Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunu hiç yitirme bence ben hep olumlu düşündüm 8 tane bulundu ve haftaya inşallah embriyom konulacak ... rabbim herşeyin iyisini bilir bol bol dua edin...

Insallah uzun surmez canim doktor bu ay test vereceksiniz dedi cuma gunu test verecek esim insallah hrsey yolunda gider insallah bu ay sende bebegine kavusursun canim

selam kızlar nasılsınız tedavi öncesi tatil yapıp enerji depolayayım dedim ama tatilim burnumdan geldi günlerdir hastayım ve çok şükür dün evime döndüm yarın da kısmetse dondurulmuş tedavisine başlamak için start veriyorum yarın 12.30 da randevum var inşallah buz bebişlerim sağlıkla çözünürse bebişlerimi alıcam ve son şansım mucizelerim bana sıkı sıkı tutunurlar dualarınızla destek olursanız çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizden razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah

yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda gider ve hayırlısıyla son tedavin olur buz bebeklerin sıcacık içinde can bulurlar. süleyman bey ile mi başlıyorsun canım bir de hangi hastahane.

Canim sizin azo sorunu neydi bizimkisi testisin 5 yasinda inmesi ve henuz ne ameliyat ne tedavi olduk...

Canim hic duymamistim bu sendromu.. Azoospermi kelimesiylede bir sene once tanistim. O gunu hayatim boyunca unutmam.kader, kismet... Cok sukur sagligimiz yerinde kizlar ama o duyguyu yasayabilmek baska bir sey olmali. Bizlerin durumu cok zor ama hakkimizdan hayirlisini dilemeliyiz ne kadar icimiz aglasada, Burkulsada. Hamile kadin gormezdim, simdi hep hamile goruyorum. insanlarin sorularida merakida bunaltiyor.
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua. Rabbim bize senin katindan temiz bir nesil bagisla muhakkak en iyi isitensin, Amin

Allah sağlık versin canım bugün kırk yaşında bi Komsumuzun çocuğu olmamış psikolojisi bozulmuş evde duramıyor kocası ise gitçek nasıl agli yor beni bırakma evde diye bende gelcem diyor allah önce ruh sağlığı sonrada beden sağlığı versin gerisi boş hala gözümün önünden gitmiyor allah hepimize sabır versin

Napimm aynı bildiğin gibi yakında bende o komşun gibi olcam bu gdişle
Valla ben sabahtan beri etkisindeyim koca kadın nasıl ağlıyor beni evde yalnız bırakma diye kocası bagriyor ise göndermedi bütün mahalle onları izledi allahım kimseyi o duruma düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…