rabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavdamerhaba bilenler bilir daha önce yazmıştım buraya. Eşim azospermi sorunu inmemiş testis ameliyatının çocukken yapılmış olması. İğne ilaç kullanmadan ilk yapılan mikrotese de hücre bulundu bir heves tup bebeğe başladık.O kadar heyecanlı ve hevesliydikki. Genel de olumsuz düşünmeye meyilli bir insanımdır ama buna okadar inanmıştım ki.Hep hayaller kurduk, eşim eve gelince sürekli bi beni bi bebişim diye karnımı operdi ben baba olacam derdi. Kendimizi bukadar hazırlamayalım diyordum ama insan kapılıyor işte. Testi dün yaptırdık olmadı maalesef. İnançlı insanlarız yaşayanlara hep üzülme bir daha denersin diyordum ama başa gelince zormuş. Şuan ne dondurulmuş spermimiz ne de embriyomuz var. Tekrar başa sardı herşey. O kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sadece istemsiz akan gözyaşarım var elimde. Sonuca bile uzun süre inanamadım oysa ben elimi karnıma koyup hergün konuşuyordum onunla felak nas okuyordum üzerine. Gücü ne kadar yetti meleğimin ne zaman beni bırakıp gitti bilmiyorum. Garip ama insan henüz organizma aşamasındaki bir oluşuma öylesine bağlanıyor ki.Zor bi imtihan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin. Buarada bu mesajımı okuyup üzdüklerimden özür dilerim, hakkınızı helal edin.
Guzel sonuclar alırsınız insallah canim dua edicem sizin icin.. Ne zaman cikacak sonucunuz bizi de haberdar et lutfen..Iyi akşamlar arkadaşlar eşim yarın test vericek dua edermisin aşağıdaki duaları 1 kez okurmusunuz tşk ederim şimdiden Rabbim bin katını size versin inş. 1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." ="Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr
2.;"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" ="Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura,
3.;"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" ="O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr,
Okudum cnm Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah yar ve yardımcınız olsunIyi akşamlar arkadaşlar eşim yarın test vericek dua edermisin aşağıdaki duaları 1 kez okurmusunuz tşk ederim şimdiden Rabbim bin katını size versin inş. 1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." ="Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr
2.;"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" ="Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura,
3.;"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" ="O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr,
Kızlar iyi akşamlar ben bu gün kuzenlerim kardeşlerim le toplanmıştık bazısı hamile bazısı bebek kucağında ben yanlızdım allahım birvan önce bebek ver ağlıyorum
seni çok iyi anlıyorum üzülme nolur Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bol dua edelim
Kızlar iyi akşamlar ben bu gün kuzenlerim kardeşlerim le toplanmıştık bazısı hamile bazısı bebek kucağında ben yanlızdım allahım birvan önce bebek ver ağlıyorum
seni çok iyi anlıyorum üzülme nolur Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bol dua edelim
Amintamam canım yazarım bugun hormon sonuclarını almaya gıdecez hastaneye doktorada maıl atacz sonucları Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
Merhaba arife. Bizede bir umut olursun insallah. Kac yasinda esin testis ameliyat oldu? Tup bebege basvurdunuzmu?Evet canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu gecensene. Cok şükür bulundu. Sorunu inmemiş testis.
Feraheymen arkadasim ne duasi okunuyo?bana bilgi verebilirmisin?KIZLAR 28 KISI OLDUK DUA LISTESINE KATILAN YOKSA DUZENLIYCEM VE ALLAHIN IZNIYLE BASLIYCAZ CUMA GUNU.
Hz. Zekeriyanin duasi ni.okuycaz. hergun bi arkadasimz icin toplamda 7bin adet.Feraheymen arkadasim ne duasi okunuyo?bana bilgi verebilirmisin?
Canım duayı paylaşırmısınKIZLAR 28 KISI OLDUK DUA LISTESINE KATILAN YOKSA DUZENLIYCEM VE ALLAHIN IZNIYLE BASLIYCAZ CUMA GUNU.
Akşama çıkar canım haber ederim tabi Allah razı olsunrabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavda
Guzel sonuclar alırsınız insallah canim dua edicem sizin icin.. Ne zaman cikacak sonucunuz bizi de haberdar et lutfen..
Allah razı olsun canmmOkudum cnm Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah yar ve yardımcınız olsun
Allahim bizlere dayanma gucu versin insallah. Hepimiz ayni durumdayiz oysaki benim durumumda kimse yok diye dusunurdum...insallah bir gun...Bebek denince burnumun direği sızlıyor bebek denince kokusu burnumun dibinde koklayamıyorum hayal ediyorum dokunamıyorum çok başka bir keder bu anlatılmazbir acı çok zor durumdayım allahım yardım et
canim zaten seni listeye eklemistim ben listeyi tamamlayinca listedki isimlere mesaj aticam.kisa dua zaten.Canım duayı paylaşırmısın
canim listedeki isimler okuycak sende katilcaksan ve duzenli okuyabilceksen senide ekliyim listeyeKactane okumamiz lazim kisi basina? Ve duayi bize yazarmisîn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?