Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin

Tamolarak benim kaç defa okumam gerekiyor takip edemiyorumda
Canim ben sana listeyi yolladim Ozelden. Sirasiyla gidiyoruz. Herkes icin 240 adet okuyorsun kendi siran gelince kendin icin 280 adet okuyacaksin. Duada RABBI HEBLI MIN LEDUNKE ZURIYYETEN TAYYIBETEN INNEKE SEMIUDDUA..BU DUAYI OKUYORSN. OKUYUNCA BANA OZELDEN KIM ICIN OKUDUYSAN MESAJ AT CANIM. OKUYABILCEK MISIN.

Tamam okicam kusura bakma o kadar yoruluyorumki anlatamam

Tamam okicam kusura bakma o kadar yoruluyorumki anlatamam
Canim haklisin ama hepimiz calisiyoruz ben geceleri okuyorum gunduz okuldayim mesela. Oyle cok zaman almiyo zaten. Okuyup bana mesaj atarsan hizlica tamamlariz cunku duasi biten arkadaslr duasini teslim etmek icin namaz kilacaklar.

4.CHOCOLATECHIPS............18/05/2015 PAZARTESİ

Herkes 240 adet okuyacak
canim sen 280 adet okuyacaksin kendin icin.
Düzenli okuyalim lütfen. Allah kabul etsin.

Kızlar Günaydın,
Eşime doktor genetik testler vermiş,

1)Karyotip analizi
2)Y kromozomu Delesyonu,
3)Kistik Fibroz Gen Testi,
4)FMF gen testi (MEFV)
Bu testleri yaptıran,testler hakkında bilgisi olan var mı?
Nerde yaptırabiliriz ve testlerin çıkma süresi ne kadar?

Teşekkürler,

Arkadaşlar eşim azospermi mi?
Danışacak kimse bulamadım. Lütfen bana yol gösterin.
3 senedir çocugumuz olmuyor. en sonunda eşimi ikna ettim. sperm testi yaptırdı ama hayal kırıklığına uğradık. sperm hiç bulunamadı testte. Test sonuçları şöyle

Cinsel Perhiz Süresi 5 Gün
SEMEN ÖZELLİKLERİ -

Hacim (ml) 5,0 ml
Renk OPAK SARI,BULANIK
PH 7,5
Likefaksiyon Süresi (37 ° 22 dk.
Aglütinasyon NEGATİF
Lökosit (ml) + Yuvarlak H Lökosit:7.000.000/ml.Eritrosit:1.600.000/m
Sprem sayısı / ml 0
Toplam Sperm Sayısı 0
MOTILITE -
MORFOLOJİ -

Bu testin ardın dan bir ay sonra bir test daha yaptırdı eşim sadece farklı olarak lökosit 1.000.000 çıkmış. yine sperm yok. sinirlenip doktora sormadan gelmiş. Acaba eşim gerçekten azospermi mi?

Lökosit çok değilmi. 1. testten sonra doktor tüp bebek bile zor demiş teseden falan bahsetmiş biraz. Acaba lökosit için ilaç kullansa iltihap için sperm çıkma ihitmali varmı. Testi yorumlayabilirmisiniz arakdaşlar. ne tavsiye edersiniz. lütfen yardım....

Canim hormon testi yapildimi esine spermiogram yorum yapmak zor lokosit cok fazla enfeksiyon var. Fsh,lh,testesteron hormonlarina bakildimi

Üniversite hastenide yaptırın canım genetik sorun olup olmadığına bakıyolar

H ormanlar testi ve genetik kromozom testi yaptırın canım üç kere Semen analizinde de sıfır sperm çıkması lazım kesin azosperm demek icin

Canim hormon testi yapildimi esine spermiogram yorum yapmak zor lokosit cok fazla enfeksiyon var. Fsh,lh,testesteron hormonlarina bakildimi
feraheymen ve 24111990 desteğiniz için teşekkürler. 1. sperm tesinden sonra kan alınarak hormaonlara bakılmıştı. Sonuclar
şu şekildi.
FSH 12,54 mIU/mL
LH 10,94 mIU/mL
PROLAKTİN (PRL) 7,79 ng/mL
TESTOSTERON, TOTAL 3,89 ng/ml

doktor bunlara normal demiş. ama lökositle ilgili hiç bir şey söylememiş. direk operasyon gerekebilir demiş.

Canim evet normal sinirlarda testesteron biraz yukseltilebilr aslinda. Fsh ve lh bildgm kadryla 4 -5 civari dr larin mukkemel dedigi sonuc. Bence isinde tecrubeli bi doktorla gorusun canim zaten sayili isimler var bu konuda

TedaviSİ tese olmayın acele etmeyin

Belki tikaniklik sebeb tir fsh biraz yüksek tedavi şart canım iyi bi üroloji hocası bulun hangi şehirdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…