degil mi listeye gore sirasi gelene hepimiz 7bin sayida okuncak duayi okuycak ben 7bini kisi sayimiza gore bolucem hergun birine herkes payina dusen kadar okuyck tamamliycaz. Zaten ben listeyi aticam hepinize ok canim
Canimm cok uzuldum gozumden yaslar akti... seni cok iyi anliyorum... kısmet... Rabbim herseyin en hayırlısını en hayirli zamanda nasip eder... En azindan bu asamalara gelebilmek bile cok guzel... herseye ragmen umudun var... umudumuz var...Bir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
Canimm cok uzuldum gozumden yaslar akti... seni cok iyi anliyorum... kısmet... Rabbim herseyin en hayırlısını en hayirli zamanda nasip eder... En azindan bu asamalara gelebilmek bile cok guzel... herseye ragmen umudun var... umudumuz var...
merhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.
Hayalim ne oldu test tekrarladın mı birdaha. .kanaman başladımıİkinizide çok iyi anlıyorum.. İkiniz içinde içim yanıyor.. Ama ne gelir elden kızlar Rabbim böyle istedi.. Neyapalım.. İsyan mı edeceğiz.. Allah korusun bizi isyandan inşallah.. Nasip etmesin bize öyle şeyler.. Vardır bir bildiği kurban olduğum Rabbimin.. Bizim için hazırladığı bir kader var.. Dayanacağız.. Hepsine göğüs germek zorundayız.. Yiinede şükürler olsun ki bu günlere bu aşamalara getirdi bizi.. Darısı tüm arkadaşlarımın başına güzel sonuçlarla inşallah.. Aallahım hepimizin acısını hafifletsin inşallah..
Hayalim ne oldu test tekrarladın mı birdaha. .kanaman başladımı
Kanama yoksa hala ümit var demektir canımm inşaallah sana büyük bir süpriz yapar kuzucuğun. .Tekrarlamadım canım.. Haftaya tekrarlayacağım.. Kanamada başlamadı henüz..
Kanama yoksa hala ümit var demektir canımm inşaallah sana büyük bir süpriz yapar kuzucuğun. .
Canım artık sağlıklı bir gebelik olmayacaktır.. Dış gebelik gibi bir durum olabilir ki hiç istemem Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.. Değeri düşüpte artan hiç duymadım.. Aksi bir durum olduğu çok belli.. Kimyasal gebelikle teselli oluyorum ben şuan.. Allah korusun ilerde kaybetmekten yada kürtaj olmadan çok daha iyi bir durum bu..
merhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.
amin arkadaşım saolasın Rabbim hepimize yardım etsin yaşadıklarımızı her asaması ayrı zorAllahmm boll sabirlar versin guc versin insallah hayalime dedigim gibi arkdasm pes etmek yok Allah var neler var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?