umudunu hiç yitirme bence ben hep olumlu düşündüm 8 tane bulundu ve haftaya inşallah embriyom konulacak ... rabbim herşeyin iyisini bilir bol bol dua edin...herkese merhaba.
bizde haziran ayında tese olacağız büyük ihtimalle. karar verdik. bende tüp bebek için hazır olacağım. Hiç sperm çıkacakmış gibi de gelmiyor ama yinede bir umut. eşim ilaç ta kullanmıyor şuan da.Doktor istediğimiz değerlere geldi diye diyince bıraktı. iyimi yaptık ki bilmiyorum. Başlasak mıki. Klomen kullanıyordu. bana bir akıl verin ya :S doktorun pek umrunda da değilmiş gibi geldi.sanki.
Insallah uzun surmez canim doktor bu ay test vereceksiniz dedi cuma gunu test verecek esim insallah hrsey yolunda gider insallah bu ay sende bebegine kavusursun canimevet bizimki uzun sürdü canım ilk başladığımızda 9-10 aya sonuç alırız demişti doktor ama uzun sürdü şükür netice aldık,seninki stresten diyor doktor eşime ama bilmiyorum bakalım bu ay sonu tüpbebeğe başlıcaz nasipse,inşallah sizin uzun sürmez..
Insallah canim ya sen iki yil deyince cok korktum ben cunku doktor iki yila kadar olmazsa bidaha olmaz dedi canim insallah bu ay iyi sonuc cikarevet canım 2 yıldır tedavi görüyor eşim mart ayında ilk spermi gördük şükür,inşallah sizin de uzun sürmez çıkış başlar canım
doktorunuz eşinize ilaç tedavisimi uyguladı ? bizim doktor direk ameliyat yaptı.Insallah canim ya sen iki yil deyince cok korktum ben cunku doktor iki yila kadar olmazsa bidaha olmaz dedi canim insallah bu ay iyi sonuc cikar
umudunu hiç yitirme bence ben hep olumlu düşündüm 8 tane bulundu ve haftaya inşallah embriyom konulacak ... rabbim herşeyin iyisini bilir bol bol dua edin...
Hormon tedavisi oluyo simdi bu hafta sonu test verecegiz canim sizdedemi hipogonadizm vardoktorunuz eşinize ilaç tedavisimi uyguladı ? bizim doktor direk ameliyat yaptı.
Insallah uzun surmez canim doktor bu ay test vereceksiniz dedi cuma gunu test verecek esim insallah hrsey yolunda gider insallah bu ay sende bebegine kavusursun canim
eşimde bütün tahliller normal çıkmıştı direk tese ameliyatı dedi gününü siz belirleyin demişti. 8 tane çıktı sadce bir tanesi embriyo oluşturdu...Hormon tedavisi oluyo simdi bu hafta sonu test verecegiz canim sizdedemi hipogonadizm var
yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda gider ve hayırlısıyla son tedavin olur buz bebeklerin sıcacık içinde can bulurlar. süleyman bey ile mi başlıyorsun canım bir de hangi hastahane.selam kızlar nasılsınız tedavi öncesi tatil yapıp enerji depolayayım dedim ama tatilim burnumdan geldi günlerdir hastayım ve çok şükür dün evime döndüm yarın da kısmetse dondurulmuş tedavisine başlamak için start veriyorum yarın 12.30 da randevum var inşallah buz bebişlerim sağlıkla çözünürse bebişlerimi alıcam ve son şansım mucizelerim bana sıkı sıkı tutunurlar dualarınızla destek olursanız çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizden razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah
Canim sizin azo sorunu neydi bizimkisi testisin 5 yasinda inmesi ve henuz ne ameliyat ne tedavi olduk...Sen bilirsin canım biz ilk tese olduk tedavisiz kaan hocaya sperm cikmadi sonra iğne tedavisi öneriyor altı aylık uyguladıkları ama hiç bi işe yaramadı sebeb genetik oldugunda yüzde beş şans verdi tese için bizde yaptırmicaz tekrar tese yeni yöntemler bekliyoruz
Canım bizim genetik kilinefelter sendromu xx y li eşin tedavisi yok malesef olduk ise yaramadı hormonlar hiç değişmediCanim sizin azo sorunu neydi bizimkisi testisin 5 yasinda inmesi ve henuz ne ameliyat ne tedavi olduk...
Napiyon kız görev başindasın yineCanım bizim genetik kilinefelter sendromu xx y li eşin tedavisi yok malesef olduk ise yaramadı hormonlar hiç değişmedi
Allah sağlık versin canım bugün kırk yaşında bi Komsumuzun çocuğu olmamış psikolojisi bozulmuş evde duramıyor kocası ise gitçek nasıl agli yor beni bırakma evde diye bende gelcem diyor allah önce ruh sağlığı sonrada beden sağlığı versin gerisi boş hala gözümün önünden gitmiyor allah hepimize sabır versinCanim hic duymamistim bu sendromu.. Azoospermi kelimesiylede bir sene once tanistim. O gunu hayatim boyunca unutmam.kader, kismet... Cok sukur sagligimiz yerinde kizlar ama o duyguyu yasayabilmek baska bir sey olmali. Bizlerin durumu cok zor ama hakkimizdan hayirlisini dilemeliyiz ne kadar icimiz aglasada, Burkulsada. Hamile kadin gormezdim, simdi hep hamile goruyorum. insanlarin sorularida merakida bunaltiyor.
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua. Rabbim bize senin katindan temiz bir nesil bagisla muhakkak en iyi isitensin, Amin
Sen napiyosunNapiyon kız görev başindasın yine
Napimm aynı bildiğin gibi yakında bende o komşun gibi olcam bu gdişleSen napiyosun
Valla ben sabahtan beri etkisindeyim koca kadın nasıl ağlıyor beni evde yalnız bırakma diye kocası bagriyor ise göndermedi bütün mahalle onları izledi allahım kimseyi o duruma düşürmesinNapimm aynı bildiğin gibi yakında bende o komşun gibi olcam bu gdişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?