Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar 2 senede ilk defa bugün çocugumuz olmamasının en derinden hissettim . Annem gilin orda hava iyi diye kapıya çıktım. Benim yaşıtlarımın hep çocukları dışardaydı. Kimininde karnında birbirlerine doktor doğum vs anlatıyorlardı. O kalabalığın içinde o kadar yanlız hissettim kendimi anlattamam. O kadar kalabagın içinde yetişip birgün yanlız ve bu kadar çağresiz kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Rabbim halimizi görüyor bu acıyı en kısa zamanda alır inş..

aksam aksam kür pesindeyim... Nohut keci boynuzu caksir otu deneyipte sonuc alan ????

7.İLKNUR...............21/05/2015 PERŞEMBE

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN
ALLAH KABUL ETSIN....

Canim insallah iyi sonucla gelir gen testini nerede yaptirdiniz cnm bi de ne kadar surede sonucu cikti bizimde yaptirmamiz gerekiyo
Canim biz antakya arastirmada yaptirdik 1ay 5gun surdu cikmasi cunku testlerimiz istanbula gitmis orada yapilmis test gen.klinik diye bir yerde bu yuzden uzun surdu. Ve beklemek beni sinir etti ama daha yolun basindayiz galiba

KIZLARR DUAYI OKUMAYAN ARKADASLARI DUA LISTESINDEN CIKARACAGIM ARTIK KUSURA BAKMAYIN. OKUDUGUNU YAZMAYAN ARKADASLAR LUTFENN DUALARI OKUDGUNUZU YAZAR MISINIZ. BAKIN HERKESIN ISI GUCU VAR AMA BI SEKILDE OKUYORUZ. MAZERETI OLANLAR YAZIYO TAMAMDA IYICE BIRIKTI. EGER OKUMAYACAKSANIZ SOYLEYIN LISTEDEN CIKARIYIM. KENDI ARAMIZDA TAMAMLIYIM.

V vusl daha hic kimsenin duasini okudgunu yazmadin lutfen ozelden yazar misin..
umudum41 canim sende mazaretini yazdn okumani bekliyorum..
ikra_571 canim sende sadece 1 kisinin duasini okumussun...

merhaba; aylardır bu sitede başka sitelerde neler yazıldıysa okudum. 3 yıllık evliyim, 1,5 yıldır çocuk düşüyorduk, ben artık düşünmüyorum. burda üzüntüden kahrolanları gördükçe korkuyorum, ya tedaviye başlayınca böyle korkular endişeler çıkarsa ortaya diye. kısa bir süre sonra tedavimiz başlayacak. eşimde sperm bulunma şansı çok çok az. %10 şansınız var dedi doktorumuz. hatta buradaki doktorumuz bana sperm donasyonu önerdi, Allah nasip etmesin, benim inançlarıma aykırı, Allah o kadar gözümü karartmasın. size söylemek istediğim, üzülmeyin, ben üzülmüyorum. siz üzüldükçe eşleriniz kahroluyor. Allah eşleri birbirine emanet eder. emanetinize iyi bakın. eşim de aylardır burda yazdıklarınızı okuyor. okudukça kendini suçluyor, benim yüzümden anne olamayacaksın diye, oysa bize anneliği bahşedecek olan eşlerimiz değil, Rabbim dilerse herşey olur. birkaç kere tüp bebek deneyeceğim, umarım hepimizinki amacına ulaşır. hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur, ama olmazsa da üzülmeyeceğim, siz de üzülmeyin, inanın Allah bizler için hayırlısının ne olduğunu biliyor ve onu gerçekleştiriyor. sağlıcakla kalın, mutlu huzurlu bir yuvanız olsun.

İns bi faydasi olur cnm vucudun kendini yenileyip sperm cikma sansi varsa ne mutlu bize o zaman isimiz duaya kaldi en guzeli de o zaten rabbimden umit kesilmez hadi bakalim eller havaya aslnda butun bunlar sagliksiz beslendigimiz icin oluyo ins testde guzel sonuclar elde ederrsiniz bu dediklerini bende bir arastiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…