ccnm peki kanser olduğu için testisleri mi alınacak eşinin? Allah sabır şifa versin size. hepimizide hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahoda bilmiyordur bu kadar öneli olduğunu yoksa mutlaka söylerdi bana nelerle savaştık çünkü sadece bu olay için bırakmayacağımı biliyordu. ister istemez sağlıklı düşünemiyorsunuz ve eşim tedavileri kabul etmiyordu şuan biraz biraz ikna oldu ve geri adım atıyor gibi bende bunaldım artık ve ben tek dertle uğraşmıyorum eşim tedavileri kabul etmiyor 1 değil 2 tedavi tabi benim için öncelikli kanser ama bu olayı da duyunca dibe vurduğumu hissediyorum ikisi de can alıcı nokta canım neden dr hem kanser ve hem tüp bebekten koparabildiklerinden koparabiliyorlar sanıyorsun canım...
ccnm peki kanser olduğu için testisleri mi alınacak eşinin? Allah sabır şifa versin size. hepimizide hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
diğeri duruyorsa o zaqman hala ümit var... inşallah hem hastalığı yenersiniz hem de yavrunuza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruztek taraflı alındı 3 sene önceki testisi alındı.
Aminn aminn.diğeri duruyorsa o zaqman hala ümit var... inşallah hem hastalığı yenersiniz hem de yavrunuza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruz
diğeri duruyorsa o zaqman hala ümit var... inşallah hem hastalığı yenersiniz hem de yavrunuza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruz
kaan hocaya bende mail atmak istiyorum nasil atiliyo canmArkadaşlar son haberlere göre fransızlar 72 saate sperm olgunlaştirmis ya ne kadar doğru diye ne zaman türkiyede olur diye kaan aydos a mail attim boşuna umutlanak istemiyorum eşim için son şans bu çünkü ku
Www.kaan aYDOS .COM CANİM MAVİ İLE SORU MESAJ GLMDER VAR ORDANkaan hocaya bende mail atmak istiyorum nasil atiliyo canm
sağol cnım evet genartla tam karşılıklı müfit günel ameliyatı yapıyor hakan yaralıyla görüştük işte bakalım Allah izin verirde herşey yolunda giderse bidaki ayın sonunda koyacaklar inşallah siz 1 ay daha bekleyeceksiniz demi inşallah çıkış olur sizdede cnımTedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canim.. Mutlu haberlerle gelirsin insallah.. Anatolia ankara cankayadaki demi canim? Biz de onun tam karşısındaki gen-art ta dusunuyoruz :)
07 düşük canım 10 sınırda daha iyi diye biliyorumSlm kizlar hayirli cumalar bugun kan testi sonucunu aldik gecen ay fsh 0.7 di bu ay fsh 10 yukselmis testestoron 12.5 olmus iyimi kotomu bilmiyorum tedaviye baslarken fsh 25 di bakalim nedicek kaan hica 5 ay oldu tedaviye baslayali
Evet bende cok merak etmistim bakalim hica nedicek nezaman gelcek cevapArkadaşlar son haberlere göre fransızlar 72 saate sperm olgunlaştirmis ya ne kadar doğru diye ne zaman türkiyede olur diye kaan aydos a mail attim boşuna umutlanak istemiyorum eşim için son şans bu çünkü ku
Bugün attım bi hafta sonra falan gelir yazarım burayaEvet bende cok merak etmistim bakalim hica nedicek nezaman gelcek cevap
Bende bugun tahlil sonucunu yolladim 04.06 cevap verilcek dedi busefer baya gec cevap gelcek hoca tatile cikacakti ondan galibaBugün attım bi hafta sonra falan gelir yazarım buraya
Banada o zaman yazar o zaman maili açıp bakmadım ne zamn yazcaktım diyeBende bugun tahlil sonucunu yolladim 04.06 cevap verilcek dedi busefer baya gec cevap gelcek hoca tatile cikacakti ondan galiba
Tesekkurler canmWww.kaan aYDOS .COM CANİM MAVİ İLE SORU MESAJ GLMDER VAR ORDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?