Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hoş hoş hoşşşşgeldinnnn maşallahhh size ohh be pıt pıtları duydun rahatladın devamı sağlıkla daha da güzel günlerle devam etsin.. darısı burdaki hepimz için olsun....

gözünüzaydın arkadaşım inşlh hepsi kaliteli ve sağlıkla döllenir yumilerinle buluşup bebğiniz bi ömür sizinle olur..

cnm hoş hoş hoşşşşgeldinnnn maşallahhh size ohh be pıt pıtları duydun rahatladın devamı sağlıkla daha da güzel günlerle devam etsin.. darısı burdaki hepimz için olsun....
Canimm saolasin.darisi sana burdaki tum arkadaslarima olsun.hep dualarimdasiniz.
valla cuma gunu cok heyecanliydi.kalp atisini duyana kadar benim kalbim durcakti nerdeyse.sukur bunuda atlattik.
simdi 23unda randevumuz.kan vericekmisim o gunde.boyle testler tahliller hep yolunda gider insallah...allaha emanetiz cnm.opuyoruz tteyzesi...
Yavrumla burdaki tum teyzelerimize dua ediyoruz.rabbim herkese yardim etsin.emekler hic bosa cikmasin insallah.
bizde seni optukk cnmmm

Kizlar allah hepinizdende binlerce kez razi olsun iyi dilekleriniz dualariniz icin.rabbim nasip etti ve sperm bulundu kaliteleri hakkinda yorum yapmak icin erkenmis.iki yumurtam kucuk oldugu icin dollenmemis simdi bolunmelerini izliceklermis.ona gore transfer gununu ayarlicaklarmis.bakalim gorucez rabbim ne ol dicek dualarimdasiniz.ins hepimizde burada hamileyiiiimmmm diye cigliklar atariz.ama inanin ameliyattan cikar cikmaz narkozun etkisinde kafasini sabit tutamazken gozlerini zor acarken esinizin bulundu demesi bile nefesinizi kesmeye yetiyo.rabbime binlerce sukurler olsun cok sukur.rabbim sperm bulunmaz denilenlerede sperm bulundu lafini duymayi sonrada hamis olmayi nasip etdin.rabbim bize mucizesinden gondersin

Aminnnnnnnm canımmm inşaallah...2 si döllenmediyse 6 tane bebişin var demektir sımsıkı tutunur annesine Rabbimin izniyle ramazan ayında hamile olcaksın ne güzel inşaallah

Aminnnnnnnm canımmm inşaallah...2 si döllenmediyse 6 tane bebişin var demektir sımsıkı tutunur annesine Rabbimin izniyle ramazan ayında hamile olcaksın ne güzel inşaallah
Bilmiyorumki canim bolunmelerini izliceklermis oyle dedi embriyolog.eger bilunurse hepside rabbimin izniyle evet 6 tane var ins rabbim yuzumuze gulerde bu asamalardan sonra siki siki tutunan bebislerimizle hamileyim diyebiliriz

Bilmiyorumki canim bolunmelerini izliceklermis oyle dedi embriyolog.eger bilunurse hepside rabbimin izniyle evet 6 tane var ins rabbim yuzumuze gulerde bu asamalardan sonra siki siki tutunan bebislerimizle hamileyim diyebiliriz

Canim sizin sorun genetikdi demi tam hatirlayamadm tedavi oldumu esin olduysa kac ay oldu bide doktorunuz kaan hocamiDi ?

doktordan Bi haber geldi mi canım.inşallah güzel Bi haber almışsındır.
Canim kusura bakma giremedim kac gundur suan turkiyedeyiz hoca yazmis bizden fisch testi isyiyor hormonlar iyimis carsamba gunu ankaraya gitcek esim fisch testi icin insallah guzel haberler aliriz

Canim kusura bakma giremedim kac gundur suan turkiyedeyiz hoca yazmis bizden fisch testi isyiyor hormonlar iyimis carsamba gunu ankaraya gitcek esim fisch testi icin insallah guzel haberler aliriz
hayırlı haberlerle döner inşallah.şimdiye kadar verilen emekler meyvesini vermiştir.

Canım çok sevindim. çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah tmamına erdirir inşallah. :)

kızlar günaydın. Bizde tüp bebek tedavisine başladık. eşim önümüzdeki günlerde tese olucak. hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Canim hadi ins rabbim izin verirde basariyla sonuclanir,spermler bulunur birsuru birsuru kaliteli kalitelide rabbim hamileyim demeyi nasip eder hepimizede

canım gezinirken gördüm çok mutlu oldum hayırlı olsun bebeğin. daha önce Aygül hoca ile ilgili yazışmıştık hatırlarsan. maşallah rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar günaydın. Bizde tüp bebek tedavisine başladık. eşim önümüzdeki günlerde tese olucak. hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Canım insallah basarılı bir tedavi süreci geçirirsiniz sperm bulunur ve tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım canım benim. Allah gönlünüzün muradını versin inşallah

Arkadaşlar merhaba murad başarın muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz

Canım insallah basarılı bir tedavi süreci geçirirsiniz sperm bulunur ve tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım canım benim. Allah gönlünüzün muradını versin inşallah

inşallah kızlar hepimiz için dua ediyorum. Biz artık daha fazla beklemek istemedik. Şansımızı denemek istedik. Allah büyük. Çıkmazsa da bir sebebi vardır kısmet değilmiş diycez.Bizim azo sebebimiz bbelli olmadığı için %50 şansımız olduğunu söyled emre bey.yani ya var yada yok. Denemeden bilemeyeceğiz. en azından başka bir rahatsızlık var sada öğrenmiş olcaz. Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar tekrar dua listesi yapmayı düşünüyor musunuz? ben iki gün girmedim nete kaçırmış olabilirim diye sorıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…