6.ayimizda cikti canimGözün aydın cnm kaçıncı ayda gözüktü cnm
Canim sorununuz neydi tekrar ogrenebilirmiyim?6.ayimizda cikti canim
çok fazla lökosit var ve volüm az,daha önceki sonuçlarınız nasıldı?
Canim hayirli olsun allah sag salim kucagina aldirir insallah ya benim esimdede hipogonadizm cikti 6 aydir tedavi oluyo bu ay hem sperm testi yaptiracak hem hormon prengluy ve menagon vuruluyo sizde ilerleme nasil oldu bide seconder demissin o neMerhaba arkadaşlar benimde eşimde seconder hipogonadizm vardı.1,5 senedir ovitrelle ve menogon iğnelerini kullanıyordu. şubat ayında ilk sperm çıkışı mil. de 85 binle oldu.Geçen hafta verdiği testte mil. 1 mil çıktı.Bugün ise Allah'ın bir mucizesi hamile olduğumu öğrendim 2 gün geçmişti reglimin üstünden, kan testi yaptırdım 82 çıktı hcg hala rüyadayım sanki... :)
Canım üç kere dört gün perhiz yaptirin kaan hocaya muane olana kadar beklemeyin herseyiniz hazır olsun ki bakar tedaviye başlar boşuna zaman gitmez kaan hoca iğne yazar zaten tedavisiz tese olmayın kesinlikle ve genetik testi ihmal etmeyin devlet doktorları mi çok dinlemeyi siz allah kolaylik versin canımRica ederim cnm ne kusuru
Saol cnm Allah razı olsun... yol gösterdiniz ben yıllarca kadın infertilitesiyle uğraşınca bu konularda pek bilgim yoktu sağolun... inş bundan sonrakiler güzel çıkar bide sanırım 2 günlükmuş sperm birde hormonlar bakmadan devlette ki dr senin vücudun üretiyo demiş sadece tahlile bakarak haliyle moraller yerle bir oldu..
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucaklari hayirlisiyla dolar inş ..
Buğun bizede cvp gelcektı daha gelmediya canlar bızım bu aykı hormon sonucları cıktı ama kaan aydostanda cvp gelmedı daha
Canim dualari okudunmuya canlar bızım bu aykı hormon sonucları cıktı ama kaan aydostanda cvp gelmedı daha
okudum canımCanim dualari okudunmu
Yok başlıcaz cvp gelirse tedaviyebızde gelmdı sız tedavıdesınız demı kaan hocada
Canim kimlerin duasini okudun. ??Bana ozelden yazmamissn okudugunu. Okudugun zaman ozelden yazarsan sevinirim cunku burdan takip edemiyorum.okuyan herkesi not aliyorum tek tek.okudum canım
kartopu merhaba nasıl çıktı hormon sonuçlarınız? ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?ya canlar bızım bu aykı hormon sonucları cıktı ama kaan aydostanda cvp gelmedı daha
canım ALT25 AST20 GGT16 FSH1.06 TOTAL TESTOSTERON 933.5 Bunlar cıktı sonuc bız ılac olarak chorioman5000 ve klomen kullanıyoruz nasılkı sonuc ıymı kötmu bılemdık doktorta cvp yazmadı dahakartopu merhaba nasıl çıktı hormon sonuçlarınız? ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?
canım ALT25 AST20 GGT16 FSH1.06 TOTAL TESTOSTERON 933.5 Bunlar cıktı sonuc bız ılac olarak chorioman5000 ve klomen kullanıyoruz nasılkı sonuc ıymı kötmu bılemdık doktorta cvp yazmadı daha
canım bızde bırde sertolı cell only var ılaclar ıse yararmıyki suan 3.ayın ıcındeyız fısh testını nezaman ıstıyo bılgn varmı sızın tedavıniz devam edıyomu canımBence cok iyi cikmiis caniimmm tedaviyi devam ettircekdir büyük ihtimal bizede öyle yapmusdi testosteron yüksek sanirimmm onuda dengelemek icin bisey söyler hayirlisi olsun insallah
Sonuç iyi canım bizde aynı ilacı kullanmıştık hiç bir işe yaramadı ama sizin ki baya guzel hayırlısıcanım ALT25 AST20 GGT16 FSH1.06 TOTAL TESTOSTERON 933.5 Bunlar cıktı sonuc bız ılac olarak chorioman5000 ve klomen kullanıyoruz nasılkı sonuc ıymı kötmu bılemdık doktorta cvp yazmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?