Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o zaman genetık testlerımız temız cıkmıs cnm
murad basara gıdecektık kongresı varmıs 23 de gelecekmıs hazıranın 5 de gıdecez artık bızde
Canimm bizde murat basara gitmeyi dusunuyoruz. Y delesyon testi nasil cikti peki gonderdgn sonuclar acilmiyo hata veriyo. Karyotip normal 46 xy ise. Y delesyonu goremedim.

Canimm bizde murat basara gitmeyi dusunuyoruz. Y delesyon testi nasil cikti peki gonderdgn sonuclar acilmiyo hata veriyo. Karyotip normal 46 xy ise. Y delesyonu goremedim.
karyotıp 46,xy yorum soyle:
sıtogenetık analız sıstemıyle laboratuarımıza gonderılen hastaya aıt meteryalden uyarılmıs kultur yapılarak elde edılen metefazlarda klonal bır sayısal yada gross yapısal kromozom anomalısı gozlenmemıstır yazıyor.

Kizlar mrb nasilsiniz? Umarim iyisinizdir ben cok kotuyum icimde sıkışıp kalan kotu bi his var hayattan zevk alamiyorum canim hic bisey yapmak istemiyor..esime mufit hocanin verdigi ilaclar bitti tese olana kadar kullanacaksin demisti ama bu arada kaan hocadan da cvp geldi birsuru test istemis bunlari yaptirip gelin teseye alalim demis..simdi bana bi akil verin genart a mi devam etmeliyiz yoksa kaan hoca ya mi..kaan hoca ya gidersek hemen alirmi ameliyata yoksa uzun surer mi..rabbim hepimizin gonlundekini versin insallah

Ka çaya gidersen on beş gün içinde alır tese ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…