Ben okudum cnm gece msn attım sana görmedin galiba mesajimimlARKADAŞLAR SİZDEN RİCA EDIYORUM DUALARIMIZI OKUDUĞUMUZ ZAMAN BANA ÖZELDEN YAZAR MISINIZ. GERÇEKTEN. OKUMAYAN ARKADASLAR VAR HALA. NOT ALIYORUM TEK TEK.hasretim84 @Jerseygirl @vusl @ikra_571 @umudum41 @8sevgi8 Nil2041 @ilkbahar_ilkbahar kizlar HAYALIMMM77 ARKADASIMIZIN DUASINI OKUDUGUNUZU YAZMADINIZ.
canım benım özel konusmada bı sorun var bende anlamadım bızde bırde sertolı cell only var tedavıye baslamadn önce fsh 21 falandı bızde haftada 3kere kullanyoz ıgneyı bıze bırde klomen verdı sızde klomen vermemıs baska vermıs cvp gelırse yazarım canımkartopu arkadaşım özel msjın neden kapalı :) neyse canım biz tedaviye yeni başladık henüz 1 ay olmadı. alt , ast değerlerini ilaçların karaciğere zararını ölçmek için istiyor zaten .Onun dışında fsh da düşmüş epey, ilaca başlamadan önce kaçtı? bizde chorioman5000 i kullanıyoruz hafta da 3 gün. ama klomen vermedi bize. yanına beta caroten vitamin verdi. cevap gelince bizleri de bilgilendir canım.
Canimm kusura bakma gozumden kacmis.Allah kabul etsinBen okudum cnm gece msn attım sana görmedin galiba mesajimiml
sertoli cell only ne oluyor canım? bize iğnenin yanında verdiği vitamin zaten. Buarada bahsetmiştim bizim tadavisiz ilk tesede hücre bulundu ama bize de aynı tedaviyi vermiş hoca anlamadım pek bunu ama belki de fsh dan dolayı aynı vermiştir. bizim fsh ta 20lerde cunku.canım benım özel konusmada bı sorun var bende anlamadım bızde bırde sertolı cell only var tedavıye baslamadn önce fsh 21 falandı bızde haftada 3kere kullanyoz ıgneyı bıze bırde klomen verdı sızde klomen vermemıs baska vermıs cvp gelırse yazarım canım
Canım kaan hoca testoreni düşürünce tese için konuşur yüzdesini söyler hormonlar iyi ama allah bilir çıkıp cikcanı sen iyi düşun allah büyük bizim yüzde beş şans oldu için yaptırmicaz ikinci tese yicanım hc umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede hc bısey cıkmayınca bundada aynı olur dıye Rabbım hepımızın kucagnı hayırlısıyla doldursun bu gbı durumlarda tese olunca cıkma durumları nedırkı bılgnz varmı
Saol canımgecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın
Bi sıcak bi soğuk hasta olcak hava işteBu yaz gunu
Bişi olmaz iyileşirsin senBi sıcak bi soğuk hasta olcak hava işte
Ddim ya demedim miInsan bi geçmiş olsun der
Bilmiyorum çok yoğun demek ki bi hafta yi geçirmez di yazar diDaha Kaan hoca atmadı bişi
Tamam tamamBilmiyorum çok yoğun demek ki bi hafta yi geçirmez di yazar di
sertoli cell only ne oluyor canım? bize iğnenin yanında verdiği vitamin zaten. Buarada bahsetmiştim bizim tadavisiz ilk tesede hücre bulundu ama bize de aynı tedaviyi vermiş hoca anlamadım pek bunu ama belki de fsh dan dolayı aynı vermiştir. bizim fsh ta 20lerde cunku.
Canım üç kere dört gün perhiz yaptirin kaan hocaya muane olana kadar beklemeyin herseyiniz hazır olsun ki bakar tedaviye başlar boşuna zaman gitmez kaan hoca iğne yazar zaten tedavisiz tese olmayın kesinlikle ve genetik testi ihmal etmeyin devlet doktorları mi çok dinlemeyi siz allah kolaylik versin canım
canım sizin testesteronuz düşük bence bu kadar düşük testesteronda tesede bişey cıkmaz kanısındayım genelde başarısız gecen tese örneklerine bak hep ttestesteron düşüklüğü fsh 5lere gelsincanım hc umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede hc bısey cıkmayınca bundada aynı olur dıye Rabbım hepımızın kucagnı hayırlısıyla doldursun bu gbı durumlarda tese olunca cıkma durumları nedırkı bılgnz varmı
canım sizin testesteronuz düşük bence bu kadar düşük testesteronda tesede bişey cıkmaz kanısındayım genelde başarısız gecen tese örneklerine bak hep ttestesteron düşüklüğü fsh 5lere gelsin
canım arkadaşım bitanem gece gece seni merak ettiğim için girdim topiğe transfer döneminde bir yakınımı kaybettim ilgilenemedim çoook üzüldüm allah sabır versin ama senin anne olacağın zaman yakın hissediyorum sen bize yeniden umut oldun teyze yapacaksın bizi vardır rabbimin bir bildiğiBir oldu bir olmadı derken bir sevindik bir üzüldük.. Çabaladı demekki.. Tutunamadı.. Yada benim yüzümden olmadı bilmiyorum.. Allah böyle uygun gördü demekki.. Ne yapalım.. Yine dua ederim.. Yine isterim bebeğimi ondan..
Canim ozelden mesaj attim bana yazarmisin.Kızlar ben herzaman nete giremiyorum. İnternetim yok. Ama aksamlari en gec 11 e kadar duayı bitirmiş oluyorum. Haber veremiyorum bilginiz olsun. Şifalı inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?