- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
cnm başınsağolsun ne denir böyle durumda... inşlh bebeğininde vakti bi daha ki tedavide seninle olacak zamanı gelmiş olacak inşlh cnm
cnm geçmiş olsun inşlh eşin bu zor durumu sağlıkla atlatır ve yüksek moralle
sen eşinin ameliyat olduğunu yeni öğrenip bide üstüne bu rahatsızlığı duydugun için fazlasıyla zor günler yaşayacaksın ama atlatacaksınız cnm kimse bilemez rabbim kaderimize ne yAZMIS anne olamam deme sen duanı et önce eşin ii olsun ardından gene de elinizden geleni yaparsınız cnm sen güçlü olması gereken tarafsın şuan allah yardımcınız olsun...
Başın sağolsun canim allah rahmet eylesin..Merhaba canlarım.. Ben maalesef bu dönemde hem bebeğimi hem babaannemi kaybettim.. Yoruldum ve üzgünüm.. Kimsenin canını sıkmış olmamak içinde girmedim topic.e.. Başım zaman zaman şiddetli ağrıyor.. Uykularım düzensiz.. İşe gitmek mecburiyetindeyim iznimde bitti.. Biraz parçalıbulutluyum anlayacağınız.. Üzgünüm.. Dilerim hiçbiriniz yaşamayın bu üzüntüleri.. Kendinize ii bakın canlar..
Canimmcanım eşimin 3 sene önce ameliyat olduğunu biliyordum ama testis torsiyonu diye biliyordum öğrendiğimde şaşırdım ah canım ah canım ah eşim birde şu tedavileri kabul etse ben bu kadar ümitsizliğe kapılmam kanser olayını zor bela ikna ettim bunuda gücüm var mı gerçekten bende bilmiyorum okurken bile içim sızlıyor gözlerim doluyor dün akşam eşim yazdığımı okudu hiç bir şey demedi
Başın sağolsun canim allah rahmet eylesin..canımızı sikmazsin oyle dusunme lutfen.. Aksine cok merak ettik seni keske gelseydin dertlesseydik belki daha iyi gelirdi.. Insallah bugunler de gececek geriye dönüp bugunleri hatırladığımızda kucagimizdaki minikleri öpüp sukredecegiz insallah ..
Canimmsenin sinavin bizimkinden de zor.. Rabbim sabir dayanma gücü versin.. Esin de sana yardımcı olmuyomus ustelik ne diyim bilemiyorum ki :/ insallah bu sinavin mükafatını tez zamanda alirsin arkadaşım.. Esin de sağlığına tam anlamiyla kavusur ve minicik bi bebecik neselendirir insallah evinizi..
canım duanı bitirdim.Allah kabul etsin inşallah.8.FERAHEYMEN.............22/05/2015 CUMA
HERKES 240 ADET.OKUYACAK..
ALLAH KABUL ETSIN....
Tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canim.. Mutlu haberlerle gelirsin insallah.. Anatolia ankara cankayadaki demi canim? Biz de onun tam karşısındaki gen-art ta dusunuyoruz :)mrb arkadaşlar bizde anatoliaya tedaviye başladık uzun protokal uygulancak iğnenin 14 gününde eşim mikrotese olcak ve aynı gün benim yumurtalıklarımı toparlayacaklar eşimde sperm bulunursa sonrasında transver olucak Allahın izniyle
Canım siz naptınız tedavi durumunuTedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canim.. Mutlu haberlerle gelirsin insallah.. Anatolia ankara cankayadaki demi canim? Biz de onun tam karşısındaki gen-art ta dusunuyoruz :)
Merhaba canlarım.. Ben maalesef bu dönemde hem bebeğimi hem babaannemi kaybettim.. Yoruldum ve üzgünüm.. Kimsenin canını sıkmış olmamak içinde girmedim topic.e.. Başım zaman zaman şiddetli ağrıyor.. Uykularım düzensiz.. İşe gitmek mecburiyetindeyim iznimde bitti.. Biraz parçalıbulutluyum anlayacağınız.. Üzgünüm.. Dilerim hiçbiriniz yaşamayın bu üzüntüleri.. Kendinize ii bakın canlar..
Bilmiyo musun sanki deli :))) ameliyat olduk bir ay oldu bekliyoruz simdilik.. Çıkış olursa biraz daha bekleriz sayının yukselmesini.. Olmazsa da tese tup bebek..Canım siz naptınız tedavi durumunu
HmmBilmiyo musun sanki deli :))) ameliyat olduk bir ay oldu bekliyoruz simdilik.. Çıkış olursa biraz daha bekleriz sayının yukselmesini.. Olmazsa da tese tup bebek..
Arkadş herkes bana deli diyo şupe duymaya başladım kendimden ebruli15 deli diyo yavBilmiyo musun sanki deli :))) ameliyat olduk bir ay oldu bekliyoruz simdilik.. Çıkış olursa biraz daha bekleriz sayının yukselmesini.. Olmazsa da tese tup bebek..
canım eşine geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. ama merak ettiğim birşey var eşin 3 sene önce ameliyat olmuş ve evlenmeden önce bunu sana söylemedi mi??????Ben bugun kendim bile inanamadım eşim 3 sene evvel inmemiş testis ameliyatı olmuş ve azosperm. 10 ay evvel de testis kanseri olduğumuzu öğrendim ipleri düğümü çözüldü ama anne olma ihtimalin benim için sifirlandi maalesef ümidim kaybettim elbette eşimin kanser olması daha önemli ama insan isteristemez bunuda dusunuyor
Cok gecmısler olsun.hastayken hamılelık olsaydı o daha kotu o yuzden herseyde vardır bır hayır .acıl sıfalar.canım eşine geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. ama merak ettiğim birşey var eşin 3 sene önce ameliyat olmuş ve evlenmeden önce bunu sana söylemedi mi??????
hiç duymadım. Ama şöyle bir şey var. Mikro tese de birşey bulunamayıp sonradan normal çıkış olabiliyormuş. Biyerde okumuştum. Sonuçta herşey Allah'tan o ol derse oluyor. 1 tane bile yeterselam.tese dede sperm gözükmeyim hamile olan duydunuz mu hiç
canım eşine geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. ama merak ettiğim birşey var eşin 3 sene önce ameliyat olmuş ve evlenmeden önce bunu sana söylemedi mi??????
yani yalan mı söylemişler size? neyse şu an için pek önemli değil tabi ama inmemiş testiste infertilite riski çok yüksek böyle bir durumu size nasıl anlatmaz evlenmeden önce diye şaşırdım. kusuruma bakmayın eşiniz hastalıklarla boğuşuyorken benm buna takılmama.biliyordumda testis torsiyonu diye biliyordum canım hatta refakatçi olarak bende kaldım.
yani yalan mı söylemişler size? neyse şu an için pek önemli değil tabi ama inmemiş testiste infertilite riski çok yüksek böyle bir durumu size nasıl anlatmaz evlenmeden önce diye şaşırdım. kusuruma bakmayın eşiniz hastalıklarla boğuşuyorken benm buna takılmama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?