AminValla ben sabahtan beri etkisindeyim koca kadın nasıl ağlıyor beni evde yalnız bırakma diye kocası bagriyor ise göndermedi bütün mahalle onları izledi allahım kimseyi o duruma düşürmesin
Hadi bakalım inşallah iyi cıkarEsim gen testinin sonuclarini almaya gitti cok sukur dun cikmis cok meraktayim
iyidir nşallah canim bizede yaz bakalımEsim gen testinin sonuclarini almaya gitti cok sukur dun cikmis cok meraktayim
Gunaydn kziyidir nşallah canim bizede yaz bakalım
Günaydın canGunaydn kz
Canim insallah iyi sonucla gelir gen testini nerede yaptirdiniz cnm bi de ne kadar surede sonucu cikti bizimde yaptirmamiz gerekiyoEsim gen testinin sonuclarini almaya gitti cok sukur dun cikmis cok meraktayim
Gunaydn kz[/QUO erkenden geldim sonra kaçcam mesgulum giremem
İnsallHadi bakalım inşallah iyi cıkar
İnsaallah canim sagol sonucu yazarimHadi bakalım inşallah iyi cıkar
Yazarim canim insaallah iyi gelir sonuc daiyidir nşallah canim bizede yaz bakalım
Canim biz antakya arastirmada yaptirdik 1ay 5gun surdu cikmasi cunku testlerimiz istanbula gitmis orada yapilmis test gen.klinik diye bir yerde bu yuzden uzun surdu. Ve beklemek beni sinir etti ama daha yolun basindayiz galibaCanim insallah iyi sonucla gelir gen testini nerede yaptirdiniz cnm bi de ne kadar surede sonucu cikti bizimde yaptirmamiz gerekiyo
İns bi faydasi olur cnm vucudun kendini yenileyip sperm cikma sansi varsa ne mutlu bize o zaman isimiz duaya kaldi en guzeli de o zaten rabbimden umit kesilmez hadi bakalim eller havaya aslnda butun bunlar sagliksiz beslendigimiz icin oluyo ins testde guzel sonuclar elde ederrsiniz bu dediklerini bende bir arastiriyimCanim biz yurtdisinda pesa ve microtese olduk sonra emre beye gittik hic tedavisiz micro tese olduk sonra kaan hocada 2 yil tedavi olduk ve tekrar 3. microteseyi bahcecide tansel beye yaptirdik sagolsun testisleri iki yandanda boydan boya acti esim 1 saatten fazla kaldi ameliyathanede sonra cokturme falan herseyi denediler labratuvarda ama olmadi. Ben yine yetinmedim tanidiklar vasitasiyla gata dan iyi bir urolog buldurdum tum raporlari tahlilleri aldik gittik ve acik acik bize soyleyin yapacak bisey var mi dedik. Hani ozelde hep bir umut veriyorlar ya seninde dedigin gibi %5 %10 falan diye. Adam bize suanki kosullarla yapacak bisey yok. Kok hucre calismalarini bekleyin ama oda ne zaman uygulamaya gecer belli degil dedi ama vucut bu kendini yeniler belki %1 sansiniz vardir dedi. Bizde ilaclari falan biraktik. Belki celalettin hocaya yazin gideriz diye dusunuyoruz. Ben simdi yeme duzenimizi degistirdim. Kizaralati yapmiyorum artik borek corek agir yaglar tatlilar yok. Srbxe agirlikli besleniyoruz buldugum kadar organik urunler almaya calisiyorum. Deyerjanlara kadar herseyin dogalini bulmaya almaya calisiyorum. Ve bunun yaninda esime hergun arginmax (bu sadece sperm uretimini tetikleyen vitaminlerin birlesimi) ve vucudu alkali tutmak icin karbonatli su iciriyorum. Umudu vucudun yenilenmesine bagladim anlayacagin. Bunlari yapmaya baslayali 2 ay kadar oldu. 4. Ay gibi sperm testi yaptiricaz ve bu testi her 6 ayda bir tekrarlicaz. İnsallah bir ise yarar ve hem bize hem buradakilere bir umut olur. Bu arada karbonatin vucudun yenilenmesinde cok onemli rolu varmis. Eger internette kemal milar diye ararsan onun bu konuda ciddi arastirmalari var. Bende onun sayesinde ogrendim. Bir zarari olmadigini dusundugum icinde uyguluyoruz. Bir umut iste belki aklina yatar sende denersin veya burdan herhangi biri diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?