HASTAYIm kzi yatıyorumNapiyon guzin apla
Çok uzun sürdü bi hafta yi geçmeden yazardı başka işleri var heralde :)Yok başlıcaz cvp gelirse tedaviye
Geçmiş olsun neyin varHASTAYIm kzi yatıyorum
Cvp buğun gelcekti gelmesse ole yazıyım Kaan hocayaÇok uzun sürdü bi hafta yi geçmeden yazardı başka işleri var heralde :)
Sekreterinde ararımÇok uzun sürdü bi hafta yi geçmeden yazardı başka işleri var heralde :)
Sekreterinde ararım[/QUOT ara sor üç günde bile yazdı oldu bi haftadan fazla hiç beklemedim ben kaç yıldır
Çok beklenti seni ilginçCvp buğun gelcekti gelmesse ole yazıyım Kaan hocaya
Geçmiş olsun neyin var
canım hc umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede hc bısey cıkmayınca bundada aynı olur dıye Rabbım hepımızın kucagnı hayırlısıyla doldursun bu gbı durumlarda tese olunca cıkma durumları nedırkı bılgnz varmıSonuç iyi canım bizde aynı ilacı kullanmıştık hiç bir işe yaramadı ama sizin ki baya guzel hayırlısı
Bu yaz gunuGrip oldum
gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versınHASTAYIm kzi yatıyorum
Cvp gelmedi diye stresdyım sende iyice tuz biber ekliyonÇok beklenti seni ilginç
canım bızde bırde sertolı cell only var ılaclar ıse yararmıyki suan 3.ayın ıcındeyız fısh testını nezaman ıstıyo bılgn varmı sızın tedavıniz devam edıyomu canım
Biz ersel beyden aliyoruz ilaçları hic duymadim canimkızlar bir sorum olacak size,Celalettin Hoca Oğuzhan Bey'e yönlendirmiş eşimi. Eczacı Oğuzhan dan ilaç yada bitkisel vitaminler alan oldu mu aranızada?
Bilgisi olan var ise ilaçların adlarını yazabilir mi?
Teşekkürler,
saol canım ya allahrazı olsun morel oldu Rabbım hepımızın yardımcsı olsun hepımızın kucaklarını hayırlısyla doldursun insallah.Canimmm bence yariyor yaramasa fsh fln degismezdi tedaviye cevap veriyor esin bence biz 4.ayimiza girdik gelcek ay fish testini yapicaz insallah bu ay da devam 4.6 fosh testini yapicaz insallah kaan hoca idtedi sonunda hayirlisi
Oğuzhan bey eczacı canım bitkisel sattığını duymadım. Pregynl iğnelerin zor bulunduğunu belirtip o eczaneye yönlendiriyor hoca. Bitkisel için mi yönlendirmiş?kızlar bir sorum olacak size,Celalettin Hoca Oğuzhan Bey'e yönlendirmiş eşimi. Eczacı Oğuzhan dan ilaç yada bitkisel vitaminler alan oldu mu aranızada?
Bilgisi olan var ise ilaçların adlarını yazabilir mi?
Teşekkürler,
Oğuzhan bey eczacı canım bitkisel sattığını duymadım. Pregynl iğnelerin zor bulunduğunu belirtip o eczaneye yönlendiriyor hoca. Bitkisel için mi yönlendirmiş?
kartopu arkadaşım özel msjın neden kapalı :) neyse canım biz tedaviye yeni başladık henüz 1 ay olmadı. alt , ast değerlerini ilaçların karaciğere zararını ölçmek için istiyor zaten .Onun dışında fsh da düşmüş epey, ilaca başlamadan önce kaçtı? bizde chorioman5000 i kullanıyoruz hafta da 3 gün. ama klomen vermedi bize. yanına beta caroten vitamin verdi. cevap gelince bizleri de bilgilendir canım.canım ALT25 AST20 GGT16 FSH1.06 TOTAL TESTOSTERON 933.5 Bunlar cıktı sonuc bız ılac olarak chorioman5000 ve klomen kullanıyoruz nasılkı sonuc ıymı kötmu bılemdık doktorta cvp yazmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?