Belkide hani azosperm olup da savaşi yenenlerin mutlu sonuçlarında bir umut yeşeriyor içimizde. .ben çok mutlu oluyorum geri sayfaları okuyup neler yaşadıklarını nasıl hamile kaldıklarını gördükçe. .ve inaniyorum ki Rabbim ol derse oluyor milyonlarca spermden bahsedilirken normal hamile kalmak için sadece 5 spermle hamile kalan arkadaş var bu topik de. O benim umudum. .inaniyorum daha görecek çok güzel günlerimiz var. .Demekki hepimizin hayat aynı sürekli tedavilerle ilgili araştırıyoruz ebruli15 bende senin gibi zamanımı geçiriiyorum
Allah rahatlık versinYorgunum halsizim dertliyim kederliyim. .Ama inançliyım pes etmedim. .yarın sabahcıyım huzurlu geceler canım.
olduk canım fsh 0 larda testesteronda 2 lerde bu şekildeCanim sizin fsh kacdi tese oldugunuzda olmusdunuz demi ynlis hatrlamiyorm
Canim bizim 6 ayimiz bu ay test verecek doktor cikis olur dedi siz iki yil diyosunuz insallah hemen olur canimevet canım 2 yıldır tedavi görüyor eşim mart ayında ilk spermi gördük şükür,inşallah sizin de uzun sürmez çıkış başlar canım
karyotıp 46,xy yazıo burası kafama takıldı
Binkacgundr ortalarda yoksunda merak etdimburadyım tatlım
Hmmıstanbula gıttım cnm sonuclar ıcın
Anladımınternetım yoktu gıremedım evde net var sureklı gırıyorum
Canim nasilsin.ruyamda gordum seni tese olmussun sperm cikmis sonra hamile kalmissn cocugn olmus. Hayirdr insallahh :))buradyım tatlım
Normal iste canim boyle yazmasikaryotıp 46,xy yazıo burası kafama takıldı
Canim bizim 6 ayimiz bu ay test verecek doktor cikis olur dedi siz iki yil diyosunuz insallah hemen olur canim
ıyıym cnm sen nasılsın ınsallah hayırdır cnm genetık test yaptırmıstık ınhıbın b ve e 2 genetık temız gıbı anladıgım kadarıyla ınhıbın b 6.60 cok dusuk e 2 38 cıkmıs normal deger 62 hormonlar alt ust umıdım olmasada ınsallah cnm ruyanı okurken bıle ıcım tuhaf oldu hayırlısı ınsallahCanim nasilsin.ruyamda gordum seni tese olmussun sperm cikmis sonra hamile kalmissn cocugn olmus. Hayirdr insallahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?