Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çanakkale de yaşıyoruz. Burdaki bir özel hastneye gözüktü eşim. sonrasında da hayal kırıklığıyla herşey durmuş halde. hayat karardı. ne yapıcagımızı şaşrıdık. sürekli makale yazı okur olduk, hastalıkla ilgili.Sizin tavisye edebileceğiniz bir merkez varmı cevre illerde.

Valla canım en iyi iki doktor ankara kaan aydos emre bakirci oğlu istanbul ilk şoku biran önce atlayıp tedaviye başlayın yolunuz uzun her doktora inanmayın tedavisiz tese olmayı ve mutlaka genetik test yaptirin yakininizda bi üniversite hastanesine gidin tahlilleri halledin genetik sorun yoksa çıkma ihtimali daha yükşek sonuçları alınca kaan aydos a mail atarsan mutlaka cevap yazar hakında yazıları okuyabilirsiniz gelmë Şansın varsa ankaraya gelip yüzyüze de görüşebilirsin sakin ol panik yapma hepimiz geçtik o yollardan

Canım sakın hemen tese olmayın önce sorun ne onu bulmaya çalışın dr çok önemli bizde ilk emre bakırcıoğluna gittik fsh yuksekti testesteron düşük lökosit yuksek bu şekilde tese yaptı tabiki bişey bulamadı, şuan celalettin peru ya tedavi oluyoruz lökosit hızla düşüyor fsh normal sınırlara geldi bi umut devam ediyoruz ,bence önce tedaviyi deneyin sonra tese

Canım okudum ben allah kabul etsin inşallah

merhaba kızlar,eşim istanbula gitti geldi buraya sonucu yazmadım sanırım,test sonucunda sağlıklı sperm görüldü ve 2. kez dondurduk çok şükür.şimdi tüpbebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz bu ay sonunda,sanırım dua listesi oluşturuldu ben katılamadım benim için de dua etmeyi unutmayın :)

Çok güzel canım hadi hayırlısı olsun inşallah eşinin azo sebebi neydi

Canim kim icin okudun birde bana ozelden mesaj at demistm kim icin okuduysan isimlerni yazarmisn.

Merhaba Feraheymen seninle eşlerimizin rahatsızlıklarını aynı zamanlarda öğrenmiştik aradan 1 sene geçmiş bile. Biz 2 ay sonra gibi nasipse tüp bebek için tedaviye başlıcaz teseden önce ben hazırlanıcam, siz ne durumdasınız merak ettim arkadaşım

Canimm evett dogru ayni zamanlardydik 1 seneyi evet zaman gecip gidiyorr. Canimm kime gidiyosunuz bizde agustos basi gibi dusunuyoruz bakalim. En son hormon testi yaptrdi esim fsh 19 a yukselms testesteron 7 olmus

Canimm evett dogru ayni zamanlardydik 1 seneyi evet zaman gecip gidiyorr. Canimm kime gidiyosunuz bizde agustos basi gibi dusunuyoruz bakalim. En son hormon testi yaptrdi esim fsh 19 a yukselms testesteron 7 olmus

Biz bahçeci umut tüp bebek merkezine başladık eşime 5 aylık bi iğne tedavisi verdi Tansel bey doktorumuz, son 2 ay içindeyiz ben önceden başlıcam , yüzde 60 şans verdi dr, siz nereyi düşünüyosunuz karar verdinizmi canım

Canim karyotip ve kistik fibrozis testini gazi tipda yaptirdik biz karyotip 45 gunde kistik testi 35 gunde cikti bİzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…