Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benım özel konusmada bı sorun var bende anlamadım bızde bırde sertolı cell only var tedavıye baslamadn önce fsh 21 falandı bızde haftada 3kere kullanyoz ıgneyı bıze bırde klomen verdı sızde klomen vermemıs baska vermıs cvp gelırse yazarım canım

sertoli cell only ne oluyor canım? bize iğnenin yanında verdiği vitamin zaten. Buarada bahsetmiştim bizim tadavisiz ilk tesede hücre bulundu ama bize de aynı tedaviyi vermiş hoca anlamadım pek bunu ama belki de fsh dan dolayı aynı vermiştir. bizim fsh ta 20lerde cunku.

Canım kaan hoca testoreni düşürünce tese için konuşur yüzdesini söyler hormonlar iyi ama allah bilir çıkıp cikcanı sen iyi düşun allah büyük bizim yüzde beş şans oldu için yaptırmicaz ikinci tese yi

Canm bizmde ilk tesede kuyruksuz yani olgunlasmamis sperm bulundu tedavinin 4.ayindayiz bizde haftada 2 gün choriomon 5000 kullanyioruz ve günasiri klomen kullaniyoruz 2.ayda yanina ek klomen verdi fsh düsünce insallah sizinde iyi giderde olgunladmamis spermler olgunlasir

Cnm çok saol çok yardimcı oldun Allah razı olsun...
Bizimki sanırım 2 günlük perhizle vermiş.. söyledim bakalım yine yapacak .. dediğin gibi yapacağız.. tedavi umarım ise yarar

Kızlar ben herzaman nete giremiyorum. İnternetim yok. Ama aksamlari en gec 11 e kadar duayı bitirmiş oluyorum. Haber veremiyorum bilginiz olsun. Şifalı inşallah hepimize

canım sizin testesteronuz düşük bence bu kadar düşük testesteronda tesede bişey cıkmaz kanısındayım genelde başarısız gecen tese örneklerine bak hep ttestesteron düşüklüğü fsh 5lere gelsin

Canim sizin fsh kacdi tese oldugunuzda olmusdunuz demi ynlis hatrlamiyorm

canım arkadaşım bitanem gece gece seni merak ettiğim için girdim topiğe transfer döneminde bir yakınımı kaybettim ilgilenemedim çoook üzüldüm allah sabır versin ama senin anne olacağın zaman yakın hissediyorum sen bize yeniden umut oldun teyze yapacaksın bizi vardır rabbimin bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…