slm cnm senin kaan hoca hakkında bilgin var sanırım birşey sormak istiyorum kaan hocaya artık randevu alınmadan soru sorulmuyor herlade sitesinde randevu tarihi istiyor soramadım ona.Kaan hocaya gidersen
Canim sagol cvp verdigin icin tsk ederimBiz kaan hocaya sormuştuk tese fiyatını özelde 3500 4000 arasında oldugunu söyledi
Rica ederim ne demek hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCanim sagol cvp verdigin icin tsk ederim
Evet geldi iğnelere başlayın diyeyok aman cvp falan gelmedi sıze geldimi
Hangi gün cvp gelcektibize niye cvp atmadıyki
Ozele yazarmisin bekliyorumBiz kaan hocaya sormuştuk tese fiyatını özelde 3500 4000 arasında oldugunu söyledi
Amin canım rabbimden diliyorum bizimde olur bizde yazarız ve başkalarına umut oluruzBelkide hani azosperm olup da savaşi yenenlerin mutlu sonuçlarında bir umut yeşeriyor içimizde. .ben çok mutlu oluyorum geri sayfaları okuyup neler yaşadıklarını nasıl hamile kaldıklarını gördükçe. .ve inaniyorum ki Rabbim ol derse oluyor milyonlarca spermden bahsedilirken normal hamile kalmak için sadece 5 spermle hamile kalan arkadaş var bu topik de. O benim umudum. .inaniyorum daha görecek çok güzel günlerimiz var. .
Evet başladık haftada bir iğne birde emodeks haponuda demedıki sız basladınzmı tedavıye
Canım kaan aydos doktoru eşimin eğer imkanın varsa bir günde olsa ankaraya gel yaptım derim kaan hoca çok başarılı okumuştum dur insan olarak ta iyi biri zaten amaliyat yaptığı hastaneler de genelde misafir kalmak için yerler var fiyat olarak farklıdır diğer hocalarla ama ozelde yaptığı için allah hayırlısını versin karar sizinslm cnm senin kaan hoca hakkında bilgin var sanırım birşey sormak istiyorum kaan hocaya artık randevu alınmadan soru sorulmuyor herlade sitesinde randevu tarihi istiyor soramadım ona.
eşimin varikoseli var ve 1 senede değerleri anormal düşmüş. 108 milyondan 3 milyona. şimdi testi tekrarlayacak ve varikoselden ameliyat olacak. varikosel ameliyatını bize yakın olan erzincanda mı yaptırsak yoksa ankaraya mı gitsek kaan hocaya. ama ankaraya ha deyince gitmemiz de mümkün değil. ama eşimin kaan hocaya muayene olmasını da çok sitiyorum dna hasar testi için falan da. sence nasıl yapabiliriz?
Dna hasar testi içinde ankaraya gönderiliyor diye biliyorum canım kargo ileslm cnm senin kaan hoca hakkında bilgin var sanırım birşey sormak istiyorum kaan hocaya artık randevu alınmadan soru sorulmuyor herlade sitesinde randevu tarihi istiyor soramadım ona.
eşimin varikoseli var ve 1 senede değerleri anormal düşmüş. 108 milyondan 3 milyona. şimdi testi tekrarlayacak ve varikoselden ameliyat olacak. varikosel ameliyatını bize yakın olan erzincanda mı yaptırsak yoksa ankaraya mı gitsek kaan hocaya. ama ankaraya ha deyince gitmemiz de mümkün değil. ama eşimin kaan hocaya muayene olmasını da çok sitiyorum dna hasar testi için falan da. sence nasıl yapabiliriz?
Canım geçen sene 3 bindi sperm çıkarsa 500 dondurma işlemi alcaktin hastane arkadaşlarda yazmış zaten dört bindir bu senede tedavisiz tese olmayın canım öncesinde tedavi oldu da eşin kaan hocaya güvenebilirsiniz ama tedavi öncesinde şartAnladim cnm tese icin bekletmiyor yani sence hangisi mantikli bi de kaan hoca teseyi ne kadara yapiyo acaba
Canim kaan hoca da sizin durumunuzda olanlarda genellikle buluyoruz once tese yapalim cikarsa sansiniza eger bulamazsak uzun tedaviye baslariz demis o yuzden direk tese dusunuyoruz vakit kaybetmwyelim diyeCanım geçen sene 3 bindi sperm çıkarsa 500 dondurma işlemi alcaktin hastane arkadaşlarda yazmış zaten dört bindir bu senede tedavisiz tese olmayın canım öncesinde tedavi oldu da eşin kaan hocaya güvenebilirsiniz ama tedavi öncesinde şart
Sen bilirsin canım biz ilk tese olduk tedavisiz kaan hocaya sperm cikmadi sonra iğne tedavisi öneriyor altı aylık uyguladıkları ama hiç bi işe yaramadı sebeb genetik oldugunda yüzde beş şans verdi tese için bizde yaptırmicaz tekrar tese yeni yöntemler bekliyoruzCanim kaan hoca da sizin durumunuzda olanlarda genellikle buluyoruz once tese yapalim cikarsa sansiniza eger bulamazsak uzun tedaviye baslariz demis o yuzden direk tese dusunuyoruz vakit kaybetmwyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?