Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm biz memorial murat basari dusunuyorz. Sizin suan hormonlar nasil canim

Bizdede hipogonadizm teshisi kondu simdi esim tedavi oluyo bu ay test verecek bakalim siz tedavi olupmu canli sperm bulundu dendi
evet canım 2 yıldır tedavi görüyor eşim mart ayında ilk spermi gördük şükür,inşallah sizin de uzun sürmez çıkış başlar canım

Çocuğu Olmayanlar İçin Dua; Zekeriya Duası;

"Bismillahirrahmanirrahim"

Hunalike dea zekeriyya rabbeh (rabbehu), kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh (tayyibeten), inneke semiud dua (duai).

Anlamı; Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti; "Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin." dedi.

Ebruli15 nerelerdesin işten başını kaldıramiyon galiba
Aynen öyle yaa çok yorucu son 1 haftadır iş ev uyku bütün hayatım duaları okuyorum bir yandan sayfaları okuyorum yeni birşey varmı diye senin de canın sklıyor galiba işsizlikten

Aynen öyle yaa çok yorucu son 1 haftadır iş ev uyku bütün hayatım duaları okuyorum bir yandan sayfaları okuyorum yeni birşey varmı diye senin de canın sklıyor galiba işsizlikten
Kız sende benim bişey yazmamımı bekliyodun hemen yazdın beni çok seviyon galiba

Son düzenleme:
Kız sende benim bişey yazmamımı bekliyodun hemen yazdın beni çok seviyon dimi
Ya zaten sayfadaydım severim niye sevmiyeyim keşke yakın olsaydın yemek fslan yapıp getirseydin daha çok severdim daha yemek yapcam yarın sabahcıyım òooo çok işim var çokkkk

biz bunlardan sadce karyotipi verdik araştırma hastanesinde ve ücretsizdi. ama yatış göstermişler eşime nedenini bilmiyorum

Kızlarrrrr yeni birşey buldum karbonatlı su azosperme çok iyi geliyormuş çıkış olmuş birinde. .ne dersiniz denemeye değer mi zararı olurmu hiç duyan oldumu acaba bugün nohut yemeği yaparken içine karbonat attım

Hayırlı tedaviler olsun canım inşaallah kısa bir süre sonra çıkış olur. Rabbim bu mübarek aylarda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. .Bitkiselleride bırakma. .
Şimdilik bıraktık bitkiseli bakalım ilerleyen zaman da ne olcak

Demekki hepimizin hayat aynı sürekli tedavilerle ilgili araştırıyoruz ebruli15 bende senin gibi zamanımı geçiriiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…