Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sonuç iyi canım bizde aynı ilacı kullanmıştık hiç bir işe yaramadı ama sizin ki baya guzel hayırlısı
canım hc umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede hc bısey cıkmayınca bundada aynı olur dıye Rabbım hepımızın kucagnı hayırlısıyla doldursun bu gbı durumlarda tese olunca cıkma durumları nedırkı bılgnz varmı

kızlar bir sorum olacak size,Celalettin Hoca Oğuzhan Bey'e yönlendirmiş eşimi. Eczacı Oğuzhan dan ilaç yada bitkisel vitaminler alan oldu mu aranızada?
Bilgisi olan var ise ilaçların adlarını yazabilir mi?
Teşekkürler,

canım bızde bırde sertolı cell only var ılaclar ıse yararmıyki suan 3.ayın ıcındeyız fısh testını nezaman ıstıyo bılgn varmı sızın tedavıniz devam edıyomu canım

Canimmm bence yariyor yaramasa fsh fln degismezdi tedaviye cevap veriyor esin bence biz 4.ayimiza girdik gelcek ay fish testini yapicaz insallah bu ay da devam 4.6 fosh testini yapicaz insallah kaan hoca idtedi sonunda hayirlisi

Biz ersel beyden aliyoruz ilaçları hic duymadim canim

Canimmm bence yariyor yaramasa fsh fln degismezdi tedaviye cevap veriyor esin bence biz 4.ayimiza girdik gelcek ay fish testini yapicaz insallah bu ay da devam 4.6 fosh testini yapicaz insallah kaan hoca idtedi sonunda hayirlisi
saol canım ya allahrazı olsun morel oldu Rabbım hepımızın yardımcsı olsun hepımızın kucaklarını hayırlısyla doldursun insallah.

Oğuzhan bey eczacı canım bitkisel sattığını duymadım. Pregynl iğnelerin zor bulunduğunu belirtip o eczaneye yönlendiriyor hoca. Bitkisel için mi yönlendirmiş?

Oğuzhan bey eczacı canım bitkisel sattığını duymadım. Pregynl iğnelerin zor bulunduğunu belirtip o eczaneye yönlendiriyor hoca. Bitkisel için mi yönlendirmiş?

canım evet bizde pregnyl ni Oğuzhan Beyden alıyorduk.O buluyordu bize iğneleri.
Bu seferde Celalettin Hoca Oğuzhan Beye yönlendirmiş.
daha almadık. ilçamı,bitkisel birşey mi bilmiyoruz.
Bu yüzden içinizden biri aldıysa diye sormak istedim.
Eşimde lokosit çok olduğu için belki ilaç falandır.
ama vitamin ağırlıklıymış
Böyle işte.

Sevindim cnm bizde 3 ayda test yaptırdık birşey çıkmadı. Şuan 5. Aydayız 6 ayda test yapılacak inş. Bi sonuç alırız

canım ALT25 AST20 GGT16 FSH1.06 TOTAL TESTOSTERON 933.5 Bunlar cıktı sonuc bız ılac olarak chorioman5000 ve klomen kullanıyoruz nasılkı sonuc ıymı kötmu bılemdık doktorta cvp yazmadı daha
kartopu arkadaşım özel msjın neden kapalı :) neyse canım biz tedaviye yeni başladık henüz 1 ay olmadı. alt , ast değerlerini ilaçların karaciğere zararını ölçmek için istiyor zaten .Onun dışında fsh da düşmüş epey, ilaca başlamadan önce kaçtı? bizde chorioman5000 i kullanıyoruz hafta da 3 gün. ama klomen vermedi bize. yanına beta caroten vitamin verdi. cevap gelince bizleri de bilgilendir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…