- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm biz memorial murat basari dusunuyorz. Sizin suan hormonlar nasil canimBiz bahçeci umut tüp bebek merkezine başladık eşime 5 aylık bi iğne tedavisi verdi Tansel bey doktorumuz, son 2 ay içindeyiz ben önceden başlıcam , yüzde 60 şans verdi dr, siz nereyi düşünüyosunuz karar verdinizmi canım
evet canım 2 yıldır tedavi görüyor eşim mart ayında ilk spermi gördük şükür,inşallah sizin de uzun sürmez çıkış başlar canımBizdede hipogonadizm teshisi kondu simdi esim tedavi oluyo bu ay test verecek bakalim siz tedavi olupmu canli sperm bulundu dendi
Canimm biz memorial murat basari dusunuyorz. Sizin suan hormonlar nasil canim
Aynen öyle yaa çok yorucu son 1 haftadır iş ev uyku bütün hayatım duaları okuyorum bir yandan sayfaları okuyorum yeni birşey varmı diye senin de canın sklıyor galiba işsizliktenEbruli15 nerelerdesin işten başını kaldıramiyon galiba
Kız sende benim bişey yazmamımı bekliyodun hemen yazdın beni çok seviyon galibaAynen öyle yaa çok yorucu son 1 haftadır iş ev uyku bütün hayatım duaları okuyorum bir yandan sayfaları okuyorum yeni birşey varmı diye senin de canın sklıyor galiba işsizlikten
Ya zaten sayfadaydım severim niye sevmiyeyim keşke yakın olsaydın yemek fslan yapıp getirseydin daha çok severdim daha yemek yapcam yarın sabahcıyım òooo çok işim var çokkkkKız sende benim bişey yazmamımı bekliyodun hemen yazdın beni çok seviyon dimi
biz bunlardan sadce karyotipi verdik araştırma hastanesinde ve ücretsizdi. ama yatış göstermişler eşime nedenini bilmiyorumKızlar Günaydın,
Eşime doktor genetik testler vermiş,
1)Karyotip analizi
2)Y kromozomu Delesyonu,
3)Kistik Fibroz Gen Testi,
4)FMF gen testi (MEFV)
Bu testleri yaptıran,testler hakkında bilgisi olan var mı?
Nerde yaptırabiliriz ve testlerin çıkma süresi ne kadar?
Teşekkürler,
Hmm anladım hzmetci arıyon yaniYa zaten sayfadaydım severim niye sevmiyeyim keşke yakın olsaydın yemek fslan yapıp getirseydin daha çok severdim daha yemek yapcam yarın sabahcıyım òooo çok işim var çokkkk
Kız yarn bizde ilk iğnemize başliyoruz yani tedaviyeDeliii komşu arıyorum vefalı
Hayırlı tedaviler olsun canım inşaallah kısa bir süre sonra çıkış olur. Rabbim bu mübarek aylarda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. .Bitkiselleride bırakma. .Kız yarn bizde ilk iğnemize başliyoruz yani tedaviye
Şimdilik bıraktık bitkiseli bakalım ilerleyen zaman da ne olcakHayırlı tedaviler olsun canım inşaallah kısa bir süre sonra çıkış olur. Rabbim bu mübarek aylarda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. .Bitkiselleride bırakma. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?