yani azospermi mi diyorsunuz bu sonuclara göre. ve ameliyat mı olması lazım mikcrotese ile.TedaviSİ tese olmayın acele etmeyin
Valla canım en iyi iki doktor ankara kaan aydos emre bakirci oğlu istanbul ilk şoku biran önce atlayıp tedaviye başlayın yolunuz uzun her doktora inanmayın tedavisiz tese olmayı ve mutlaka genetik test yaptirin yakininizda bi üniversite hastanesine gidin tahlilleri halledin genetik sorun yoksa çıkma ihtimali daha yükşek sonuçları alınca kaan aydos a mail atarsan mutlaka cevap yazar hakında yazıları okuyabilirsiniz gelmë Şansın varsa ankaraya gelip yüzyüze de görüşebilirsin sakin ol panik yapma hepimiz geçtik o yollardanÇanakkale de yaşıyoruz. Burdaki bir özel hastneye gözüktü eşim. sonrasında da hayal kırıklığıyla herşey durmuş halde. hayat karardı. ne yapıcagımızı şaşrıdık. sürekli makale yazı okur olduk, hastalıkla ilgili.Sizin tavisye edebileceğiniz bir merkez varmı cevre illerde.
Canım öyle görünüyor bi kezde Üniversite hastenesinde Semen analiz yaptırınyani azospermi mi diyorsunuz bu sonuclara göre. ve ameliyat mı olması lazım mikcrotese ile.
Canım sakın hemen tese olmayın önce sorun ne onu bulmaya çalışın dr çok önemli bizde ilk emre bakırcıoğluna gittik fsh yuksekti testesteron düşük lökosit yuksek bu şekilde tese yaptı tabiki bişey bulamadı, şuan celalettin peru ya tedavi oluyoruz lökosit hızla düşüyor fsh normal sınırlara geldi bi umut devam ediyoruz ,bence önce tedaviyi deneyin sonra teseÇanakkale de yaşıyoruz. Burdaki bir özel hastneye gözüktü eşim. sonrasında da hayal kırıklığıyla herşey durmuş halde. hayat karardı. ne yapıcagımızı şaşrıdık. sürekli makale yazı okur olduk, hastalıkla ilgili.Sizin tavisye edebileceğiniz bir merkez varmı cevre illerde.
Canım okudum ben allah kabul etsin inşallahCanim ben sana listeyi yolladim Ozelden. Sirasiyla gidiyoruz. Herkes icin 240 adet okuyorsun kendi siran gelince kendin icin 280 adet okuyacaksin. Duada RABBI HEBLI MIN LEDUNKE ZURIYYETEN TAYYIBETEN INNEKE SEMIUDDUA..BU DUAYI OKUYORSN. OKUYUNCA BANA OZELDEN KIM ICIN OKUDUYSAN MESAJ AT CANIM. OKUYABILCEK MISIN.
Çok güzel canım hadi hayırlısı olsun inşallah eşinin azo sebebi neydimerhaba kızlar,eşim istanbula gitti geldi buraya sonucu yazmadım sanırım,test sonucunda sağlıklı sperm görüldü ve 2. kez dondurduk çok şükür.şimdi tüpbebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz bu ay sonunda,sanırım dua listesi oluşturuldu ben katılamadım benim için de dua etmeyi unutmayın :)
Çok güzel canım hadi hayırlısı olsun inşallah eşinin azo sebebi neydi
Insallah bi an once bebeğine kavuşursun canımsağol canım,hipoganadizm teşhisi konuldu
Insallah bi an once bebeğine kavuşursun canım
Canim kim icin okudun birde bana ozelden mesaj at demistm kim icin okuduysan isimlerni yazarmisn.Canım okudum ben allah kabul etsin inşallah
Canim kim icin okudun birde bana ozelden mesaj at demistm kim icin okuduysan isimlerni yazarmisn.
Bizdede hipogonadizm teshisi kondu simdi esim tedavi oluyo bu ay test verecek bakalim siz tedavi olupmu canli sperm bulundu dendisağol canım,hipoganadizm teşhisi konuldu
Canimm evett dogru ayni zamanlardydik 1 seneyi evet zaman gecip gidiyorr. Canimm kime gidiyosunuz bizde agustos basi gibi dusunuyoruz bakalim. En son hormon testi yaptrdi esim fsh 19 a yukselms testesteron 7 olmusMerhaba Feraheymen seninle eşlerimizin rahatsızlıklarını aynı zamanlarda öğrenmiştik aradan 1 sene geçmiş bile. Biz 2 ay sonra gibi nasipse tüp bebek için tedaviye başlıcaz teseden önce ben hazırlanıcam, siz ne durumdasınız merak ettim arkadaşım
Canimm evett dogru ayni zamanlardydik 1 seneyi evet zaman gecip gidiyorr. Canimm kime gidiyosunuz bizde agustos basi gibi dusunuyoruz bakalim. En son hormon testi yaptrdi esim fsh 19 a yukselms testesteron 7 olmus
Bu gün sırası olan için okudum4.CHOCOLATECHIPS............18/05/2015 PAZARTESİ
Herkes 240 adet okuyacak
canim sen 280 adet okuyacaksin kendin icin.
Düzenli okuyalim lütfen. Allah kabul etsin.
Canim karyotip ve kistik fibrozis testini gazi tipda yaptirdik biz karyotip 45 gunde kistik testi 35 gunde cikti bİzimKızlar Günaydın,
Eşime doktor genetik testler vermiş,
1)Karyotip analizi
2)Y kromozomu Delesyonu,
3)Kistik Fibroz Gen Testi,
4)FMF gen testi (MEFV)
Bu testleri yaptıran,testler hakkında bilgisi olan var mı?
Nerde yaptırabiliriz ve testlerin çıkma süresi ne kadar?
Teşekkürler,
Digerlerini okudunmu daha oncekileri canimBu gün sırası olan için okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?