Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok gı gelmedı arayıp sorsakmıkı esımde hc o yerlı degıl gercı bende artık hc o yerlı deglmde merak ettm ynde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende cok arastidim ve 3 aydir esime duzenli kullandirtiyorum. Umarim ise yarar.

Kizlar sonuclari almis esim cok sukur hic bir problem yokmus cok sukur. Ama fsh 20 cikmis 12den nasil cikti anlamadim. Ama 1ay oldu bu testi yaptirali kafam karisti ama ona cozum var bildigim kadariyla insallahhh. Allah'im hepimize yardimci olsun insallah

Merhaba canlarım.. Ben maalesef bu dönemde hem bebeğimi hem babaannemi kaybettim.. Yoruldum ve üzgünüm.. Kimsenin canını sıkmış olmamak içinde girmedim topic.e.. Başım zaman zaman şiddetli ağrıyor.. Uykularım düzensiz.. İşe gitmek mecburiyetindeyim iznimde bitti.. Biraz parçalıbulutluyum anlayacağınız.. Üzgünüm.. Dilerim hiçbiriniz yaşamayın bu üzüntüleri.. Kendinize ii bakın canlar..

Başin sağolsun hayalimmmmm biraz toparlan sen yine umut dağitırsın herkese yine yeniden demek için 2 tüp sperm var. ..acın acımız olsun ki hemen hafifleyesin.

Bende cok arastidim ve 3 aydir esime duzenli kullandirtiyorum. Umarim ise yarar.
Aaaa çok sevindim canım birinin duymuş olmasına bencede denemeye değer ama düzenli verme taraftarı değilim karbonat sonuçta mideye zararı olur ben nohut yemeğinde kullanıyorum. .

Ben bugun kendim bile inanamadım eşim 3 sene evvel inmemiş testis ameliyatı olmuş ve azosperm. 10 ay evvel de testis kanseri olduğumuzu öğrendim ipleri düğümü çözüldü ama anne olma ihtimalin benim için sifirlandi maalesef ümidim kaybettim elbette eşimin kanser olması daha önemli ama insan isteristemez bunuda dusunuyor

cnm başınsağolsun ne denir böyle durumda... inşlh bebeğininde vakti bi daha ki tedavide seninle olacak zamanı gelmiş olacak inşlh cnm
cnm geçmiş olsun inşlh eşin bu zor durumu sağlıkla atlatır ve yüksek moralle
sen eşinin ameliyat olduğunu yeni öğrenip bide üstüne bu rahatsızlığı duydugun için fazlasıyla zor günler yaşayacaksın ama atlatacaksınız cnm kimse bilemez rabbim kaderimize ne yAZMIS anne olamam deme sen duanı et önce eşin ii olsun ardından gene de elinizden geleni yaparsınız cnm sen güçlü olması gereken tarafsın şuan allah yardımcınız olsun...

Kuzuum valla aklim hep sendeydi.oncelikle allah rahmet eylesin rabbim sabir versin.ama bu dedigine cok uzuldum can sikmamak ne demek.kendi adima soyleyim derdini uzuntunu paylasmak benim icin mutluluk rabbim niye bizleri burda bi araya getirdiki yoksa.herzaman dualarimdasin ozel olarak.seni gormedim tanimiyorum ama sana eylulde gel sevgi8 feraheymen saydim a katsi ozel bi ilgim var daha yakin hissediyorum sizleri.diger arkadaslar sakin yanlis anlamayin hepiniz kader arkadasimsiniz dualarimdasiniz.yani uzun lafin kisasi buradayiz arkadasim beraber sevinip uzulup anne olmak icin hepimiz burda birbirlerimizin yanindayiz...

Başınız sağolsun canım,Allah sabırlar versin , inşallah bi dahaki tedavinde kavuşursun yavruna , pozitifliğini, olumlu ve güçlü duruşunu bırakma sakın, Allah hepimizin yardımcısı olsun

8.FERAHEYMEN.............22/05/2015 CUMA

HERKES 240 ADET.OKUYACAK..

ALLAH KABUL ETSIN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…