Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o kadar üzüldüm ki anlatamam bu ay sobu başlayacak olan tedavime umut olmustun adeta..nundada vardır bir hayır asla üzülme canım Rabbim yardimicimiz olur inşallah

valla süper bi haber ama ınsallah gerceklesir cnm yaa

aaaaaaaaaa canımmm benım cok uzuldummm yaaa

inmemiş testis sorunu olanların çoğunda bulunuyor sanırım. Allah devamında da yardımcınız olsun. Bizim ne olduğu belli değil Fsh yüksek sadece, Murad bey bakalım ne diyecek..
bızdede ınmemıs testıs ama doktor %20 sans verıo ındırme ıslemı cocukken yapılanda bulunuyo daha cok sanırım

Canim cok gecmis olsun hepimiz cok uzulduk vardir rabbimin bi bildigi sonucta elinizde saglikli spermler var tekrar denersin üzülme

Canim biz maalesef sonuc alamadik. Birde celalettin hocaya gidelim diye konusuyoruz ama henuz karar veremedik. Eger bir sonuc alirsan lutfen banada yaz.
tamam canım yazarım bugun hormon sonuclarını almaya gıdecez hastaneye doktorada maıl atacz sonucları Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

merhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.

amın cnm ... olur mu oyle sey bız aynı sorunu yasayan kader arkadaslarıyız ınsallah rabbım yenıden nasıp eder cnm kısmet deqılmıs ne dıyem kı zor allah sabır versın bızımde ınmemıs testıs ama amelıyat cok gec yapıldı hakkımızda hayırlısı artık cnm

rabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavda

Canimm yanlis anlamadin degil mi listeye gore sirasi gelene hepimiz 7bin sayida okuncak duayi okuycak ben 7bini kisi sayimiza gore bolucem hergun birine herkes payina dusen kadar okuyck tamamliycaz. Zaten ben listeyi aticam hepinize ok canim
Tmm canim dogru anlamisim saol kuzu

Canimm cok uzuldum gozumden yaslar akti... seni cok iyi anliyorum... kısmet... Rabbim herseyin en hayırlısını en hayirli zamanda nasip eder... En azindan bu asamalara gelebilmek bile cok guzel... herseye ragmen umudun var... umudumuz var...

İkinizide çok iyi anlıyorum.. İkiniz içinde içim yanıyor.. Ama ne gelir elden kızlar Rabbim böyle istedi.. Neyapalım.. İsyan mı edeceğiz.. Allah korusun bizi isyandan inşallah.. Nasip etmesin bize öyle şeyler.. Vardır bir bildiği kurban olduğum Rabbimin.. Bizim için hazırladığı bir kader var.. Dayanacağız.. Hepsine göğüs germek zorundayız.. Yiinede şükürler olsun ki bu günlere bu aşamalara getirdi bizi.. Darısı tüm arkadaşlarımın başına güzel sonuçlarla inşallah.. Aallahım hepimizin acısını hafifletsin inşallah..

Hayalim ne oldu test tekrarladın mı birdaha. .kanaman başladımı

Kanama yoksa hala ümit var demektir canımm inşaallah sana büyük bir süpriz yapar kuzucuğun. .

Canım artık sağlıklı bir gebelik olmayacaktır.. Dış gebelik gibi bir durum olabilir ki hiç istemem Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.. Değeri düşüpte artan hiç duymadım.. Aksi bir durum olduğu çok belli.. Kimyasal gebelikle teselli oluyorum ben şuan.. Allah korusun ilerde kaybetmekten yada kürtaj olmadan çok daha iyi bir durum bu..

canm sok oldum gorunce cok uzgunmm gerckten ama bisuru bebisin seni bekliyor insallah onlarla nasip olur canm evt uzulcen ama sen cok guclusun topatlanip devam edicen etmek zorundayis Allahmm sana sabirlar guc kuvvet ve v3 bolca umit versin insallahh anne olcaz pes etmek yokk

Allahmm boll sabirlar versin guc versin insallah hayalime dedigim gibi arkdasm pes etmek yok Allah var neler var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…