Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım eşimin 3 sene önce ameliyat olduğunu biliyordum ama testis torsiyonu diye biliyordum öğrendiğimde şaşırdım ah canım ah canım ah eşim birde şu tedavileri kabul etse ben bu kadar ümitsizliğe kapılmam kanser olayını zor bela ikna ettim bunuda gücüm var mı gerçekten bende bilmiyorum okurken bile içim sızlıyor gözlerim doluyor dün akşam eşim yazdığımı okudu hiç bir şey demedi

Başın sağolsun canim allah rahmet eylesin.. canımızı sikmazsin oyle dusunme lutfen.. Aksine cok merak ettik seni keske gelseydin dertlesseydik belki daha iyi gelirdi.. Insallah bugunler de gececek geriye dönüp bugunleri hatırladığımızda kucagimizdaki minikleri öpüp sukredecegiz insallah ..
Canimm senin sinavin bizimkinden de zor.. Rabbim sabir dayanma gücü versin.. Esin de sana yardımcı olmuyomus ustelik ne diyim bilemiyorum ki :/ insallah bu sinavin mükafatını tez zamanda alirsin arkadaşım.. Esin de sağlığına tam anlamiyla kavusur ve minicik bi bebecik neselendirir insallah evinizi..

Hayirli cumalar kizlar. Dun gen testi sonucunu aldik hersey normal ama fsh yuksek cikti bu defa daha yuksek cikti once sevindim bisey yok diye simdi geri karamsarliga burundum testis hasari falan varsa onunda cozumu yokmus kafam karman curman

Sağol canım dua etmeniz yeterli olur inş. rabbim hepimizin duasını kabul eder inş. sabırdan başka bir şey dileyemiyorum canım allahım sabrımı tüketmesini nasip etmesin inş.

Tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canim.. Mutlu haberlerle gelirsin insallah.. Anatolia ankara cankayadaki demi canim? Biz de onun tam karşısındaki gen-art ta dusunuyoruz :)

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zor günler atlatıyorsun bende yaşadım o günleri zamanla geçiyor ama delip geçiyor o günler.Allah hepimize sağlıklı çifter çifter bebişler nasip etsin.Dua ve sabır.

Bilmiyo musun sanki deli :))) ameliyat olduk bir ay oldu bekliyoruz simdilik.. Çıkış olursa biraz daha bekleriz sayının yukselmesini.. Olmazsa da tese tup bebek..
Arkadş herkes bana deli diyo şupe duymaya başladım kendimden ebruli15 deli diyo yav

canım eşine geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. ama merak ettiğim birşey var eşin 3 sene önce ameliyat olmuş ve evlenmeden önce bunu sana söylemedi mi??????

canım eşine geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. ama merak ettiğim birşey var eşin 3 sene önce ameliyat olmuş ve evlenmeden önce bunu sana söylemedi mi??????
Cok gecmısler olsun.hastayken hamılelık olsaydı o daha kotu o yuzden herseyde vardır bır hayır .acıl sıfalar.

selam.tese dede sperm gözükmeyim hamile olan duydunuz mu hiç
hiç duymadım. Ama şöyle bir şey var. Mikro tese de birşey bulunamayıp sonradan normal çıkış olabiliyormuş. Biyerde okumuştum. Sonuçta herşey Allah'tan o ol derse oluyor. 1 tane bile yeter

biliyordumda testis torsiyonu diye biliyordum canım hatta refakatçi olarak bende kaldım.

biliyordumda testis torsiyonu diye biliyordum canım hatta refakatçi olarak bende kaldım.
yani yalan mı söylemişler size? neyse şu an için pek önemli değil tabi ama inmemiş testiste infertilite riski çok yüksek böyle bir durumu size nasıl anlatmaz evlenmeden önce diye şaşırdım. kusuruma bakmayın eşiniz hastalıklarla boğuşuyorken benm buna takılmama.

oda bilmiyordur bu kadar öneli olduğunu yoksa mutlaka söylerdi bana nelerle savaştık çünkü sadece bu olay için bırakmayacağımı biliyordu. ister istemez sağlıklı düşünemiyorsunuz ve eşim tedavileri kabul etmiyordu şuan biraz biraz ikna oldu ve geri adım atıyor gibi bende bunaldım artık ve ben tek dertle uğraşmıyorum eşim tedavileri kabul etmiyor 1 değil 2 tedavi tabi benim için öncelikli kanser ama bu olayı da duyunca dibe vurduğumu hissediyorum ikisi de can alıcı nokta canım neden dr hem kanser ve hem tüp bebekten koparabildiklerinden koparabiliyorlar sanıyorsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…