Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Demekki hepimizin hayat aynı sürekli tedavilerle ilgili araştırıyoruz ebruli15 bende senin gibi zamanımı geçiriiyorum
Belkide hani azosperm olup da savaşi yenenlerin mutlu sonuçlarında bir umut yeşeriyor içimizde. .ben çok mutlu oluyorum geri sayfaları okuyup neler yaşadıklarını nasıl hamile kaldıklarını gördükçe. .ve inaniyorum ki Rabbim ol derse oluyor milyonlarca spermden bahsedilirken normal hamile kalmak için sadece 5 spermle hamile kalan arkadaş var bu topik de. O benim umudum. .inaniyorum daha görecek çok güzel günlerimiz var. .

5.SAYDİN78.............19/05/2015

HERKES 240 ADET OKUYACAK

CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN..
ALLAH KABUL ETSIN..

Canim bizim 6 ayimiz bu ay test verecek doktor cikis olur dedi siz iki yil diyosunuz insallah hemen olur canim

evet bizimki uzun sürdü canım ilk başladığımızda 9-10 aya sonuç alırız demişti doktor ama uzun sürdü şükür netice aldık,seninki stresten diyor doktor eşime ama bilmiyorum bakalım bu ay sonu tüpbebeğe başlıcaz nasipse,inşallah sizin uzun sürmez..

Canim nasilsin.ruyamda gordum seni tese olmussun sperm cikmis sonra hamile kalmissn cocugn olmus. Hayirdr insallahh :))
ıyıym cnm sen nasılsın ınsallah hayırdır cnm genetık test yaptırmıstık ınhıbın b ve e 2 genetık temız gıbı anladıgım kadarıyla ınhıbın b 6.60 cok dusuk e 2 38 cıkmıs normal deger 62 hormonlar alt ust umıdım olmasada ınsallah cnm ruyanı okurken bıle ıcım tuhaf oldu hayırlısı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…