eğer tikaniklik varsa tedaviyle çıkış sağlanır fsh yüksek zaten iğne tedavi verir büyük ihtimal altı aylık üç ayda bir fish testi ile duruma bakarGunaydin kizlar bende sunu sorayim bi cevap alabilirsem sevinirim. Esim azolu 2 ay oldu ogreneli 2 defa spermiogram verdi 2side negatifti fsh 13 ve 12 cikmisti en sonkinde 20 cikti. Ben bi donem keciboynuzu pekmezi yedirdim 2 gun falan fsh yukseltiyomus diye hemen biraktim. Gen testi yaptirdik hepsi normal cikti nasil bi tedavi olur normal cikis sahlanabilir mi acaba. Doktorumuzla randevumuz carsamba gunu
Tesekkurler canim dr ilgilenen bi doktor degil pek cok hosuma gitti diyemem yani muayene olmaya gidince alel acele davrraniyo cok kararsizim yani insallah oyledir canim cok sagoleğer tikaniklik varsa tedaviyle çıkış sağlanır fsh yüksek zaten iğne tedavi verir büyük ihtimal altı aylık üç ayda bir fish testi ile duruma bakar
Insallah canım doktor çok önemli tanınmış kisilere gidin zaman kaybetmeyinTesekkurler canim dr ilgilenen bi doktor degil pek cok hosuma gitti diyemem yani muayene olmaya gidince alel acele davrraniyo cok kararsizim yani insallah oyledir canim cok sagol
Yine iş başında bizimkiInsallah canım doktor çok önemli tanınmış kisilere gidin zaman kaybetmeyin
Herşeyi bilsem profosör olurdum kaan hocaya gerek kalmazdıYine iş başında bizimkibi emodeksi bilmennevar onuda bileydin
Bu gidişle yerini alcan adamınHerşeyi bilsem profosör olurdum kaan hocaya gerek kalmazdıkahvaltıdan on dakka önce icsin ilacın içinde yazar aslında ama iyice incele
Kız baktım aç tok farketmez yazıyo netten baktımHerşeyi bilsem profosör olurdum kaan hocaya gerek kalmazdıkahvaltıdan on dakka önce icsin ilacın içinde yazar aslında ama iyice incele
Ben niye netden bakmadım ki allahım yarappimKız baktım aç tok farketmez yazıyo netten baktım
Saol guzin aplaKız baktım aç tok farketmez yazıyo netten baktım
Evet biz bir ay sonra test yaptircaz ama kesin olarak 6 ayda belli olurmus galiba.. Zaten araya ramazan, bayram girecek bekleriz bi kac ay daha..insallah hepimiz guzel sonuclar alicaz canimsağol cnım evet genartla tam karşılıklı müfit günel ameliyatı yapıyor hakan yaralıyla görüştük işte bakalım Allah izin verirde herşey yolunda giderse bidaki ayın sonunda koyacaklar inşallah siz 1 ay daha bekleyeceksiniz demi inşallah çıkış olur sizdede cnım
Canım sizim azo sebebi neydiArkadaşlar bugün doktora gittik.tüp bebek öncesi doktorla konuşmaya. Dondurulmuş spermlerimiz vardı. Onların akibetini öğrendim. meğer çok az ve yerinde hareketli bulunmuş. biz teseden sonra sormamıştık. Bir daha da aklımıza gelmedi. Dua edin arkadaşlar ne olur bize çözülünce canlı kalsınlar. Ve sağlıklı embriyolar oluştururlar inşallah. Korkuyorum çok, tese olurda bu sefer bulunmazsa diye. Doktorumuz kaan aydos. Ve hiç tedavi olmadan tese olduk. Tedavi olunca ilaçlar yan etki yapıyor deniliyor olmadan olunca acaba ilaç kullansamıydık deniliyor bilemedim. Allah yardımcımız olsun. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
Canim bildigim kadariyla bu sekilde ilerliyor tedavi nekadar oldu tedaviye basladiginiz hormon degerleri nasil bu aycanlar kaan hoca ıgneyı haftada ikıye indırmış,hapıda aynı devam demıs hormon sonucları tahmın ettgm gbı gelmış dıyebılrm demıs 1ay snrada fısh yaptırın spermlerı degerlendırelm demıs sperm cıktıda adresı falanda yazms genartta yaptrn dıye tedavının böyle gtmesı ıymı kötumu bılmdm
Eşimin doğuştan meni kanalları gelişmemiş başkada sıkıntımız yok çok şükürCanım sizim azo sebebi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?