Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar iyi akşamlar ben bu gün kuzenlerim kardeşlerim le toplanmıştık bazısı hamile bazısı bebek kucağında ben yanlızdım allahım birvan önce bebek ver ağlıyorum üzgünüm

Iyi akşamlar arkadaşlar eşim yarın test vericek dua edermisin aşağıdaki duaları 1 kez okurmusunuz tşk ederim şimdiden Rabbim bin katını size versin inş. 1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." ="Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr

2.;"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" ="Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura,

3.;"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" ="O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr,

rabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavda
Guzel sonuclar alırsınız insallah canim dua edicem sizin icin.. Ne zaman cikacak sonucunuz bizi de haberdar et lutfen..

Okudum cnm Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah yar ve yardımcınız olsun

KIZLAR 28 KISI OLDUK DUA LISTESINE KATILAN YOKSA DUZENLIYCEM VE ALLAHIN IZNIYLE BASLIYCAZ CUMA GUNU.

Bebek denince burnumun direği sızlıyor bebek denince kokusu burnumun dibinde koklayamıyorum hayal ediyorum dokunamıyorum çok başka bir keder bu anlatılmazbir acı çok zor durumdayım allahım yardım et

rabbim yardımcınız olsun esinin de senin de.. Dayanma gücü ve sabir versin hepimize bu zorlu sinavda

Guzel sonuclar alırsınız insallah canim dua edicem sizin icin.. Ne zaman cikacak sonucunuz bizi de haberdar et lutfen..
Akşama çıkar canım haber ederim tabi Allah razı olsun

Bebek denince burnumun direği sızlıyor bebek denince kokusu burnumun dibinde koklayamıyorum hayal ediyorum dokunamıyorum çok başka bir keder bu anlatılmazbir acı çok zor durumdayım allahım yardım et
Allahim bizlere dayanma gucu versin insallah. Hepimiz ayni durumdayiz oysaki benim durumumda kimse yok diye dusunurdum...insallah bir gun...

Merhaba kizlar uzun bi zamandir yoktum netim bitmisti giremedim esim annemin yanina getirdi beeni biraz havam degisti cok sukur ki. Gen testi sonucunu hala bekliyoruz 16sinda 1ay olacak daha cikmadimeraktan ve dusunmekten olecem hayalim77 cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…