Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ccnm peki kanser olduğu için testisleri mi alınacak eşinin? Allah sabır şifa versin size. hepimizide hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

inmemiş testis hem azosperm yapıyor hem kanser canım ve biz ameliyatı çok geç olduk 25 yaşında her geçen sene bizim aleyimize işledi sonucu bu oldu hayırlısı böyleymiş.

diğeri duruyorsa o zaqman hala ümit var... inşallah hem hastalığı yenersiniz hem de yavrunuza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruz

evet ALLAHTAN ümit kesilmez ama en geç 2 yaşına kadar ameliyatı yapılmış olması lazımdı canım o yüzden her geçen sene alehimize işledi nasipte varsa olur yoksa olmaz ben bu konuda ümidimi kestim galiba inş. ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BEBEKSİZ BIRAKMAZ

Merhabalar birşey sormak istiyorum gonal f 450 kullanıyorum çok basım ağrıyor birlikte agri kesici kullansam bir sorun olurvmu bilginiz var mi

Arkadaşlar son haberlere göre fransızlar 72 saate sperm olgunlaştirmis ya ne kadar doğru diye ne zaman türkiyede olur diye kaan aydos a mail attim boşuna umutlanak istemiyorum eşim için son şans bu çünkü ku

Arkadaşlar son haberlere göre fransızlar 72 saate sperm olgunlaştirmis ya ne kadar doğru diye ne zaman türkiyede olur diye kaan aydos a mail attim boşuna umutlanak istemiyorum eşim için son şans bu çünkü ku
kaan hocaya bende mail atmak istiyorum nasil atiliyo canm

Tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canim.. Mutlu haberlerle gelirsin insallah.. Anatolia ankara cankayadaki demi canim? Biz de onun tam karşısındaki gen-art ta dusunuyoruz :)
sağol cnım evet genartla tam karşılıklı müfit günel ameliyatı yapıyor hakan yaralıyla görüştük işte bakalım Allah izin verirde herşey yolunda giderse bidaki ayın sonunda koyacaklar inşallah siz 1 ay daha bekleyeceksiniz demi inşallah çıkış olur sizdede cnım

Slm kizlar hayirli cumalar bugun kan testi sonucunu aldik gecen ay fsh 0.7 di bu ay fsh 10 yukselmis testestoron 12.5 olmus iyimi kotomu bilmiyorum tedaviye baslarken fsh 25 di bakalim nedicek kaan hica 5 ay oldu tedaviye baslayali

Slm kizlar hayirli cumalar bugun kan testi sonucunu aldik gecen ay fsh 0.7 di bu ay fsh 10 yukselmis testestoron 12.5 olmus iyimi kotomu bilmiyorum tedaviye baslarken fsh 25 di bakalim nedicek kaan hica 5 ay oldu tedaviye baslayali
07 düşük canım 10 sınırda daha iyi diye biliyorum

Evet bende cok merak etmistim bakalim hica nedicek nezaman gelcek cevap

Aranızda eşi emodeks hap kullanan varmı varsa ac mı yoksa tok mu iciyo

Günaydın arkadaşlar :) önümüzdeki hafta tedaviye başlıyoruz inşallah , yalnız benim bi kaç tereddütüm var, bu kullanılan ilaçların yan etkileri çok ağır mı? Ve korunmak için ya da en aza indirmek için neler yapmalıyız ve tabi tedavi boyunca spor vs yapmak için bir engel yok değil mi ?? En azından bi şey bulunursa transfere kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…